húsavík whale watching Oli Onnela jokseenkin erinäköinen..(sisältää lahjakortteja)

hämeenlinna pääterveysasema sairaala Moni Helsingin baareissa pyörinyt on varmasti edes joskus käynyt ravintola Onnelassa, siellä hurjan suuressa, mustassa, sokkeloisessa mestassa jossa oli baareja jokamakuun, karaokee, suomipoppii, rokkii, discoo jne…

myjka ciśnieniowa karcher k4 premium No nyt oli tämä synkkä sokkelo kaikkea muuta kuin synkkää tai sokkeloista. Tilan paikalle avattiin 5.5. eli eilen Elixia kuntokeskus. Tänään siellä oli pressipäivä ja minäkin olin mukana ja samalla meidän perhe solmi yhteistyösopimuksen Elixian kanssa. (Sain mukaani kaksi kappaletta viikon lahjakortteja jotka jaan eteenpäin)

frans tuohimaa isä Oli hassua kävellä keskusta ympäri kun muisteli millainen se oli baariaikana. Mukana oli myös Tea Khalifa joka on ollut onnelassa joskus baarimikkona ja niin olen minäkin joten muisteltiin sitten yhdessä niitäkin aikoja..oi siitäkin on jo piiiiitkä aika. Nyt kun käveli yläkertaan näkyi valoisa ja tilava sali, jo portaiden päästä näki toiseenpäähän ikkunasta ulos. Otin vähän huonosti kuvia mutta sinne varmasti saa mennä paikan päälle katsomaan =)

kalalle kylmä kastike Tässä näkymä salin takaosasta (just, eihän tosta kuvasta näy mitään, noooh niinkuin sanottu käykää kurkkaamassa) soriiii huono kuvakuva 4

pieksämäen seurakunta kirkkoherra Kuva siis huono mut pointti on se että hieno oli sali.

yamarin 59 dc myytävänä Tirrille oli kans oma osio eli lapsiparkki =) niinkuin tuossa aikaisemmassa blogissa oli paljon keskustelua kuuluuko se lapsi sinne salille vai ei ni nyt ei tarvi enää mun osalta keskustella kun saan viedä omani parkkiin treenin ajaksi =) (paitsi sillon kun käyn joskus vierailemassa edelleen rakkaalla lapsen flunssa milloin lääkäriin salilla)

lähtöselvitys finnair usa Tirri otti siellä pienet unetkin =)

aeg astianpesukone suolan määrä kuva 2kuva 1

silmäluomen rauhasen tulehdus Paljon onnea Elixia Kamppi!

schröder gerhard bundeskanzler kuva 3

karadeniz şarkıları 2015 yeni  

dialektinen käyttäytymisterapia helsinki Valosaaren perhe treenaa siis jatkossa Elixialla ja nyt olisi tarjolla kahdelle halukkaalle 7 päivän lahjakortit Elixiaan. Kortin voi käyttää missä tahansa Elixian keskuksessa. Ja nämä jaan tässä nyt siten että kaksi ensimmäistä kommentoijaa jotka kommentoi motörhead ace of spades lyrics chords haluavansa lahjakortit saa nämä. Lisää Kampin kesuksesta helsingin yliopisto kansatiede väitöskirjat

conrad otel istanbul fiyatları kuva (18)

Kommentit

crème caramel thermomix recette 11 kommenttia

raiponce dessin animé disney Heh, mulla ei ihan hauis riittänyt kantamaan vaunuja ylös, pitää näköjään alkaa treenata enemmän, jos meinaa kyseistä salia käyttää. 🙂

yllätä vaimosi tee se matolla Haluan! 🙂

kaksi yliopistotutkintoa yhtä aikaa Saat 🙂 lähetä mulle meilillä yhteystiedot niin toimitan mari.valosaari (at) gmail.com

çılgın dersane 3 oyuncuları No hitsi, minäkin haluan!

josephinenstraße 101 bochum Ja tänne sama homma.

möysän esso musaklubi Saat 🙂 lähetä mulle meilillä yhteystiedot niin toimitan mari.valosaari (at) gmail.com

reiten in island anfänger Nopeat syövät hitaat =) Onnea Vivve ja Outi!

avainnippu pois käytöstä Olisi käyttöä minullakin

polvijärvi jäähalli osoite Tuo lapsiparkkisysteemi on kyl hyvä. Itse valkkasin Elixian aikanaan salikseni juuri siitä syystä et lapset sai kätevästi hoitoon ilman erillismaksua. 🙂

damperli kamyon şoförü iş ilanları izmir Jos saat lisää niin mulleki yks 😉

hakanen työn imu Ilmeisesti teillä Jontte (tai joku muu) kantoi vaunut lapsiparkkiin, koska sinnehän ei pääse lastenvaunujen kanssa ilman kantoapua, portaat on sen verran pitkät. Oli tosi iso pettymys minulle, kun en voinutkaan tuoda kohta 4kk ikäistä vauvaani lapsiparkkiin. Tarkoitus olisi ollut, että hän nukkuu omassa kopassaan sen aikaa kun äiti treenaa (hän on todella hyvä nukkuja, eikä meteli haittaa). Kalliita vaunuja en jättäisi alaovelle muutenkaan (siellä ei ole mitään valvontaa eikä mahdollisuutta kiinnittää vaunuja lukolla johonkin), nyt kun näistä vaunuvarkauksista on uutisoitu niin paljon viime aikoina… Omituista ettei Kamppiin ole pääsyä hissillä Alexiumin tapaan, sitähän saattaa tarvita lasten kanssa liikkuvien lisäksi esim. kävelykeppien kanssa treenaamaan tulevat ym. En ainakaan tästä syystä suosittele Elixia Kamppia pienten lasten äideille.

chrystusie jeszcze się kiedyś rozsmucę tekst Itse sain alkulämmön kantaessani rattaat ylös. Onneksi olin matkarattailla liikenteessä. Olin itsekkin yllättynyt ettei ollut hissiä ja harmi hommahan se oli. Toivottavasti tähän tulee joskus muutos.

rezept karamellisierte möhren

varoaika kastroinnin jälkeen käyttää rahaa englanniksi Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

taekwondo musta vyö koe

imieniny dziś obchodzą

kuntosalit espoo leppävaara

lääkärin toiminnasta valittaminen

orjinal aşk sözleri tumblr

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä