missä olet susan Yhtään tavaraa ei kanneta sisään ennen kuin viimeinenkin lista on paikallaan, jep jep..

pikku karhun elämää Ootko joskus rakentanu tai remontoinu? Jos oot niin kuulostaako lause tutulta?

reyes de españa historia  

reikä hampaassa vuotaa verta Näin minä ainakin uhosin kovaan ääneen vielä muutama kuukausi sitten, mutta ylläri pylläri toisin kävi. Listoja puutuu liuta, liesituuletin on tuloillaan, verhot asentamatta, olohuoneen lattia vain puoliksi valmis eikä ole edes portaita yläkertaan ja niin vaan tavara alkaa siirtymään uuteen taloon.

urhon jälkeen ratkojat  

vasemmalta puolelta vatsa kipeä Syitä toki löytyy: ensimmäinen liesituuletin olikin väärän kokoinen, lamelliverhojen kisko oli väärin mitattu, lattiaa ei voi tehdä ennen kuin portaat ovat paikoillaan ja listatkin odottaa lattian valmistumista. Ja hyviähän nuo syyt on mutta ei niitä pitänyt tapahtua. Meidän kodin piti olla jo hyvä tovi sitten valmis ja sitten rauhassa kannellaan kamoja ja sisutetaan koti ja sit muutetaan ihanaan täysin valmiiseen kotiin…Näin siis minun mielikuvituksessani ja haaveissani.

starostwo tomaszów mazowiecki wydział komunikacji  

żarnowiec elektrownia atomowa Jos rahaa olis kuin roskaa niin näinhän siinä olisi nytkin käynyt, mutta elämän realiteetit eli lainanlyhennykset pukkaa päälle ja on liikuttava.  Täällä sitä siis ollaan puoli valmiissa kodissa puoliksi asumassa.

miloon kothari españa  

miksi lapsi viiltelee itseään Mä veikkaan että kovinkaan montaa remonttia tai rakentamista ei olla suunnitellussa aikataulussa tehty eikä sillä tavalla että kun on muutettu niin kaikki, ja siis lämpimään jouluksi 2015 aivan kaikki olisi valmista. Se vaan aina tuppaa venymään. Aina tulee jotain mutkia matkaan. Yksi inhottava mutka meillä talonrakennuksessa oli kun sähkölangat kulkivat siitä kohtaa mihin talon piti nousta ja näiden lankojen siirtelyä siinä taidettiin reilu kuukausi odotella. Vaikka kuinka kaikki pitäisi olla valmista ja hyvin suunniteltua niin jotain tulee vastaan joka pitkittää matkaa. Vinkki vinkkeröinen remonttia tai rakentamista suunnitteleville: varautukaa plan B:hen ja oikeestaan ihan kaikkeen.

juice leskinen einarin polkupyörä lyrics  

béatrice dalle wikipedia Mutta ei tässä mitään, oma ihana koti on viittä vaille valmis ja kaikki on hyvin kun on asenne kohdillaan.  Ajatellaan positiivisesti niin kyllä tän hyvin jaksaa. Täällä mä tosiaan nytkin sohvan nurkassa istun ja kirjoittelen tätä blogia, vois tää paskemminkin olla, voishan olla ettei mulla olis kotia lainkaan. Kiitollinenhan tässä pitää olla. tyypillistä ruotsalaista ruokaa Kiitos siis rakas Jontte että oot jaksanu painaa pitkää päivää jotta meidän koti valmistuis! Jaksa vielä vähän että se olis täysin valmis pyhät nuket 2017 <3 jotta meille ei käy se toinen kliseinen homma että ne viimeiset listat kiinnitetään juuri ennen kuin asunto laitetaan myyntiin…

sohvapöydän oikea korkeus  

maali tapetin päälle Tältä täällä nyt näyttää…ja ei meidän yhdessä ikkunassa ei ole mutkaa se johtuu minun huonosta panorama kuvaamisestani.

myydään akvaario kuopio olohuone-keittiö

en päivääkään vaihtaisi pois tapio rautavaara kuva 4

jitka zelenková když se narodíme kuva 1kuva 2kuva 3kuva (16)

espanjalaisia koirien nimiä  

solo de guitarra española mp3 kuva (17)IMG_3174

tianjin satama räjähdys  

mehmed bir cihan fatihi 1 bölüm izle Viinikaappi löytyis mutta ei viiniä……sitäKIN odotellessa =)

sophus windeløv kirkeby  

Kommentit

marcos goes vai e não peques mais Jaa oma kokemuksesi

hyvä korjausompelimo helsinki

pompdelux outlet ringsted åbningstider fc bayern münchen fanshop schweiz Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

jääkiekko olympialaiset 2018 tv opas

mustikan lehtien käyttö

laadukkaan lääkehoidon periaatteet

työterveyslaitos työn tuunaaminen

stachowicza kraków urząd miasta

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä