lapsuuden traumat äiti Meidän perheen pääsiäinen

päivi lepistö en kaipaa sua Uusi koti on viimeisiä hommia vaille valmis (lue: kaikkee kuitenkin ihan älyttömästi vielä tehtävänä) joten ei tehty mitään pääsiäissuunnitelmia vaan ajateltiin että sielläpä se menee Jonten osalta raksalla ja minä Milan kans sit kotona tai isiä moikkaamassa. Mutta ystävämme Martina Aitolehti miehensä ja tyttäriensä kans pyysi meitä lauantaiksi heidän kesäpaikalle Hankoon ja päätettiin että kyllä ne hommat talolla odottaa kiltisti.

pääsiäinen jälkiruoka resepti Matkaan lähdettiin kuitenkin raksan kautta, Jontte kiinnitti keittiön altaan ja käsitteli tasoja.IMG_2912 IMG_2913

jyväskylän keljon apteekki Ja sitten matkaan kohti Hankoa. Kuinka siistiä että ilmat on näin hienot ollu jo tässä vaiheessa kevättä. Ja varmastikkaan ilman näin hyvää säätä ei olis edes tullu lähdettyä minilomalle. On se ihmeellinen tuo keltainen mollukka tuolla taivaalla, se saa meidät liikkumaan ja hymyilemään. Kiitos aurinko kun paistat ja lämmität.

linnanmäki vekkula video IMG_2918

nuoret työttömät 2015 Kun päästiin perille oli näky maailman ihanin: super suloinen shetlanninponi Findus söi ruohoa vapaana siinä mökin pihalla. Tuli ihan lapsuus mieleen kun meillä oli kans omalla mökillä hepat pihassa vapaana. Isä osti mun isosiskolle Tiinalle new forestin ponin ja yhtenä kesänä meidän mökillä oli meidän Nadin lisäksi vielä hänen varsansa Sonya sekä pikku shettis Poku ja kaikki kolme olivat tosiaan vapaana pihassa ja vain pari kertaa säikähtivät jotain ja juoksivat hetkeksi metsään. Nadi oli super ihana kun sillä oli tapana työntää pää mökin ikkunasta sisään ja kerjätä leipää. Ja leipäähän tuli =) Nadi myös antoi tulla selkään siitä ikkunan kautta. Voi kuinka ihana tapaus hän olikaan… Aika kauheeta että tällä hetkellä en edes tiedä onko tuo rakas poni elossa vai ei, veikkaan kyllä että ei kun hän taitaisi olla nyt 29 vuotias. Jouduimme myymään ponin pois muutamia vuosia isän kuoleman jälkeen (isä kuoli kun olin 9v). Iso kiitos äidille kuitenkin niistä vuosista mitä pystyimme vielä Nadia pitämään. Ei varmasti ollut yksinhuoltajana helppo tallipaikkamaksuja ym maksella… No mutta takaisin pääsiäiseen, tämmöinen söpöys odotti pihalla:

äijänsuon stadion rauma IMG_2929

rozwój dziecka 2 lata i 2 miesiące  

takuueläke korotus 2016 Ja tietenkin Tirri piti santos bonacci 2012 español heti laittaa hepan selkään =) Tämä oli Milan ensimmäinen kerta ponin selässä.

apuvälineteknikko koulutus turku IMG_2924 IMG_2922 IMG_2933

dr schliesser gießen Martina ja miehensä grillas meille tän kesän ensimmäiset grilli-herkut NAM NAM kuinka pihvi ja salaatti maistui hyvälle ja kattokaa kuka hengas meidän kans myös ruokailun ajan =)

virsiä isän hautajaisiin IMG_2931(Heh noi oluttölkit ja muumimuki ei oikein sovi yhteen)

soñar con perros y gatos heridos Ruuan jälkeen pojat lähti ajelemaan crossia ja me tytöt lähdettin tutkailemaan mökin ympäristöä ja tallia. Martina meni golf autolla Milan ja toisen tyttärensä kans edellä ja me tultin Viktorian kans Finduksella perässä =)

mau hálito causas IMG_2980

musta sydän kirja Vikke anto Milalle kyytiä trampoliinilla

peters kök örebro IMG_2939

lensstore silmälasit kokemuksia IMG_2936

frères d'armes streaming vk Ja kävin mäki golfautolla ajelemassa Viken ja Milan kans mut siitä kuvasta Vikke kieltäytyi kääntäen päätä eikä toi Milakaan kauheen innostuneelta näytä

adios rbd letra tradução IMG_2978

mirja pyykkö perhe Sit kun pojat tuli ajelulta niin oli tyttöjen vuoro päästä harrastuksen pariin. Isit jäi pikku tyttöjen kans sisälle ilta/uni touhuihin ja me lähdettiin ratsastamaan. Tallilta löytyy useampikin heppa mutta ne oli joko lauantaina olleet kisoissa tai sunnuntaina menossa kisoihin joten meille jäi Martinan kans ratsastettavaksi suloinen ”pullaponi” jonka nimen äsken vielä muistin mutta nyt tuli oikosulku enkä saa sitä päähäni, noh tältä se näytti ja katsokaa kuinka hienosti Vikke ratsastaa perässä Finduksella. Viktoria on ja varmasti tulee olemaan hyvä ratsastaja =)

kamera cofania do samochodu ciężarowego IMG_2977

kylmää kyytiä retikka Ja Martsu heposen kyydissä

hyviä tekstejä kuviin IMG_2951Jossain välissä ratsastusta Jontte oli lähettänyt kuvan ”todisteeksi” että Tirri nukkuu.. voi kuinka suloinen otus hän onkaan

windows 8 käsitellään päivityksiä IMG_2947

olen pettynyt tyttäreeni Nyt se muistui, Leira oli pollen nimi =) ihan niinkuin sillä nyt sitten mitään merkistystä olisi mutta kerronpa kuitenkin kun sen muistin.

definicion de sueños humedos wikipedia Ratsastuksen ja saunan jälkeen isäntäväki loihti super herkullisen illallisen, parsaa, lohta, perunaa ja salaattia (kylläpä vaan taas maistui ja mikä parasta ruuat sai soviteltua diettini kaavaan kun suurinpiirtein protsku/hiilarimäärät annosteli oikein) Ja meidän pikkuneiti päätti herätä ja liittyä illallisseuraan

pişmanlık sözleri dini IMG_2957

pétrus pomerol france bordeaux 1989 Aamulla ennen kotiinlähtöä käytiin vielä moikkaamassa heppoja

labranche transport st nicéphore IMG_2970 IMG_2964Jontte on oikeesti vähä innostuneempi hevosista kuin se tuossa kuvassa näyttää =) hahaha

mansen mörinät osoite Pakko laittaa tänne vielä kuva tästä komeasta hevosesta. Friisiläiset on aina ollu mulle jotenki sellasia lemppari heppoja koska ne on niin upeen näkösiä. Ja voitteko kuvitella että vaikka oon pikku tytöstä saakka ihannoinut näitä hevosia niin koskaan en ole tuon rodun edustajalla ratsastanut. Toivottavasti pääsen korjaamaan asian pian. Tässä on vähän samanlainen kuvio kuin ihannoimassani maassa Australiassa, niin kauan kuin muistan oon halunnu sinne matkustaa ja aika paljon on elämän aikana tullut matkusteltua mutta Australiaan reissasin ekan kerran vasta 30 vuotiaana.

istanbul haritası semtlere göre IMG_2966

käsijarrun palautusjousi mazda Sunnuntaina Jontte heitti meidät kotiin ja lähti pyörähtämään raksalla, maanantaina Jontte oli pelastuslaitoksella ja mun vuoro oli olla raksalla. Kävin siivoilemassa suurempia likoja jo pois jotta loppusiivous hieman helpottuisi.

synsam drecker optikk tromsø Kiitos Martina perheineen! Martinan blogin löydät perinnöstä luopuminen perittävän eläessä

datenschutzerklärung für facebook pixel Sellainen oli meidän perheen pääsiäinen, mukavaa oli, toivottavasti sulla oli kans super kivaa!!

rasvaiset luomet luomiväri  

järjestelmämme havaitsi epätavallista liikennettä IMG_2917

naschkatze eislingen öffnungszeiten  

iller på finska  

dia pääsykoe fysiikka  

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä