vuokramökki pyhäjärvi pirkanmaa Meidän perheen pääsiäinen

metzingen outlet öffnungszeiten hugo boss Uusi koti on viimeisiä hommia vaille valmis (lue: kaikkee kuitenkin ihan älyttömästi vielä tehtävänä) joten ei tehty mitään pääsiäissuunnitelmia vaan ajateltiin että sielläpä se menee Jonten osalta raksalla ja minä Milan kans sit kotona tai isiä moikkaamassa. Mutta ystävämme Martina Aitolehti miehensä ja tyttäriensä kans pyysi meitä lauantaiksi heidän kesäpaikalle Hankoon ja päätettiin että kyllä ne hommat talolla odottaa kiltisti.

kumea yskä lapsella Matkaan lähdettiin kuitenkin raksan kautta, Jontte kiinnitti keittiön altaan ja käsitteli tasoja.IMG_2912 IMG_2913

päivi lepistö en kaipaa sua Ja sitten matkaan kohti Hankoa. Kuinka siistiä että ilmat on näin hienot ollu jo tässä vaiheessa kevättä. Ja varmastikkaan ilman näin hyvää säätä ei olis edes tullu lähdettyä minilomalle. On se ihmeellinen tuo keltainen mollukka tuolla taivaalla, se saa meidät liikkumaan ja hymyilemään. Kiitos aurinko kun paistat ja lämmität.

pääsiäinen jälkiruoka resepti IMG_2918

jyväskylän keljon apteekki Kun päästiin perille oli näky maailman ihanin: super suloinen shetlanninponi Findus söi ruohoa vapaana siinä mökin pihalla. Tuli ihan lapsuus mieleen kun meillä oli kans omalla mökillä hepat pihassa vapaana. Isä osti mun isosiskolle Tiinalle new forestin ponin ja yhtenä kesänä meidän mökillä oli meidän Nadin lisäksi vielä hänen varsansa Sonya sekä pikku shettis Poku ja kaikki kolme olivat tosiaan vapaana pihassa ja vain pari kertaa säikähtivät jotain ja juoksivat hetkeksi metsään. Nadi oli super ihana kun sillä oli tapana työntää pää mökin ikkunasta sisään ja kerjätä leipää. Ja leipäähän tuli =) Nadi myös antoi tulla selkään siitä ikkunan kautta. Voi kuinka ihana tapaus hän olikaan… Aika kauheeta että tällä hetkellä en edes tiedä onko tuo rakas poni elossa vai ei, veikkaan kyllä että ei kun hän taitaisi olla nyt 29 vuotias. Jouduimme myymään ponin pois muutamia vuosia isän kuoleman jälkeen (isä kuoli kun olin 9v). Iso kiitos äidille kuitenkin niistä vuosista mitä pystyimme vielä Nadia pitämään. Ei varmasti ollut yksinhuoltajana helppo tallipaikkamaksuja ym maksella… No mutta takaisin pääsiäiseen, tämmöinen söpöys odotti pihalla:

linnanmäki vekkula video IMG_2929

nuoret työttömät 2015  

rozwój dziecka 2 lata i 2 miesiące Ja tietenkin Tirri piti äijänsuon stadion rauma heti laittaa hepan selkään =) Tämä oli Milan ensimmäinen kerta ponin selässä.

santos bonacci 2012 español IMG_2924 IMG_2922 IMG_2933

takuueläke korotus 2016 Martina ja miehensä grillas meille tän kesän ensimmäiset grilli-herkut NAM NAM kuinka pihvi ja salaatti maistui hyvälle ja kattokaa kuka hengas meidän kans myös ruokailun ajan =)

apuvälineteknikko koulutus turku IMG_2931(Heh noi oluttölkit ja muumimuki ei oikein sovi yhteen)

dr schliesser gießen Ruuan jälkeen pojat lähti ajelemaan crossia ja me tytöt lähdettin tutkailemaan mökin ympäristöä ja tallia. Martina meni golf autolla Milan ja toisen tyttärensä kans edellä ja me tultin Viktorian kans Finduksella perässä =)

virsiä isän hautajaisiin IMG_2980

soñar con perros y gatos heridos Vikke anto Milalle kyytiä trampoliinilla

mau hálito causas IMG_2939

musta sydän kirja IMG_2936

peters kök örebro Ja kävin mäki golfautolla ajelemassa Viken ja Milan kans mut siitä kuvasta Vikke kieltäytyi kääntäen päätä eikä toi Milakaan kauheen innostuneelta näytä

lensstore silmälasit kokemuksia IMG_2978

frères d'armes streaming vk Sit kun pojat tuli ajelulta niin oli tyttöjen vuoro päästä harrastuksen pariin. Isit jäi pikku tyttöjen kans sisälle ilta/uni touhuihin ja me lähdettiin ratsastamaan. Tallilta löytyy useampikin heppa mutta ne oli joko lauantaina olleet kisoissa tai sunnuntaina menossa kisoihin joten meille jäi Martinan kans ratsastettavaksi suloinen ”pullaponi” jonka nimen äsken vielä muistin mutta nyt tuli oikosulku enkä saa sitä päähäni, noh tältä se näytti ja katsokaa kuinka hienosti Vikke ratsastaa perässä Finduksella. Viktoria on ja varmasti tulee olemaan hyvä ratsastaja =)

adios rbd letra tradução IMG_2977

mirja pyykkö perhe Ja Martsu heposen kyydissä

kamera cofania do samochodu ciężarowego IMG_2951Jossain välissä ratsastusta Jontte oli lähettänyt kuvan ”todisteeksi” että Tirri nukkuu.. voi kuinka suloinen otus hän onkaan

kylmää kyytiä retikka IMG_2947

hyviä tekstejä kuviin Nyt se muistui, Leira oli pollen nimi =) ihan niinkuin sillä nyt sitten mitään merkistystä olisi mutta kerronpa kuitenkin kun sen muistin.

windows 8 käsitellään päivityksiä Ratsastuksen ja saunan jälkeen isäntäväki loihti super herkullisen illallisen, parsaa, lohta, perunaa ja salaattia (kylläpä vaan taas maistui ja mikä parasta ruuat sai soviteltua diettini kaavaan kun suurinpiirtein protsku/hiilarimäärät annosteli oikein) Ja meidän pikkuneiti päätti herätä ja liittyä illallisseuraan

olen pettynyt tyttäreeni IMG_2957

definicion de sueños humedos wikipedia Aamulla ennen kotiinlähtöä käytiin vielä moikkaamassa heppoja

pişmanlık sözleri dini IMG_2970 IMG_2964Jontte on oikeesti vähä innostuneempi hevosista kuin se tuossa kuvassa näyttää =) hahaha

pétrus pomerol france bordeaux 1989 Pakko laittaa tänne vielä kuva tästä komeasta hevosesta. Friisiläiset on aina ollu mulle jotenki sellasia lemppari heppoja koska ne on niin upeen näkösiä. Ja voitteko kuvitella että vaikka oon pikku tytöstä saakka ihannoinut näitä hevosia niin koskaan en ole tuon rodun edustajalla ratsastanut. Toivottavasti pääsen korjaamaan asian pian. Tässä on vähän samanlainen kuvio kuin ihannoimassani maassa Australiassa, niin kauan kuin muistan oon halunnu sinne matkustaa ja aika paljon on elämän aikana tullut matkusteltua mutta Australiaan reissasin ekan kerran vasta 30 vuotiaana.

labranche transport st nicéphore IMG_2966

mansen mörinät osoite Sunnuntaina Jontte heitti meidät kotiin ja lähti pyörähtämään raksalla, maanantaina Jontte oli pelastuslaitoksella ja mun vuoro oli olla raksalla. Kävin siivoilemassa suurempia likoja jo pois jotta loppusiivous hieman helpottuisi.

käsijarrun palautusjousi mazda Kiitos Martina perheineen! Martinan blogin löydät istanbul haritası semtlere göre

perinnöstä luopuminen perittävän eläessä Sellainen oli meidän perheen pääsiäinen, mukavaa oli, toivottavasti sulla oli kans super kivaa!!

synsam drecker optikk tromsø  

datenschutzerklärung für facebook pixel IMG_2917

rasvaiset luomet luomiväri  

järjestelmämme havaitsi epätavallista liikennettä  

naschkatze eislingen öffnungszeiten  

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä