noticias españa hoy videos Los Angelesin reissu

verbergen verhüllen kreuzworträtsel Mihin se aika oikein hurahtaa kun ei ehdi päivityksiä tekemään..

päin perhettä arvostelu  

ahjo grilli jyväskylä aukioloajat Tai tässäpä taisi olla aika paljon actionia… Reissussa ei malttanut vetäytyä kirjotuksen ääreen kun kerran ja Suomeen paluun jälkeen olikin Fitness Helsinki kisat joissa olin koko viikonlopun juontajana ja Emma-gaalassakin piti pyörähtää.  Noh kisa ja emma viikonlopustakin on nyt jo viikko mutta tämä viikko tuli tarpeeseen levon merkeissä.

manuel rodríguez sánchez manolete wikipedia  

l arginina opinie siłownia Reissu meni kokonaisuudessaan tosi hienosti. Se myrsky mistä puhuin… Pelästyin eka kun televisiossa puhuttiin jatkuvasti hirmuisesta myrskystä ja kuinka myrskyyn tulee varautua jne jne… isossa maailmassa kun oltiin niin ajattelin että apua mitäköhän sieltä tulee, joku Katriina hirmumyrsky vähintään. Mutta siellä sitten tosiaan satoi vettä. KYLLÄ siellä vain ja ainoastaan SATOI VETTÄ. Okei vettä tuli paljon mutta haloooo ei se nyt maailman hurjin myrsky oo jos vettä sataa. Siellä oli ollut osa kouluistakin suljettu. Suomalaisen mittakaavassa hyvinkin perus pullaa.

Vesisade Losissa

afzelius sång till friheten Vesisade Losissa

Vesisade Losissa

hillan hinta tänään 2015 Vesisade Losissa

vuokralle tarjotaan mökki pidemmäksi aikaa  

peräpukaman hoito synnytyksen jälkeen  

volbeat fallen lyrics español Sää oli siis sateiden vuoksi muutamana päivänä huono mutta me Jonten tuottajan vaimon kanssa käytimme tämän hyväksemme ja perustelimme shoppailupäivät sillä ettei voinut ulkonakaan olla. Paljon kaupoissa pyörittiin mutta Losin muoti ei kyllä iskenyt minuun.  Se oli joka paikassa liian kasari. Muhun ei nyt vaan iske se juttu.. Joo miks ei jotain pientä sinnepäin vois vaikka käyttääkkin, mutta en nyt sellaista pientäkään löytänyt.  Mun shoppailu saldoksi itselleni jäikin sitten Converset, pari Calvin Kleinin t-paitaa ja pari Michael Korsin laukkua. Conssit oli muuten elämäni ensimmäiset ja niin oli muuten MK:n laukutkin. Tuo Michael Kors on hauska merkki kun olen aikaisemmin aina käynyt heidän liikkeissään ja oikeasti halunnut sieltä jotain ostaa koska MK = Mari Kasvi se olis sopinut mulle täydellisesti ja vieläpä sama ”syntymävuosikin” 1981 mutta ennen ei vaan mitään kivaa löytynyt. Nyt kun olen MV niin tietty nyt löytyi.. Heillä on kyllä selvästi tyyli muuttunut entisestä ja pelkästään parempaan. Nyt olis kyllä löytynyt enemmänkin kuin nuo kaksi laukkua mutta mutta: talo rakenteilla, lapsi elätettävänä jne. niin täytyi hieman rajoittaa ostoksia. (tähän mun pitää lisätä kuva ostoksista jälkikäteen kun Mila just nukkuu niin en voi mennä penkomaan laukkuja esiin) Nyt kuva otettu..

Shoppailun saldo

satang thai seinäjoki aukioloajat Shoppailun saldo

kennelyskä ja kissa  

clima cordoba españa febrero Pojat siis lähinnä viettivät aikaa studiossa Jonten uusien biisien kimpussa ja hyvää matskua on luvassa =) En tiedä yhtään tarkemmin koska kakkos albumi julkaistaan, mutta kai se tässä kevään korvilla pamahtaa. Yksi sinkku Kiinni Jäit on jo ulkona, sen voit käydä kuuntelemassa ultrassa näkyi vain yksi pentu tai Spotifyssa vaikka koko Albumi valion uutuus jäätelö

jontte studiossa

karhu kuntopyörä hinta jontte studiossa

jyväskylän autotarvike rahoitus  

feliz cumpleaños guapa en ingles Losissa olis voinut olla kunnon kulinaristi mutta tämä porukkapa kävi lähes joka ilta sushilla Sushi Ran nimisessä paikassa, mutta miksi vaihtaa kun niin hyvää oli viimeisinä iltoina alkoi henkilökuntakin olemaan hyvin tuttuja myös meille, MGI vaimoineen käy kyseisessä paikassa muutenkin usein. Kolme iltaa taidettiin syödä muualla, yhtenä iltana grillattiin kotona, yhtenä syötiin burgerit hotelli Rooseveltin alhaalla ja yksi ilta käytiin julkkiskokki Stefan Richterin Santa Monican ravintolassa. Stefanin paikassa oli mukana myös rapakon takaa blogia kirjoittava A.Sinivaara, hänen blogi Onnenpäivä löytyy lyhytkarvainen mäyräkoira värit

Koti Grillailut

moruena estríngana por siempre tu Koti Grillailut

itävalta laskettelu lapset Ainiin ja tää on kyllä noloo, yhtenä päivänä käytiin Suskun kans IKEASSA lounaalla hahahaha lihapullia ja perunamuusia

maraş ne yenir IMG_1872

şükriye tutkun sakın ha dinle Eipä me siis ihmeitä touhuttu, mutta kiva reissu oli. Lapsi meni hienosti mukana joka paikassa. Paitsi siellä kun oltiin yhtenä iltana ulkona =) silloin hän oli ystävällämme hoidossa.

itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati jyväskylässä  

luettelo vaarallisista jätteistä Paluumatka lennettiin British Airwaysilla ja kyllä oli mukavaa. Vaikka AA:n kökkö koneiden ja henkilökunnan jälkeen mikä tahansa tuntuu varmasti hyvältä mutta BA oli oikeasti jälleen hyvä. Ihana iso uusi kaksi kerroksinen kone ja mukava henkilökunta. Vauvan kopassa olisi tosin ollut hieman parantamisen varaa. Ensiksi saatiin sellainen sitterin tyyppinen mikä kiinnitettiin pöytään joka oli mielestäni aivan liian korkealla. Se oli tavallaan jees, mutta ei Mila oikein hyvin siinä nukkunut kun on tottunut öisin nukkumaan kyljellään eikä se sitterissä vöissä ollessa onnistunut. Saatiin sitten sellainen koppa kun erikseen sitä pyydettiin, mutta sepä olikin liian lyhyt meidän neidille…Nooh onneksi hän nukkui välillä hieman kippurassa ja välillä jalat hieman laidan yli =) Tirrin korviin ei sattunut nousut eikä laskut ja muutenkin matkat meni tosi kivuttomasti. Jälleen kerran uskallan lähteä lapsen kanssa reissuun uudestaankin.

BA kaksikerroksinen kone

broilerin sisäfile maustaminen BA kaksikerroksinen kone

Sitteri BA:n koneessa

baarissa käynti yksin Sitteri BA:n koneessa

belotero intense günstig kaufen  

monsieur claude und seine töchter stream gratis  

4h kerhon säännöt Tässä vielä joitain tilannekuvia =)

Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

närästyksen oireet ja hoito Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

Palomiesten kans kuvassa

läppäri pöytäkoneen tilalle Palomiesten kans kuvassa

Palomiesten kans kuvassa

miksi käsiä pistelee Palomiesten kans kuvassa

Mari the firefighter

young living öljyt laventeli Mari the firefighter

Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

sikiön syke ja vauvan mahdollinen sukupuoli Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

me näimme koulun käytävällä Suomessa vaatteita löytyy hämiksen vappu 2016

Paistoi se arskakin =)

sähkönkulutus laskuri savon voima Paistoi se arskakin =)

Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

leotardos de gimnasia ritmica para niñas Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

Varvashuollossa

lähdetään lomalle muumit muki 2018 Varvashuollossa

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

obh nordica jäätelökone käyttöohje Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

työpaikat helsinki mol Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Väsynyt Tirri

równania i nierówności zadania liceum Väsynyt Tirri

Coffeee pleeeese

akordiyon kapı çizimi Coffeee pleeeese

Naaaam

tizen käyttöjärjestelmä sovellukset Naaaam

Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

säädettävä painekytkin 12v Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

rosenlew jääkaappipakastin huolto Ainakin tutti pysyi messissä, kiitos koiralle esittäjä näyttelyyn tuttinauhan!

Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

työntekijäni on riistäjä Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

kjartan fløgstad bøker sinä kulkija 16 vuotias youtube

göranssons maskiner ab staffanstorp  

projektipäällikkö palkka sosiaaliala  

led sisävalo 12v  

vanhusten palvelutalot seinäjoki  

kakun täyte suklaamousse  

mies ei haluakaan nähdä  

bebek şarkıları komik  

jukka kuoppamäki pieni mies nuotit  

kisállat kiállítás 2015  

pääaineen vaihtaminen aalto  

edith södergran runoja  

lambdatek españa opiniones  

osterinseln statuen körper  

häätanssi koreografia helsinki  

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä