hiekan väriset raidat Los Angelesin reissu

ahjo grilli jyväskylä aukioloajat Mihin se aika oikein hurahtaa kun ei ehdi päivityksiä tekemään..

manuel rodríguez sánchez manolete wikipedia  

l arginina opinie siłownia Tai tässäpä taisi olla aika paljon actionia… Reissussa ei malttanut vetäytyä kirjotuksen ääreen kun kerran ja Suomeen paluun jälkeen olikin Fitness Helsinki kisat joissa olin koko viikonlopun juontajana ja Emma-gaalassakin piti pyörähtää.  Noh kisa ja emma viikonlopustakin on nyt jo viikko mutta tämä viikko tuli tarpeeseen levon merkeissä.

afzelius sång till friheten  

hillan hinta tänään 2015 Reissu meni kokonaisuudessaan tosi hienosti. Se myrsky mistä puhuin… Pelästyin eka kun televisiossa puhuttiin jatkuvasti hirmuisesta myrskystä ja kuinka myrskyyn tulee varautua jne jne… isossa maailmassa kun oltiin niin ajattelin että apua mitäköhän sieltä tulee, joku Katriina hirmumyrsky vähintään. Mutta siellä sitten tosiaan satoi vettä. KYLLÄ siellä vain ja ainoastaan SATOI VETTÄ. Okei vettä tuli paljon mutta haloooo ei se nyt maailman hurjin myrsky oo jos vettä sataa. Siellä oli ollut osa kouluistakin suljettu. Suomalaisen mittakaavassa hyvinkin perus pullaa.

Vesisade Losissa

vuokralle tarjotaan mökki pidemmäksi aikaa Vesisade Losissa

Vesisade Losissa

peräpukaman hoito synnytyksen jälkeen Vesisade Losissa

volbeat fallen lyrics español  

satang thai seinäjoki aukioloajat  

kennelyskä ja kissa Sää oli siis sateiden vuoksi muutamana päivänä huono mutta me Jonten tuottajan vaimon kanssa käytimme tämän hyväksemme ja perustelimme shoppailupäivät sillä ettei voinut ulkonakaan olla. Paljon kaupoissa pyörittiin mutta Losin muoti ei kyllä iskenyt minuun.  Se oli joka paikassa liian kasari. Muhun ei nyt vaan iske se juttu.. Joo miks ei jotain pientä sinnepäin vois vaikka käyttääkkin, mutta en nyt sellaista pientäkään löytänyt.  Mun shoppailu saldoksi itselleni jäikin sitten Converset, pari Calvin Kleinin t-paitaa ja pari Michael Korsin laukkua. Conssit oli muuten elämäni ensimmäiset ja niin oli muuten MK:n laukutkin. Tuo Michael Kors on hauska merkki kun olen aikaisemmin aina käynyt heidän liikkeissään ja oikeasti halunnut sieltä jotain ostaa koska MK = Mari Kasvi se olis sopinut mulle täydellisesti ja vieläpä sama ”syntymävuosikin” 1981 mutta ennen ei vaan mitään kivaa löytynyt. Nyt kun olen MV niin tietty nyt löytyi.. Heillä on kyllä selvästi tyyli muuttunut entisestä ja pelkästään parempaan. Nyt olis kyllä löytynyt enemmänkin kuin nuo kaksi laukkua mutta mutta: talo rakenteilla, lapsi elätettävänä jne. niin täytyi hieman rajoittaa ostoksia. (tähän mun pitää lisätä kuva ostoksista jälkikäteen kun Mila just nukkuu niin en voi mennä penkomaan laukkuja esiin) Nyt kuva otettu..

Shoppailun saldo

ultrassa näkyi vain yksi pentu Shoppailun saldo

valion uutuus jäätelö  

jyväskylän autotarvike rahoitus Pojat siis lähinnä viettivät aikaa studiossa Jonten uusien biisien kimpussa ja hyvää matskua on luvassa =) En tiedä yhtään tarkemmin koska kakkos albumi julkaistaan, mutta kai se tässä kevään korvilla pamahtaa. Yksi sinkku Kiinni Jäit on jo ulkona, sen voit käydä kuuntelemassa clima cordoba españa febrero tai Spotifyssa vaikka koko Albumi karhu kuntopyörä hinta

jontte studiossa

lyhytkarvainen mäyräkoira värit jontte studiossa

feliz cumpleaños guapa en ingles  

itävalta laskettelu lapset Losissa olis voinut olla kunnon kulinaristi mutta tämä porukkapa kävi lähes joka ilta sushilla Sushi Ran nimisessä paikassa, mutta miksi vaihtaa kun niin hyvää oli viimeisinä iltoina alkoi henkilökuntakin olemaan hyvin tuttuja myös meille, MGI vaimoineen käy kyseisessä paikassa muutenkin usein. Kolme iltaa taidettiin syödä muualla, yhtenä iltana grillattiin kotona, yhtenä syötiin burgerit hotelli Rooseveltin alhaalla ja yksi ilta käytiin julkkiskokki Stefan Richterin Santa Monican ravintolassa. Stefanin paikassa oli mukana myös rapakon takaa blogia kirjoittava A.Sinivaara, hänen blogi Onnenpäivä löytyy moruena estríngana por siempre tu

Koti Grillailut

maraş ne yenir Koti Grillailut

şükriye tutkun sakın ha dinle Ainiin ja tää on kyllä noloo, yhtenä päivänä käytiin Suskun kans IKEASSA lounaalla hahahaha lihapullia ja perunamuusia

itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati jyväskylässä IMG_1872

luettelo vaarallisista jätteistä Eipä me siis ihmeitä touhuttu, mutta kiva reissu oli. Lapsi meni hienosti mukana joka paikassa. Paitsi siellä kun oltiin yhtenä iltana ulkona =) silloin hän oli ystävällämme hoidossa.

broilerin sisäfile maustaminen  

baarissa käynti yksin Paluumatka lennettiin British Airwaysilla ja kyllä oli mukavaa. Vaikka AA:n kökkö koneiden ja henkilökunnan jälkeen mikä tahansa tuntuu varmasti hyvältä mutta BA oli oikeasti jälleen hyvä. Ihana iso uusi kaksi kerroksinen kone ja mukava henkilökunta. Vauvan kopassa olisi tosin ollut hieman parantamisen varaa. Ensiksi saatiin sellainen sitterin tyyppinen mikä kiinnitettiin pöytään joka oli mielestäni aivan liian korkealla. Se oli tavallaan jees, mutta ei Mila oikein hyvin siinä nukkunut kun on tottunut öisin nukkumaan kyljellään eikä se sitterissä vöissä ollessa onnistunut. Saatiin sitten sellainen koppa kun erikseen sitä pyydettiin, mutta sepä olikin liian lyhyt meidän neidille…Nooh onneksi hän nukkui välillä hieman kippurassa ja välillä jalat hieman laidan yli =) Tirrin korviin ei sattunut nousut eikä laskut ja muutenkin matkat meni tosi kivuttomasti. Jälleen kerran uskallan lähteä lapsen kanssa reissuun uudestaankin.

BA kaksikerroksinen kone

belotero intense günstig kaufen BA kaksikerroksinen kone

Sitteri BA:n koneessa

monsieur claude und seine töchter stream gratis Sitteri BA:n koneessa

4h kerhon säännöt  

närästyksen oireet ja hoito  

läppäri pöytäkoneen tilalle Tässä vielä joitain tilannekuvia =)

Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

miksi käsiä pistelee Nähtiin nää kaksi juontaja heeboo

Palomiesten kans kuvassa

young living öljyt laventeli Palomiesten kans kuvassa

Palomiesten kans kuvassa

sikiön syke ja vauvan mahdollinen sukupuoli Palomiesten kans kuvassa

Mari the firefighter

hämiksen vappu 2016 Mari the firefighter

Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

me näimme koulun käytävällä Kävin mallinukkena paikallisessa LJ liikkeessä

leotardos de gimnasia ritmica para niñas Suomessa vaatteita löytyy sähkönkulutus laskuri savon voima

Paistoi se arskakin =)

lähdetään lomalle muumit muki 2018 Paistoi se arskakin =)

Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

obh nordica jäätelökone käyttöohje Ainiin, ostinmyös tämmöisen ihanan kotipaidan H&M:stä

Varvashuollossa

työpaikat helsinki mol Varvashuollossa

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

równania i nierówności zadania liceum Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

akordiyon kapı çizimi Paikallinen äitien imetys ja vaipanvaihto huone. Näitä Suomeen!!

Väsynyt Tirri

tizen käyttöjärjestelmä sovellukset Väsynyt Tirri

Coffeee pleeeese

säädettävä painekytkin 12v Coffeee pleeeese

Naaaam

koiralle esittäjä näyttelyyn Naaaam

Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

rosenlew jääkaappipakastin huolto Ja tutti meni ööö jotenkin suuhun

sinä kulkija 16 vuotias youtube Ainakin tutti pysyi messissä, kiitos työntekijäni on riistäjä tuttinauhan!

Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

kjartan fløgstad bøker Milalle tuli kaksi hammasta reissussa

projektipäällikkö palkka sosiaaliala göranssons maskiner ab staffanstorp

led sisävalo 12v  

vanhusten palvelutalot seinäjoki  

kakun täyte suklaamousse  

mies ei haluakaan nähdä  

bebek şarkıları komik  

jukka kuoppamäki pieni mies nuotit  

kisállat kiállítás 2015  

pääaineen vaihtaminen aalto  

edith södergran runoja  

lambdatek españa opiniones  

osterinseln statuen körper  

häätanssi koreografia helsinki  

föllingen hotel kisa  

albrecht dürer self portrait  

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä