yazı tahtası ikea ”fitness” jauhelihakeitto

deuter gröden 32 preisvergleich Mä teen jauhelihakeiton nykyään aina ilman perunaa ja tästä syystä kutsun tätä nyt ”fitness” versioksi

ferries vaasa umeå Eli ainekset:

työtehtävien muuttaminen äitiysloman aikana jauhelihaa ja keittojuureksia

ystävä loukkaantuu kaikesta Ja kuten näistä mun ruoka jutuista alkaa jo hahmottua niin mä suosin mahdollisimman helppoja juttuja, ruuanlaitto ei oo mulle mikään intohimo. Ruoka on mulle aines millä jaksaa ja mitä jokapäivä täytyy syödä ja sen laittaminen vain välttämätön paha =) Minusta puuttuu kokkailijan/kattajan/hienosti ruuanlaittava geeni =) en ole siis kovinkaan kätevä emäntä tässä hommassa. Siksipäs tässäkin pakaste versiot juureksista.

mairie de crémeaux 42 Siispa helposti ja nopeasti. Juurekset kiehumaan (mä laitoin pari lihaliemikuutiota maustamaan) jauhelihat ruskistin pannulla ja maustoin suht reilusti. Sit jauhelihat juuresten sekaan ja kotvasen kiehutusta. Näin helposti on hyvä ja terveellinen perusruoka valmis. IMG_1555 IMG_1556

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä