us laillé football Risuja Finnairille

romanttiset keittiön verhot Nyt on pakko antaa muutama risu.

täältä päin oikeinkirjoitus Varasin meidän Los Angelesin lennot suoraan finnairin sivulta. No ruusuja ensin siitä että sieltä löytyi hyvät lennot,  eli ne eivät ole liian pitkiä ja hintakin koko perheeltä (äiti, isä ja sylilapsi) edestakaisin oli siedettävä, ihan vähän reilu 1400€

äänet ei kuulu selaimessa Mutta sitten kun halusin varata lennoille vauvalle kopan niin tulikin harmittava takaisku. Helsinki-New York lennolle se meni ihan ok, koneessa oli vielä vauvapaikka vapaana ja siihen saimme lisämaksua vastaan varattua paikat ja kopan (itse koppa ei maksa mitään mutta minun ja Jonten paikat oli 40€/paikka lisää) Sitten kun tuli aika varata koppa myös New York-Losi ja paluu matkalle Losi-Lontoo niin virkailija sanoikin ettei voi sitä tehdä kun lennot operoi American Airlines. Minä siihen sitten että mitä ihmettä??? Minähän tilasin lennot teidän (finnairin) omilta sivuilta, miten ette voi vaikuttaa koko matkaamme?? Noh vastaus oli että AA käyttää eri varausjärjestelmää kuin he… ööö nyt on vuosi 2014 luulisi että tuollaisen järjestelmän yhdistäminen ei olisi enää mikään suuren suuri juttu. Mun työpaikka autokino köln porz öffnungszeiten voi tehdä sen! Ottakaa sinne yhteyttä vaan =)

käytettyjä perämoottoreita turku Meillä on nyt sitten varmistetty paikka ekalle lennolle mutta muille se jää nähtäväksi. Tämä virkailija kyllä kuitenkin oli ystävällinen ja aikoi laittaa kyselyn AA:lle josko saisimme koppa paikan myös muille lennoille mutta sen tosiaan näemme vasta sitten koneessa onko kysely tuottanut tulosta. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

new york suosituimmat nähtävyydet Edellisellä reissulla Puerto Ricossa menomatkalle ei saatu koppaa kun se oli jo varattu mutta paluulle saatiin.

jäätynyt olkapää eläke Näin ahdasta on kun ei ole koppaa:

Lentokoneessa ilman koppaa

pyöreä ruokapöytä jysk Lentokoneessa ilman koppaa

sisällysluettelon päivitys word  

gísli örn garðarsson shirtless Ja kopan kanssa.. Se on huomattavasti mukavampi tapa matkustaa näin pienen lapsen kanssa. (hih lattialle saimme vielä toiselle naperolle hyvän paikan peittojen päälle)

Lentokoneessa kopan kanssa

väärä raha englanniksi Lentokoneessa kopan kanssa

kivi oyunu ekşi Losin matkaa siis odotellessa =) pääasia että hymyilyttää vaikka matkan mukavuus epävarma onkin. Paikanpäällä on kuitenkin varmasti mukavaa.

katettu peräkärry myydään  

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä