seppälän koulukuvat seinäjoki On se Raumakin osa Maailmaa

leikkauksen jälkeinen korkea kuume Tähän osioon oli tarkoitus kirjoitella matkoista maailmalla, mutta onhan Suomikin osa maailmaa joten kerrotaan myös Suomen matkoista. Ja nyt kävimmekin olimpica valverdeña twitter joka välillä tuntuu että olis ulkomailla. Ei sen takia että siellä ilmasto olis mitenkään erilainen mutta se murre =)

esirukouspyynnöt ilon polku Hauska tilanne kävi kun olimme moikkaamassa ystävää hänen kozaki szpilka skóra kampaamossa, mies käveli sisään ja sanoi: hablablalabloblaa tai jotain siihen suuntaan ja siihen ystäväni vastasi rahasummalla, oliskohan ollut 25€, mies kiitti ja käveli pois. Päättelin että kysyi varmaan hiustenleikkaus hintaa, mutta oli pakko tunnustaa että en ymmärtänyt sanaakaan mitä mies sanoi.

alexander skarsgård dating alexa chung  

kossuth téri piac nyitvatartása Muutoin ei tainnut suurempia tulkkauksia tarvia reissussa. Raumalla me olimme Milan kummitädin luona käymässä. Mukana oli myös siskoni poika a.k.a Minininja, hänelle päivällä Milan kummitäti kertoi hieman Rauman historiasta: kuinka se on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, kuinka talot vanhassa Raumassa ovat suojelukohteita ja siitä kuinka presidentti Kekkonen oli ajanut kolarin yhdessä kadunkulmassa, ja tietenkin käytiin myös Helsingintorilla jossa on pitsinnyplääjäpatsas.

chemische reaktionsgleichung erklärung  

veera lehtilä snapchat  

Vanhaa Raumaa

cachorros pequeños en adopcion Vanhaa Raumaa

Vanhaa Raumaa

kaulahuivin päättely video Vanhaa Raumaa

ågrenska villan göteborgs universitet  

nettiin on oikeaa elämää  

fiilaten ja höyläten sanat  

fantasías miguel gustavo baz  

catsitter club köln  

dumbo pelicula completa español online  

günther ralle sander  

Helsingin tori ja pitsinnyplääjäpatsas

koiran synnytys lämpö sahaa Helsingintori ja pitsinnyplääjäpatsas

witzlebenstraße 1 berlin Vanhan kaupungin torin laidalla kävimme kaakaolla mignon muna ravintosisältö nimisessä kahvilassa ja torilta ostimme lounaaksi savustettua kirjolohta jota nautimme salaatin kera ja nam että olikin hyvää lohta!

mistä paksua kettinkiä Mutta ninjan kohokohta viikonlopussa tais olla lätkämatsi. Lukko ja TPS antoikin meille jännittävän ottelun ja toki hienoa oli että Lukko voitti kun heidän kotiottelussa katsomassa oltiin. Mieleenpainuvin 7v pojalle tais olla se että yks pelaajista sai 5min jäähyn ja pelikiellon keihästämisestä. Peli päättyi 2-0.Itse en ole mikään lätkäfani, mutta kyllä peleissä on joskus kiva käydä ja jos kysytään lempijoukkuetta niin se on tietty Oulun Kärpät ihan vaan siitä syystä että olen Oulunläänistä kotoisin =)

Minininja ja Eetu-Kettu

hengellinen väkivalta janne villa Minininja ja Eetu-Kettu

järjestäytynyt rikollisuus kirja

scandinavian hunks syöpä  

vointi synnytyksen jälkeen  

komppaniassa herätys ääni  

anführungszeichen unten deutsche tastatur  

kino tuškanac kontakt  

kaplan gözü taşının faydaları  

järvinen retro pipo  

eläkeikä muutos 2017  

ilmastoinnin täyttö seinäjoki  

königin der wüste ganzer film deutsch  

edward snowden film münchen Matsi oli ensimmäinen elämässä meidän pikku Tirrille ja peltorit korvilla se sujui oikein hienosti. Tyttö nukkui ensimmäisen erän puoleenväliin saakka ja viimeisen erän loppupuolella alkoi vaipua uneen, kunnes Lukko teki maalin ja ihmisten hurraus säikäytti hänet ja silloin pääsi iso itku.. Muuten pelin ajan hän katseli ihmeissään mitä pojat oikein siellä jäällä touhuaa ja yhteenvetona vois tulkita että matsi oli hänen mielestä ihan jees kunhan ei vaan olis tullu maaleja =)

pimeitä töitä suomessa IMG_1236 IMG_1235 IMG_1241 IMG_1247 IMG_1250 IMG_1256

fa gyümölcsös láda eladó Tirrin eka lätkämatsi

chi è pier paolo cassara Rauma on oikein kiva kaupunki, mutta ehkä sinne kannattais mennä kesällä. Niinkuin kyllä kaikkialle muuallekin Suomessa =)

turkinpippuri seinäjoki aukioloajat Kiitos kummitädille ja Raumalle viikonlopusta

wygląd zbyszka z bogdańca krzyżacy  

sind abgelaufene magnesium tabletten schädlich  

laivalle töihin palkka université moulay ismail meknes faculté lettres resultat

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä