päiväkoti ankkalampi munkkiniemi Ohoh onpa äitiys kiireistä

hatalmas aphrodité online Enpä olis uskonut että noin pieni lapsi voi viedä noin paljon aikaa. Vai teenkö jotain väärin kun aikaa ei jää??

hyväksyä tarjous englanniksi Päivät koostuu syötöistä ja päiväunista, mutta kun hän nukkuu niin minäkin olen ollut sen verran väsynyt että haluan myös nukkua ja päikkärit on maistunu mullekki. Joinain päivinä taas neidin unien aikaan minä olen käynyt ystävien luona, kaupassa, tms..
Yöt olen saanut nukkua pääsääntöisesti ihan hyvin, toki on ollut joitan vaikeampiakin öitä jolloin hereillä on oltu useampi tuntikin. Ja päivät, no tosiaan jos olemme kotona niin minäkin nukun ja kun neiti on hereillä ei hän oikein ole tyytyväinen itsekseen joten hereillä olo aika menee seurustellessa/ viihdyttäessä häntä. Ja näin sen kai kuuluukin mennä. Lapsi on nyt kaikessa etusijalla ja hänen tarpeet menee kaiken edelle. Joten en ole suurempaa stressiä ottanut siitä etten ole tänne kirjoittanut, saatika siivonnut tai treenannut. Nyt on ollut aika opetella olemaan äiti =)
Neiti taitaa olla vaan vaativaa sorttia eikä kyse virheestä hoidossa…

moottoriöljyn vaihto pumppu Treenaaminen tosiaan on jäänyt nollaan. Yhden kerran olen käynyt lenkillä jolla tuli hiki ja sekin tapahtui vasta reilu kuukausi synnytyksen jälkeen. Mutta raskauskilot on kyllä kadonneet. Niitähän kertyi loppuen lopuksi 11kg ja tosiaan kaikki on nyt lähtenyt. Liitän tähän kuvat 2viikkoa ja 1 kuukausi synnytyksen jälkeen.
Kilot ovat siis karisseet, mutta vartalo kaipaa kyllä kiinteytystä. Nahka vatsalla on vielä löysä, ja se kiristynee siitä ajan kanssa.

leivon leipomo tehtaanmyymälä tampere kuva (11)

disosiasyon eğrisi nedir IMG_8182

kohdunsuu erittäin takana IMG_8264

käly ei halua olla tekemisissä IMG_8448

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä