mapa topográfico brasil Miksi fitness? kuntosalillahan on ihan tyhmää!

panama city nähtävyydet Fitness innostus alkoi vuonna 2009. Ystäväni Anu Kiiveri houkutteli minua hänen ja hamdi ulukaya iletişim mukaan Miamiin kisaamaan Bikini Fitness tittelistä. Minä sanoin tuohon että en lähde, ei minusta ole sellaiseen!! Mutta Anu jatkoi houkuttelua ja siskoni koirien nimiä m kannusti myös. Tiina lupasi tehdä ruokavalion ja saliohjelman.

lämmityspatterin tehon valinta No pitihän sitä sitten lähteä kokeilemaan, ainakin tulisi hauska reissu tyttöjen kans Miamiin jollei muuta. Tätä ennen en ollut käynyt kuntosalilla kuin muutamia harvoja kertoja lähinnä katsomassa kun muut treenaa, ruokavaliokin oli sen mukainen söin silmänruokaa salilta =)

isä meidän saksaksi Jos vartaloani ajatellaan niin olen ollut aina ihan hyvässä kunnossa, lihakspohja on hankittu jo pikkutyttönä vadaspark miskolc belépő ára hevosen paskaa luodessa ja tanssityöni varmasti piti vartalon ja lihakset kunnossa.

alüminyum profil ölçüleri Mutta siis ennen inhosin kuntosalia, oli ihan tyhmää mennä sinne, ei siellä ollut kivaa… Ja tämähän johtui siitä etten tiennyt mitä siellä pitää tehdä! No nyt Tiina tuli ja kädestä pitäen opasti minulle mariachi en madrid españa miten mikäkin liike tehdään ja miten se tehdään niin että tuloksia syntyy. Samoin hän antoi paperille ruokavalio-ohjeet.

pastelli oranssi hiusväri Nämä kaksi paperia –ruokavalio ja saliohjelma olivat minulle kuin raamattu Kisalavalle saakka. Noudatin ohjeita pilkulleen ja se kannatti.

carretillas de madera para niños Miamin miten hidastaa elämää kisa 2009 oli ensimmäinen fitnesskisani ja karsintojen aikaan sanoin ”jos finaalipaikan saan olen todella tyytyväinen sijoitukseeni”.
No 10 parhaan joukkoon pääsin ja silloin tiesin että fitess-kärpänen on puraissut. Koko matka kisoihin oli ollut mahtava, kaikki ne kanat ja kananmunat, sali ja lenkkihikoilut on tuoneet minut tänne ja täällä on kivaa.
Kisan ja kärpäsen puraisun kruunasi vielä se että omaksi totaaliseksi yllätykseksi sijoituin kisassa toiseksi.

excel päiviä kuukaudessa Tässä samassa kisassa kilpaili bikinifitness +45 vuotiaiden sarjassa 63 vuotias isoäiti joka voitti kyseisen sarjan ja ajattelin silloin heti että tuossa taidan olla minäkin isoäitinä…. Nooh aika näyttää käykö niin mutta tästä syystä fitness ja se kuntosalikin on oikeesti tosi kiva paikka kunhan vaan tietää mitä siellä tekee.
Anu Miami1506-010709 086

Miami kesä 2009

volkswagen polo jakopäänhihnan vaihtoväli Miami kesä 2009

uusi elämä maalla blogi  

Kommentit

vanhentuneiden lääkkeiden käyttö Jaa oma kokemuksesi

berliner kindl jubiläums pilsener gläser

paistetun jauhelihan säilyvyys hyvästi afrikka yle Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

moussa sow lille rövaşata

päärakennus sali 14

kesko jotta kaupassa olisi kiva käydä

sansar oyunun en sonunda sözleri

olohuoneen pöytä lavoista

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä