řeznické potřeby slatina Viisitoista vuotta sinun

karkkia halvalla netistä Siinä hän on, koko elämäni. En olisi viisitoista vuotta sitten osannut kuvitellakaan, millaiseen seikkailuun pääsen, kun ujostelleen tutustuin minua pari vuotta vanhempaan silloin räiskyvän punatukkaiseen kitaraa soittavaan lukiolaiseen. Hänen kanssaan tunsin oloni välittömästi hyväksi. Hän sai minut hymyilemään pelkästään, kun katseemme kohtasivat, vaikka käänsinkin heti ujosti pääni pois. Silti hymyilin laskiessani sekunteja, koska voisin nostaa katseeni jälleen. Ja siinä hän edelleen oli. Hymyillen.

on laiva valmiina lähtöön peppi pitkätossu olipa kerran elämä dvd cdon Tätä hymyä olen saanut seurata tänään jo viisitoista vuotta. Näiden vuosien aikana se hymy, johon palavasti rakastuin on pysynyt samana, vaikka elämä, sairaus ja muut koettelemukset ovatkin sitä koettaneet horjuttaa. Hän on elämäni rakkaus – koko elämäni. Ja parasta; olen hänelle viisumit venäjälle savonlinna minä sairaudestani huolimatta ja hän rakastaa minua.

farmasian alan työpaikat

schönen abend englisch übersetzung Nämä viisitoista vuotta ovat elämämme epäreiluiksikin kuvatuista käänteistä huolimatta olleet lopulta elämäni onnellisimpia. Näiden vuosien aikana olen saanut kasvaa aikuiseksi upean ihmisen rinnalla, jonka kanssa olen ollut puolet koko elämäni kestosta. Se, jos jokin tuntuu aika uskomattomalta! Olemme molemmat kasvaneet niistä teini-ikäisistä hulluttelijoista vastuullisiksi aikuisiksi, vanhemmiksi, jotka eivät kuitenkaan ole suostuneet unohtamaan sitä suhteemme alun huoletonta ja pirskahtelevaa elämäniloa. Hassuttelemme edelleen ja suunnittelemme vuoden päästä koittavan kymmenenvuotishääpäivämme kunniaksi karkumatkaa kahdestaan jonnekin kauas, sängyssämme maaten toisiimme käpertyneinä. Parasta rakkaudessamme on kuitenkin se, mitä olemme saaneet aikaan; kaksi täydellistä lastamme. Hän on upein isä A:lle ja L:lle. Isä, joka leikkii ensin puputalolla ja siirtyy sitten luontevasti Legojen pariin. Isä, joka lukee aina yhden extrasivun iltasatukirjasta, kun lapsi vain pyytää kauniisti. Hän on isä, joka rakastaa ja sanoo sen myös ääneen.poistettu hammas kipeä Isi rakastaa. 
artisokan sydän terveys Sinua minä rakastan! Ikuisesti ja pyyteettömästi. Kiitos rakas, että olet. Kiitos, että pidät meistä huolta. Olen ollut jo utuinen silmämeikki ohje viisitoista vuotta sinun, ja voi miten ihania vuosia nämä ovatkaan olleet! Hyvää vuosipäivää rakas. Paljon onnea me!Selina

Kommentit

samuel björklund linkedin 26 kommenttia

sylilapsen kanssa lentäminen […] Elämän rakkauden löytäminen ei sinänsä ole iso saavutus tähän ikään mennessä ja uskon, että aika moni kolmikymppinen pystyy sanomaan samaa jopa useaan kertaan, mutta kohdallani olen ollut hänen, sen oikean, elämäni rakkauden ja nykyisin aviopuolisoni kanssaan puolet elämästäni.  […]

takla atan araba hava yastığı Paljon onnea te ja paljon iloa ja rakkautta myös tuleviin vuosiin!❤

twilight houkutus ilmaiseksi netissä Kaunis kirjoitus! Onnea teille kahdelle! ♡

milloin kannattaa mennä silmälääkärille Kiitos! <3

harald lounas jyväskylä Tästäkin tuli kyyneleet silmiin :') kaunista ja herkkää.. Onnea ja iloa tulevaisuuteen.

šúpanie kože na prstoch Mahtavaa vuosipäivää teille! Sinun aiemmista kirjoituksista oikein loistaa, miten kovasti miehesi perhettään rakastaa. Onnea ja iloa tulevaisuuden tällaisellenne.
Oletteko jo keksineet minne karkaatte?

rössler geschirr gebraucht Kiitos! <3 Ja ihana kuulla, että teksteistäni välittyy hyvin mieheni rakkaus perhettään kohtaan. Hän on juuri sellainen!

akupunktiosta apua selkäkipuun Olemme miettineet monia kohteita. Itse haluaisin jonnekin lämpimään, mutta mies olisi kiinnostunut myös kaupunkilomista. Vaikea sanoa vielä tässä kohtaa minne suuntaamme, onneksi tässä on vielä reilusti aikaa! 🙂

kitisevä vauva 3kk Paljon onnea ja rakkautta teille ?

velkopopovický kozel 11 sud Kiitos! <3

abroad definition en español paljon onnea ja iloa tänään, ja tuleviin vuosiinkin ❤

työväenopisto espoo ilmonet kiitos! <3

mitä katsoisin netflixistä Onnea teille ihanille.♥

léonin and pérotin ❤ Ihana, onnea teille!

käännä se pois Todella kaunis postaus! <3 Paljon onnea teille ja ihania vuosia tulevaisuuteen <3:)

käräjäoikeus avioero hinta Kiitos! <3 <3

ilmaisia elokuvia netissä lapsille Kaunis postaus <3 Onnea teille molemmille nyt tähän hetkeen ja tulevaisuuteen <3 <3

gröninger hamburg parken Onnea on, saada olla ihmisen lähellä joka rakastaa ja jota rakastaa <3
Olette kokeneet yhdessä niin paljon ja se ei ole teitä erottanut vaan päinvastoin, olette hitsautuneet entistä enemmän yhteen. Sitä on rakkaus <3
Toivottavasti keksitte jonkun ihanan paikan. Tai mitä toivottavasti, kyllähän te keksitte, tietenkin 🙂 ..Olen niin onnellinen puolestasi <3

peeässä vapaat työpaikat RvaJ

šivanje svečanih haljina zagreb forum Todella! <3 Kiitos! <3

kotivakuutus hinta lähitapiola Keksimme varmasti jonkun kivan kohteen. Nyt ainakin minä innostuin Dubaista. 🙂 Saa nähdä, menemmekö lopulta vain kahdestaan mökille. 😀

seefracht spedition köln ♥️Rakkaus on suuri lahja.♥️ Paljon onnea ja sitä rakkautta teille eteenpäin. Terv. Marsa

hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa <3 Kiitos Marsa!

cornelia köster yoga berlin Paljon onnea teille ja monia rakkauden täyteisiä vuosia lisää! <3
Ja ihanaa matkaa, kateellisena odottelen jo matkakohdetta, meidän häistä on kohta jo 13 vuotta ja häämatka on vieläkin tekemättä. 😀

vintage käsilaukut helsinki Kiitos Hanna! <3

obras de mirón escultor griego Toivottavasti tällä kertaa saamme matkan aikaiseksi! Häämatkaa suunniteltiin kovastikin häiden jälkeen, mutta sitten jotain tapahtui. En edes tarkalleen muista mitä. Ehkä vointini huononi tai päätimme käyttää matkaan varatut rahat johonkin muuhun.

hedelmäinen juusto pastasalaatti

kaikesta kyllä selviää check inn hyvinkää keikat Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty mellinger bilar västerås *

taillenumfang reduzieren gezielte übungen

künstlerhaus lukas berlin

nätti jussi hampurilainen

liberté de la presse révolution française

jules verne hayatı özeti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä