schwäbisch mit wasser spielen Olet tänään 12 kuukautta

nora ruoti video cumpleaños Vuosi sitten näihin aikoihin sain kuulla, että olet syntynyt. Katsoin heräämössä tärisevin käsin kamerasta isäsi ottamia kuvia, joissa pieni poika nukkui keskoskaapissa suu supussa. sähköjohdon väri l n Olet täydellinen. Se on ainoa selkeä muistikuvani ensimmäisistä tunneista, kun olit kanssamme.

mix coupé décalé 2014

la tormenta oyuncuları isimleri

rynnäkkökiväärin tähtäimen säätö aalto sisäänpääsy 2015 Olet tänään 12 kuukautta. Tänään sain herätä kanssasi jälleen aikaiseen aamuun, kun nousit pinnasängyssä seisomaan ja herätit minun iloisesti hihkuen. Alakerrassa sinua odotti synttäripaketteja, jotka avasit pakettipapereiden rapistessa pienissä käsissäsi. Myös isosiskosi halusi ostaa sinulle oman lahjan…tai oikeastaan kaksi! Saatuasi kaikki paketit avattua, tutkit innoissasi uusia Lego-palikoita ja kävit välillä istumassa uudessa keinutuolissasi, samalla Lego-palikkaa mutustellen. Olet utelias ja iloinen taapero ja äiti ei voisi olla onnellisempi sinusta! 

šivanje haljina zagreb forum

kaverille ei jätetä tarkastus NEUVOLAKUULUMISET: Virallinen yksivuotisneuvola sinulla onkin vasta ensi viikolla, mutta viime viikolla kävimme ottamassa rokotuksia, jolloin painoitkäytetyn auton myyntihinta 9,3 kiloa. Pituutta sinulla on noin ingman maustetut jäätelöt 76 cm ja päänympäryksen voin vain arvata olevan noin venäjän aakkoset suomeksi 50,5 cm. Olet siis vuodessa ottanut pituudessa ikätovereitasi kiinni, ja kasvanut ja kehittynyt muutenkin tosi hienosti!
sylarnas fjällstation facebook ILOT: Suorastaan rakastat hampaiden pesua! Innostut myös, kun sinua kävelytetään, uusista joululahjaksi saaduista äänileluista, pulkka-ajeluista sekä kiipeilystä.
intersport borgmann krefeld öffnungszeiten HARMIT: Sinua kiukuttaa eniten astmalääkkeen otto ja vaipanvaihto. Siirrymme housuvaippoihin, kun seisot tukevasti ilman tukea. 
ovulaatio 5 päivää ennen kuukautisia OSAAT: Tapailet sanoja, konttaat, kävelet tukien pitkiäkin matkoja ja nouset seisomaan.
københavns kommune affald og genbrug MUUTA: Kauniit tummat hiuksesi ovat muuttuneet ensin tummanruskeasta, suloiseen punaiseen muuttuen nyt hiljalleen vaaleiksi. Vielä kesällä hiuksesi loistivat punakkuuttaan, mutta onneksi sitä on vielä hitusen jäljellä. Käytät vaatteissa kokoa 74-80 cm ja Liberon neloset pitävät sinut edelleen kuivana päivin öin. Pottailua emme ole vielä aloittaneet, mutta sillä ei ole mikään kiire. Sinulla on kahdeksan hammasta, neljä ylhäällä ja neljä alhaalla, joita testailet enimmäkseen äitiin, koetellen samalla imetyskestävyyttä. Tapailet paljon sanoja, mutta sanot usein selvästi hatanpään lukio wilma äiti, isi, pappa, ei ja isosiskosi nimen. Olet alkanut leikkimään ja tutkin uteliaasti lelujasi. Nukut 1-2 päiväunet päivässä ulkona vaunuissa, jotka kestävät tunnista kolmeen tuntiin. Yöt sujuvat paremmin ja heräät enää satunnaisesti – aamu tosin saattaa alkaa jo kello viisi! Olet alkanut myös kiipeilemään, mikä hirvittää äitiä suuresti!

the incredible face mask återförsäljare

kozłówka muzeum cennik Tänään olet ensimmäistä päivää taapero. Meidän rakas, reipas uskomattoman sinnikäs sellainen. Pystyn näkemään sinut jo kerholaisena, koululaisena, opiskelijana ja lopulta aikuisena. Tiedän, että sinua odottaa jotain suurta ja ihmeellistä – ihana elämä. Olen niin valtavan ylpeä sinusta! Paljon onnea ihana ja rakas yksivuotiaani. Paljon onnea L-muru!


Selina

haglöfs couloir ii pant

Kommentit

heidenröslein goethe inhaltsangabe 16 kommenttia

tv8 kesintisiz hd canlı izle Ihan valtavan paljon onnea mitä suloisimmalle L-murulle.♥

vyötäröä muokkaava korsetti Vastahan tuo pieni suloisuus syntyi! Onnea 1-vuotiaalle murulle♥

bülent ecevit kültür merkezi Voi niinpä! 🙂 L kiittää! <3

msn messenger wikipedia español Oi, onnea pienelle miehelle ♥

käännä lauseita suomeksi Onnittelut taaperolle ja koko perheellenne! Mukavia synttärijjuhlia!

tutkimushaastattelu teemahaastattelun teoria ja käytäntö 2000 Onnea! 🙂 melko identtiset mitat mitä meilläkin ollut samassa iässä 🙂 söpö pieni ❤

meidät nostettiin syliin rakkauden lyrics Kiitos Titti! 🙂 Sitä jotenkin unohti esikoisen vauvavuoden ja taaperokauden jälkeen kuinka pieni tällainen yksivuotias onkaan! Ja hän on todella söpö tapaus ja taitaa tietää sen itsekin! 😉 <3

uzavírka mostu velvary Tuo pieni suuri mies jonka ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista <3 Suuren suuret onnittelut itse päivänsankarille kuin äidille ja isimiehellekin, isosiskoa unohtamatta <3 🙂
Katellisena sitten katson teidän herkkuja täältä ruudun toiselta puolelta. Olettaen tietenkin, että laitat niistä kuvia 😉 Ihanaa viikonloppua teille!

lämmittäkää vettä ja tuokaa pyyhkeitä RvaJ

stihl kettensäge alte modelle Kiitos sinulle RvaJ! <3Hihii synttäreistä ja herkuista on varmasti tulossa postaus! 😉 Ihanaa viikonloppua sinullekin!

raittiuden ystävät toiminnanjohtaja Suuret onnittelut L-murulle täältäkin!

sairaanhoitajan palkkaus yksityisellä

rudolf jelínek bohemia honey verotusta hoitavat yksiköt Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty lihaksen voimantuottoon vaikuttavat biomekaaniset tekijät *

erä kirjakerho palautus

maksan vajaatoiminta lääkkeet

modström jakke gone

voimasta seitsemän miehen

liian vähän aikaa eino grön

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä