séraphine de senlis art brut Olet tänään 12 kuukautta

ayrshire lehmän paino Vuosi sitten näihin aikoihin sain kuulla, että olet syntynyt. Katsoin heräämössä tärisevin käsin kamerasta isäsi ottamia kuvia, joissa pieni poika nukkui keskoskaapissa suu supussa. kuulostaa hyvältä 29 Olet täydellinen. Se on ainoa selkeä muistikuvani ensimmäisistä tunneista, kun olit kanssamme.

nora ruoti video cumpleaños

sähköjohdon väri l n

mix coupé décalé 2014 la tormenta oyuncuları isimleri Olet tänään 12 kuukautta. Tänään sain herätä kanssasi jälleen aikaiseen aamuun, kun nousit pinnasängyssä seisomaan ja herätit minun iloisesti hihkuen. Alakerrassa sinua odotti synttäripaketteja, jotka avasit pakettipapereiden rapistessa pienissä käsissäsi. Myös isosiskosi halusi ostaa sinulle oman lahjan…tai oikeastaan kaksi! Saatuasi kaikki paketit avattua, tutkit innoissasi uusia Lego-palikoita ja kävit välillä istumassa uudessa keinutuolissasi, samalla Lego-palikkaa mutustellen. Olet utelias ja iloinen taapero ja äiti ei voisi olla onnellisempi sinusta! 

rynnäkkökiväärin tähtäimen säätö

aalto sisäänpääsy 2015 NEUVOLAKUULUMISET: Virallinen yksivuotisneuvola sinulla onkin vasta ensi viikolla, mutta viime viikolla kävimme ottamassa rokotuksia, jolloin painoitšivanje haljina zagreb forum 9,3 kiloa. Pituutta sinulla on noin kaverille ei jätetä tarkastus 76 cm ja päänympäryksen voin vain arvata olevan noin käytetyn auton myyntihinta 50,5 cm. Olet siis vuodessa ottanut pituudessa ikätovereitasi kiinni, ja kasvanut ja kehittynyt muutenkin tosi hienosti!
ingman maustetut jäätelöt ILOT: Suorastaan rakastat hampaiden pesua! Innostut myös, kun sinua kävelytetään, uusista joululahjaksi saaduista äänileluista, pulkka-ajeluista sekä kiipeilystä.
venäjän aakkoset suomeksi HARMIT: Sinua kiukuttaa eniten astmalääkkeen otto ja vaipanvaihto. Siirrymme housuvaippoihin, kun seisot tukevasti ilman tukea. 
sylarnas fjällstation facebook OSAAT: Tapailet sanoja, konttaat, kävelet tukien pitkiäkin matkoja ja nouset seisomaan.
intersport borgmann krefeld öffnungszeiten MUUTA: Kauniit tummat hiuksesi ovat muuttuneet ensin tummanruskeasta, suloiseen punaiseen muuttuen nyt hiljalleen vaaleiksi. Vielä kesällä hiuksesi loistivat punakkuuttaan, mutta onneksi sitä on vielä hitusen jäljellä. Käytät vaatteissa kokoa 74-80 cm ja Liberon neloset pitävät sinut edelleen kuivana päivin öin. Pottailua emme ole vielä aloittaneet, mutta sillä ei ole mikään kiire. Sinulla on kahdeksan hammasta, neljä ylhäällä ja neljä alhaalla, joita testailet enimmäkseen äitiin, koetellen samalla imetyskestävyyttä. Tapailet paljon sanoja, mutta sanot usein selvästi ovulaatio 5 päivää ennen kuukautisia äiti, isi, pappa, ei ja isosiskosi nimen. Olet alkanut leikkimään ja tutkin uteliaasti lelujasi. Nukut 1-2 päiväunet päivässä ulkona vaunuissa, jotka kestävät tunnista kolmeen tuntiin. Yöt sujuvat paremmin ja heräät enää satunnaisesti – aamu tosin saattaa alkaa jo kello viisi! Olet alkanut myös kiipeilemään, mikä hirvittää äitiä suuresti!

københavns kommune affald og genbrug

hatanpään lukio wilma Tänään olet ensimmäistä päivää taapero. Meidän rakas, reipas uskomattoman sinnikäs sellainen. Pystyn näkemään sinut jo kerholaisena, koululaisena, opiskelijana ja lopulta aikuisena. Tiedän, että sinua odottaa jotain suurta ja ihmeellistä – ihana elämä. Olen niin valtavan ylpeä sinusta! Paljon onnea ihana ja rakas yksivuotiaani. Paljon onnea L-muru!


Selina

the incredible face mask återförsäljare

Kommentit

preço da kasinski mirage 650 16 kommenttia

hyviä drinkkejä laivalla Onnea hurjan paljon pienelle ihanuudelle <3 🙂

antarktiksen jään paksuus L kiittää! <3

puinen leikkuulauta öljy Ihan valtavan paljon onnea mitä suloisimmalle L-murulle.♥

music world brilon öffnungszeiten Vastahan tuo pieni suloisuus syntyi! Onnea 1-vuotiaalle murulle♥

burak özçivit film arşivi Voi niinpä! 🙂 L kiittää! <3

jörgen holmqvist umeå Onnea! 🙂 melko identtiset mitat mitä meilläkin ollut samassa iässä 🙂 söpö pieni ❤

kissan silmät vuotaa kirkasta nestettä Kiitos Titti! 🙂 Sitä jotenkin unohti esikoisen vauvavuoden ja taaperokauden jälkeen kuinka pieni tällainen yksivuotias onkaan! Ja hän on todella söpö tapaus ja taitaa tietää sen itsekin! 😉 <3

nilan poistoilmalämpöpumppu huolto Tuo pieni suuri mies jonka ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista <3 Suuren suuret onnittelut itse päivänsankarille kuin äidille ja isimiehellekin, isosiskoa unohtamatta <3 🙂
Katellisena sitten katson teidän herkkuja täältä ruudun toiselta puolelta. Olettaen tietenkin, että laitat niistä kuvia 😉 Ihanaa viikonloppua teille!

kemian laitos jyväskylä RvaJ

křišťálová noc hrubín Kiitos sinulle RvaJ! <3Hihii synttäreistä ja herkuista on varmasti tulossa postaus! 😉 Ihanaa viikonloppua sinullekin!

baklava haşlamanın püf noktası Suuret onnittelut L-murulle täältäkin!

altının gramı ne kadar

rauhala hän kansaansa siunaan schneckenhaus lüdenscheid öffnungszeiten Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty sairaanhoitajan palkkaus yksityisellä *

buratino tegutseb jälle näitlejad

rudolf jelínek bohemia honey

ebay märklin eisenbahn spur 1

turmion kätilöt verta ja lihaa lyrics

modström jakke gone

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä