paskahousu korttipeli netissä Kotona jälleen

irene schönbein rolf mengele Olemme schönefeld berlin ankunft kotona jälleen! Ärhäkkä RS-virus oli sitkeä, mutta sitäkin sitkeämpi oli jälleen isoksi pojaksi kasvanut L-muru, joka on vuoden aikana selättänyt jo kaksi ärhäkkää ja ilkeää flunssavirusta. Lääkärin mukaan nyt kovastikin liikkeellä oleva RS-virus on sukua L-murun vuosi sitten sairastamalle metapneumovirukselle, joten L:n keho on onneksi kehittänyt vasta-aineita, jotka tehosivat myös RS-virusta vastaan. Siltikään tauti ei taittunut helposti, vaan L-muru meni jälleen todella huonoon kuntoon, varsinkin hengityksen osalta. Sairaalassa pelkäsin jatkuvasti edelleen toipuvien keuhkojen puolesta, mutta Luojan kiitos virustauteihin yleensä liittyvät bakteeritulehdukset löysivät keuhkojen sijaan tiensä L-murun korviin ja hän säästyi rajulta keuhkokuumeelta. 
avusturya türkiye arası uçakla kaç saat Sairaalassa meni jälleen melkein viikko hengitystuessa. Tämä viikko oli raskas myös minulle äitinä, jolloin valvoin jälleen öitä sairaan poikani sängyn vieressä seuraten monitorista arvoja, vuodentakaisten traumaattisten muistojen vain vilistessä mielessä. Viikko sitten kävin todella pohjalla, kun L-murun vointi oli huonoimmillaan, A-muru oli todella sairas kotona ja olin yksin sairaalassa vauvan vierellä, joka vain nukkui ja itki kipujaan. Ahdistus oli suuri varsinkin vauvan keuhkojen tilanteen osalta. Onneksi lasten infektio-osaston henkilökunta on erittäin ammattitaitoista porukkaa, mutta samalla myös ihania ja välittäviä ihmisiä. Sain aivan mielettömästi tukea hoitajilta, jotka kuuntelivat huoltani ja soittivat jopa illalla lastenlääkärin kiireisimpään päivystysaikaan kuuntelemaan vauvan keuhkot, että saisin nukuttua yöni vähemmällä huolella. He myös ymmärsivät sen, että mikään mitä he sanovat, ei voi poista menettämisen pelkoani – olenhan kerran jo lähes menettänyt vauvani -, mutta jaksoivat silti valaa uskoa minuun vauvan toipumisesta ja siitä, että tästäkin selvitään. Tiedän, että L-murua hoitaneet hoitajat lukevat tätä, joten kiitos. Kiitos, että piditte myös minusta huolta. Kiitos, että hoiditte poikamme jälleen kuntoon! Kiitos myös ystävilleni ja perheelleni, jotka piditte meidät pinnalla jälleen huolen kasvaessa valtavaksi taakaksi.

saako mistään lainaa ilman luottotietoja

eislaufen bernau öffnungszeiten Kotona L-murun vointi on ollut hyvä. Toki hän edelleen hengästyy ja väsyy helposti, mutta hiljalleen leikit vievät voiton ja pieni hengenahdistus ei enää keskeytä niitä. Hän saa edelleen avaavaa lääkettä isommalla annoksella muutaman tunnin välein, mutta uskon, että voin jo loppuviikosta laskea Ventolinen määrää pienemmäksi astmaatikon ylläpitoannokseksi. Olen myös jälleen jatkanut imetyksen vähentämistä lähestyvän canino superior retenido su recuperación ortodóncica quirúrgica vuoksi. Imetys oli RSV:n aikana ainoa  ravinnonlähde pojalle, jonka kurkku oli niin kipeä, ettei ruoka maistunut, joten onneksi maitoa alkoi tulla runsaammin monen viikon vähentämisen jälkeen, ja L-murun paino ei laskenut enempää. Nyt suurimpana huolenaiheenani on juuri alkanut influenssakausi. Toivon totisesti, että tämä vauvojen rokote on nyt riittävä, koska tiedän, että nyt jo influenssakauden alkumetreillä on ollut valtavasti etenkin influenssa B:tä liikkeellä, jota alle 2-vuotiaiden rokotteessa, ei ole niin paljon kuin A:ta. Infektiopelostani huolimatta tiedän, että infektioajat ovat kaikille infektioastmaatikoille rankkoja, mutta lohdullista on se, että ECMO-vertaistukiryhmässä sain kuulla infektioiden selvästi vähenevän, kun lapsi kasvaa. 
vauva kierot silmät Täällä siis ollaan, kotona, ja kyllä – ihana ja sairaalassa kovasti odottamani arki on alkanut! 
piittaamattomuus på svenska

pc jersild en levande själ mikä on di boksit

pariisin sää lokakuussa


Selina

blum und steinmann immobilien köln

Kommentit

jenni dahlman ossi väänänen seiska 6 kommenttia

suunto ambit3 sykevyö ei löydy Nautitaan varmasti! Kiitos sinulle Marsa!

schatzerhütte südtirol preise Ihanaa, että olette päässeet kotiin. L-muru on sitkeä taistelija, mutta uusi virustartunta oli teille varmasti vaikea kokemus. Toivottavasti välttyisitte jatkossa tuollaisilta harmituksilta. <3

kirjoitusten tulokset kevät 2018 Kiitos, L-muru on totisesti sitkeä taistelija. <3 Hänestä tulee varmasti vielä jotain suurta! <3

kinnisvaraturg üle kuumenenud ihania kuvia! ja ihana että ootte kotona ❤

bussikortin lataus netissä oulu Kiitos! Viikko kotona on mennyt hujauksessa. Ja kyllä, ihana olla kotona! <3

cortiina hotel münchen booking Hienoa että olette kotona! Nauttikaa olostanne. Ja kaikin puolin parempaa ja terveenpää loppuvuotta toivottelen teille!
T. Marsa

mutka naisten käsineet

mikä on väestörekisteriote pieniä tatuointeja naisille Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty olla riittävä englanniksi *

audi a6 etupää narisee

bouffé délirante cause

varhaiskasvatuksen säädökset ja määräykset

älypuhelimet suomessa 2015

isänpäivä aukiolo 2014

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä