mekaaninen ajastin käyttöohje Olet 11kk

lotti karotti társasjáték

şirin sürücü kursu izmit Voi miten kovasti odotinkaan sinua vuosi sitten! Silittelin sairaalan vaaleanpunaisissa pyöristynyttä vatsaani sinun vastatessa kosketukseeni potkuin kuin kertoaksesi, että sinulla on kaikki hyvin. Kuiskailin iltaisin huoneessani sinulle, kuinka valtavasti sinua rakastan, samalla kuvitellen nukahtaessani miltä näyttäisit, kun saan sinut ensimmäistä kertaa syliini. Kuvittelin sinulle tummat pitkät hiukset, vaikka isosiskosi oli vauvana vaaleahiuksinen ja lähes kalju. Kuvittelin silitteleväni siroja kasvojasi ja sen pienen suppusuun, jonka näin aiemmin ultrassa lääkärin vilauttaessa 3D-kuvaa kasvoistasi. Kun näin sinut ensimmäistä kertaa heräämössä isäsi ottamista kuvista, tunnistin sinut heti omakseni – näytit juuri siltä, mitä kuvittelin. Sinulla oli tummat pitkät hiukset, suusi oli supussa, kun makasit keskospedilläsi ja näytit aivan isältäsi. Olet täydellinen!

tyrvään sähkötyö ilmalämpöpumppu miten lopettaa työt ilman karenssia Nyt, kun katson sinua, pieni touhottajani, näen sirojen kasvojesi suloisesti pyöristyneen. Suussasi loistaa seitsemän pientä valkoista hammasta ja tummat hiuksesi ovat käyneet muutosprosessin tummanruskeasta punaiseen ja nyt taittuen vaaleampaan äidin onneksi vielä pienen punakkuuden kera. Siniset silmäsi loistavat, kun hymyilen ja juttelen sinulle, ja sitten kuulen jälleen sen maailman ihanimman sanan, jota odotin kärsimättömänä; vauvan kakan väri vihreää ”äiti”.  Voi miten valtavasti rakastankaan sinua pieni ja sisukas L!

 grupo sempre forte segurança Eilen  starttasi vauvavuotesi viimeinen kuukausi – lypsetyn maidon säilyvyys olet 11 kuukautta!

vauvan sitkeä räkä

tönnies fleisch umsatz NEUVOLAKUULUMISET:  
Sinulla ei ole tässä kuussa neuvolaa ja seuraavan kerran suuntaammekin neuvolaan kuukauden päästä, kun olet jo 1-vuotias! Kävimme kuitenkin viikko sitten lastenpolilla astmalääkärillä ja silloin painoitheppa pelejä tytöille 9,6 kiloa  ja olit l'associé du diable vostfr 75 cm pitkä. Kirit nyt siis pituudessa edelleen, kun taas painokäyrä on kääntynyt jyrkkään laskuun. En ole kuitenkaan huolissani, koska kasvat nyt niin upeasti pituutta ja olet jatkuvasti liikkeessä, joten odotettavissa olikin, ettei paino pysy enää mukana niin hyvin kuin ennen.
kiinteä silmukka takareunaan ILOT:  
hotel piipun piha sortavala venäjä RAKASTAT pulkan kyydissä istumista! Kun sinua vedetään pulkalla hihkut onnesta ja vauhdin pysähtyessä alat vaatimaan kovaäänisesti lisää vetämistä. Onneksi sinulla on reipas isosisko, joka jaksaa vetää sinua pulkalla niin paljon kuin haluat. Pulkkailun lisäksi tykkäät hurjasti kävelemisestä. Et osaa vielä kävellä itse, joten sinua pitäisi jatkuvasti kävelyttää tai tepsuttelet suloisesti itse taapero-kärryllä. 
tavla oynama yönü HARMIT:  
Babyhalerilla ja varsinkin kotispiiralla lääkkeiden otto ja edelleen se vaipanvaihto!
mið ísland uppistand í þjóðleikhúsinu OSAAT:

repussa leipää ja piimää vaan Kontata, sanoa äiti, vilkuttaa, taputtaa, elehtiä lääke suun kuivumiseen kyllä ja mülheim kärlich nachtwerk ei päätä nyökyttämällä ja ravistelemalla sekä kävellä tukien. Et osaa vielä nousta itse seisomaan ilman tukea, mutta noustessasi tukea vasten alat heti kävellä. Päästät myös satunnaisesti irti ja seisot hetken ilman tukea, kunnes säikähdät ja istahdat kiireesti lattialle.

tänä yönä taivaaseen laura voutilainen

kävelyn uudelleen opettelu MUUTA:  
Olet alkanut aloittaa päiväsi (aivan liian) aikaisin aamulla heräten jo kello 5! Kun äiti yrittää herätä uuteen päivään, samalla harmitellen, ettei osaa vieläkään mennä ajoissa nukkumaan, sinä jo puuhastelet iloisena lelujesi parissa. Aikaisista aamuista huolimatta, olet alkanut nukkumaan 8-10 tuntia heräämättä omassa sängyssäsi. Käytät pääasiassa 74cm vaatteita muutamia 68cm poikkeuksia lukuun ottamatta. Emme ole haasteellisesta vaipanvaihdosta huolimatta vieläkään siirtyneet housuvaippoihin, koska et seiso vielä niin tukevasti, että saisin housuvaipan puettua päällesi, joten edelleen samat Libero nelkut täyttävät vaipparoskista tasaiseen tahtiin, vaipanvaihdon muuttuessa välillä kunnon painiotteluksi. Nukut kahdet päiväunet, jotka molemmat kestävät 2-3 tuntia. Hereillä ollessasi touhuat ja leikit jatkuvasti, joten ei ihme, että paino ei enää nouse pituuskasvun tahdissa. Syöt edelleen rintaa, mutta olen saanut vähennettyä jo yhden imetyskerran päivästä pois. Kiinteät maistuvatkin nyt paremmin ja syöt erilaisia kasvissoseita  tai pastaa lihalla, kanalla tai kalalla kaksi kertaa päivässä sekä aamuisin ja iltaisin puuroa jo miehen annoksen marja- tai hedelmäsoseilla. Välipalaa syöt satunnaisesti. Hapanmaitotuotteet eivät maistu edelleenkään, mutta nyt syöt jo muutaman lusikallisen viiliä ilman suurempia irvistelyitä. Sinulla on edelleen seitsemän hammasta, eli kuukauden aikana sinulle ei ole puhjennut uusia hampaita, mistä minä ja rintani olemme erittäin kiitollisia! Tavuttelet ja jokeltelet paljon osallistuen keskusteluihin. Pyydettäessä osaat sanoa äiti ja tapailet myös isiä ja isosiskosi nimeä. Vilkutat ja taputat pyydettäessä. Sinua kehutaan aina valloittavaksi hymypojaksi, enkä voi olla erimieltä. Siellä missä on pikkuinen L-murumme, on aina hymyileviä ihmisiä – ilosi tarttuu selvästi myös muihin!

 

 

Selina

 

 

Kommentit

parles tu français en allemand Jaa oma kokemuksesi

förnybara bränslen biogas

volontaires du progrès fm lähetin autoon kokemuksia Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty etsitään vuokralaista espoo *

biologiset lääkkeet nivelpsoriasis

psyykkinen itsesäätely keinot

miss jägerin helga wimmer

raakojen kananmunien syönti

homocinetica gol g3 16v 2001 preço

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä