jyväskylän seututerveyskeskus keuruu Neljä syytä, miksi blogi ei päivity

moottoripyörän penkin verhoilu hinta Olen jumissa! Luonnoksissa odottaa postauksia vailla kuvia tai tekstin viimeistä viilausta, mutta sen sijaan, että uppoutuisin niiden ja läppärin kanssa sohvan nurkkaan, se vetää minua puoleensa täysin muissa asioissa! Nyt kerrankin blogihiljaisuus on ihana selittää kivoilla jutuilla, koska aiemmin hiljaisuuden syyt ovat olleet paljon muuta. Meillä menee siis hyvin, mutta tuhannen ja yhden selityksen sijaan, kerron teille tehtäväkohtainen palkka ovtes neljä syytä, miksi blogi ei päivity…niin ja yhden extran!

boy żeleński biografia nokia c7 uusin päivitys

annette hillebrandt köln 1. Neuloosi. Tämä ei liene blogiani pitkään seuranneille yllätys, koska näiden kolmen vuoden aikana talven tullen blogi hiljenee ja kiivas näpyttely vaihtuu puikkojen kilinään ja joihinkin blogiinkin asti eksyneisiin ohjeisiin. Yksi blogin luetuimmista postauksistakin liittyy neuloosini, kun jaoin kohta pari vuotta sitten ohjeen serología para mycoplasma pneumoniae, jotka ovat ehdottomasti lempparivillasukkani.

viihde pysäkki ps4

kakkosvaihe jäi käymättä ingenjör utbildning behörighet 2. Joulu. Mies väittää, että minä hössötän, mutta en tietenkään tunnusta! Koti on koristeltu jouluun itsenäisyyspäivänä ja olen keittänyt useamman kattilallisen riisipuuroa, sekametelisoppaa unohtamatta. Vielä kaipaisin sitä aidon joulukuusen tuoksua ja aattoillan jouluhartausta. Sitten joulu on täydellinen!

marvin'in odası full izle 3. Haave, jonka VIHDOIN toteutin.  Moni äiti-ihminen voi varmasti samaistua tähän, kun omalle lapselle on helppo ostaa ilman morkkista ja huokailuja (miehen huokailuja ei lasketa!) satasenkin talvihaalari ja samaan konkurssiin talvilenkkarit. No, kun sitä äitinä haluaa jotain, sen saaminen onkin sitten hieman mutkikkaampi juttu – varsinkin, kun kyseessä on jotain, mitä ilmankin selviää.

carlenskogs byggvaruhus öppettider Olen keväästä asti haaveillut uudesta kamerasta ja ei, vanhassa kamerassani ei ollut mitään vikaa, mutta halusin siirtyä croppikennoisesta kamerasta kokeilemaan täyskennoista. Pyysin jo huhtikuussa vaihtotarjouksen vanhasta Canon 70D kamerastani ja kolmesta objektiivista, mutta jäin kuitenkin lopulta nuolemaan näppejäni ja sitten kadutti! Black Fridayn tullessa sain niin hyvän vaihtotarjouksen, joten en voinut enää kieltäytyä. Kotiutin siis vihdoin haaveilemani Canon 6D:n ja siihen 24-100mm perusputken. Nyt olenkin opiskellut ohjekirjaa ja kuvannut niin paljon, kun vain olen ehtinyt. No, mutta kannattiko? Voi KYLLÄ! Olen aivan rakastunut uuteen kameraani – samat aloittelijan taidot, mutta selvästi  parempi työväline! Nyt vaan lisää harjoitusta ja totuttelua uuteen runkoon.

brokoli suyunun faydaları ibrahim saraçoğlu 4. Vauva, joka nukkuu jälleen – ja niin minäkin! Tuntuu kuin uudelta ihmiseltä saada nukuttua kuusikin tuntia putkeen ilman hyssyttelyä, laulamista ja tassuttelua. Lopetin lokakuussa yöimetyksen ja se rauhoitti öitä huomattavasti. Hyvät yöuneni alkavatkin monesti hieman sen jälkeen, kun L nukahtaa omaan sänkyynsä, mutta aiemmin usein heräilevää vauvaa vahtiessa läppäri kulki mukanani yläkertaan ja tassuttelun ohella roikun koneella. Nyt läppäri onkin jäänyt alakertaan odottamaan aamua ja mahdollista uutta kirjoituspuuskaa, toki kohtien 1-3 vaikeuttaessa sen löytämistä entisestään!

  

 Selina 

 

 

sprüche zum neuen jahr englisch +1 Oletteko katsoneet Netflixistä keksinnöt 2000 luvulla-sarjaa…minä olen ja koukussa ollaan! Mutta mikäpä sen parempi kuin käpertyä tuttuun ja tuvalliseen kainalopaikkaan ja uppoutua poliittisen draaman pyörteisiin, vaikkakin sarjan pressa, Kiefer Sutherland, onkin hieman rypistynyt sitten sen intensiivisen 24 -sarjan ekan kauden. Suosittelen!

steuergerät auto funktion .

Kommentit

miten anabolisia steroideja käytetään 6 kommenttia

fiddlers green schweinfurt öffnungszeiten Mukava kuulla, ettei hitaampi postaustahti häiritse sinua! Ihanaa joulua Marsa! <3

silmämunien liikkeen kuuleminen Kyllä nuo ovat hyvin ymmärrettäviä syitä bloggaamattomuudelle 😀 Voisin kommentoida kaikkiin, mutta valitsen nukkuvan vauva. Oma "vauvani", kohta 1,5 vuotta, on viimeinkin alkanut nukkua kaikkien korvatulehduskierteiden ym. jälkeen. Nyt olen esim. jaksanut taas alkaa vähän jumpata, kun aiemmin energiaa ei kertakaikkiaan ole ollut. Hienoa, että teidän vauva vihdoin nukkuu, ja mukavaa joulunodotusta!

christine nöstlinger bücher vom franz Mukavaa joulun odotusta myös sinulle Rouva Niskanen! <3

luigi's mansion iso español Ilahduttavia syitä!❤️ voi kun meillekin joku aamusta livahtaisi taikomaan riisipuuron ja sekametelisopan, ommmnom.

mariama ba une si longue lettre résumé Hyviä syitä kaikki! 🙂 Ja ei se haittaa vaikka postaustahti on välillä hitaampikin, mukava on kuitenkin aina lukea niitä tauonkin jälkeen.
T. Marsa

koşuyolu emlak bankası konutları kiralık

blomberg astianpesukone käyttöohje suomen kuvalehti ilmestymispäivät 2016 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty saatte 200 km türkçe dublaj izle hd *

pearl jam corduroy lyrics español

valaanpyytäjänkatu 14 turku

dustin o'halloran lumière

ericsson t28 akku eladó

youtube ylpeä sydän

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä