katkennut akillesjänne oireet Olet tänään 10 kk

henri matisse la danseuse créole ”Missähän sut tehtiin? 
hyviä kohtia raamatusta Tähtien tuolla puolella 
humanitäärinen idäntyö ry muovailtiin huolella.”
maalivahti antti leppänen youtube hypätään koskeen Olet tänään kymmenen kuukautta! Tuntuu uskomattomalta, että vauvavuotesi on pian taputeltu ja olet kasvanut ja kehittynyt siitä alle kolmekiloisesta pienestä hennosta poikavauvasta vauvaksi, joka ei ole enää hetkeäkään paikoillaan! Liikut ketterästi konttaamalla, nouset seisomaanborgesin en iyi kitabı , otat askelia, taputat ja vilkutat – uskomatonta! Olemme isäsi kanssa hurjan onnellisia kehityksestäsi emmekä malta odottaa, mitä seuraavaksi keksit. 10-kuukautisneuvola meillä on vasta ensi viikolla, joten voin vain arvailla mittojasi. Veikkaan, että painoa ei ole juurikaan tullut viime neuvolasta, mutta pituutta varmasti senkin edestä.

gozen match español

Uusia taitoja, omaa tahtoa ja iloisia uutisia

 

Olet jättänyt ryömimisen kokonaan pois ja konttaat hurjaa vauhtia koko hereilläoloaikasi! Ei siis ole ihme, että mielestämme poskesi ovat alkaneet kaventumaan ja olet hieman solakoitunut. Nouset jatkuvasti tukea vasten seisomaan, otat askeleita ja päästät hetkittäin kätesi jopa tuesta irti, jonka jälkeen pyllähdät hyvin nopeasti lattialle. Isosiskosi oppi kävelemään 11kk iässä, joten luulen, että seuraat hänen jalanjälkiään, ja otat pian hatarat ensiaskeleesi. Myös portaat yläkertaan ovat alkaneet kiinnostaa sinua ja lapsiportti onkin välttämätön, koska hiippailet salakavalasti vaikka yläkertaan asti ennen kuin edes ehdimme huomaamaan mitään! Sinulla on alkanut ilmetä myös omaa tahtoa. Komennat koiria omalla kielelläsi ja kiukkuitku tulee välittömästi, jos sinulta otetaan joku sinulle mieluinen, mutta äidin mielestä vaarallinen asia käsistä pois. Varsinkin kenkien pohjista sisälle kulkeutuneet kivet olisivat mieleesi. Vilkutat ja taputat pyynnöstä ja tavuttelet satunnaisesti lyhyitä sanoja. Tällä viikolla jännitimme kovasti uuden serkkusi syntymää ja nyt suvussamme on kaksi vauvaa – pikkuvauva ja vauva, joka on ihan pian taapero. Uskon, että teistä kahdesta tulee kiva ja vauhtirikas kaksikko, kun pikkuvauva hieman kasvaa ja tulette varmasti aiheuttamaan isovanhemmillenne paljon harmaita hiuksia kolttosillanne!

göranssonska fonden blankett

Harmilliset hampaat, huonot yöt ja vaipparaivo

 

Sinulla on suussasi jo seitsemän hammasta, joista jopa kolme puhkesi viimeisen kuukauden aikana! Hampaat ovat aiheuttaneet valvottuja öitä ja kitinää, mutta nyt olet äidin kauhuksi keksinyt myös narskutella niitä. Lokakuussa alkanut ja äidin säikäyttänyt lycée raspail paris classement on vaihtunut infektioastmaepäilyksi rohinan pitkittyessä. Tämän vuoksi sinulle aloitettiin hengitettävä kortisonilääkitys avaavan lääkkeen lisäksi. Babyhaler onkin tullut tutuksi näiden viikkojen aikana ja pelkästään sen näkeminen saa sinut konttaamaan pakoon ja itkuiseksi. Olet kuitenkin todella reipas ja saamme isin kanssa lääkkeet annettua ohjeiden mukaan. Liberon neloset aiheuttavat edelleen päänvaivaa, koska vaipanvaihto käy urheilusuorituksesta sinun pyörähtäessä puhtaan vaipan päältä pois ja kontatessa paljaspyllyisenä hihkuen karkuun! Itku tulee siinä vaiheessa jopa äidiltä,  kun nopean selätyksen jälkeen saan juuri ja juuri yhdellä kädellä vaipan teipit kiinni, samalla pidellen sinua paikoillaan toisella kädelläni. Ehkä jonain päivänä huomaat, että vaipanvaihto ei olekaan niin kamalaa…tai sitten opit kuivaksi hyvin nopeasti – toivossa on hyvä elää!

Onnellisen vauvan tavallinen arki

 

Olet hymyileväinen ja iloinen poika. Rakastat laululeikkejä ja isosiskon kanssa touhuamista. Sait tänään maistaa ensimmäistä kertaa hapanmaitotuotteita ja sanotaanko, ettei se mennyt aivan niin hyvin kuin odotin – olit suorastaan järkyttyny! 

hoitavat kädet lahti Olet selvästi päättänyt päästä pituudessa miinuskäyrältä pois, koska olet jälleen venähtänyt pituutta ja siksi olenkin viikannut suurimman osan 68 cm vaatteistasi pois ja nostellut varastosta 74 cm vaatteita tilalle. Hankalia öitä helpottaakseen äiti lopetti yöimetyksen, jonka ansiosta olet nukkunut satunnaisesti pidempiä, jopa yli 6 tunnin pätkiä. Heräät kuitenkin edelleen vähintään 2 kertaa yössä, mutta rauhoitut suhteellisen helposti silittelyyn ja hyräilyyn. Päivisin saat edelleen rintaa ennen päiväunia, ruokien jälkeen ja illalla ennen yöunia. Kiinteitä menee hyvin, vaikka ruokamäärät ovatkin edelleen melko pieniä. Puuro kuitenkin maistuu – etenkin omenasoseella.vr eläkeläisten liitto Nukut päivässä 2-3 päiväunet, joista kaksi kestävät 2-3h ja kolmannet 30-45minuuttia. makita iskevä ruuvinväännin kokemuksia Ei-sana on alkanut olla aika vakio äidin sanavarastossa. Kenkiä ei saa syödä, äitiä ei saa purra, koiran vesikuppia ei saa kaataa ja isosiskon hiuksista ei saa vetää. Niin ja mikään näistä ruskea labradorinnoutaja myydään EI ole mennyt perille sinun vain nauraessa ja jatkaessasi matkaa kohti seuraavaa kolttosta! Mutta ei se mitään, olet ihana pieni poika, jolla on sopivassa suhteessa puhdasta uteliaisuutta ja uuden oppimisen intoa!

seitsemän veljestä langasta sukat ”Kaunis pieni ihminen 
torilla tavataan hymiö Sä olet ainutlaatuinen
ihmisestä yli pääseminen Mitä vastaan tuleekaan,
garanti bankası istanbul deri organize sanayi şubesi toista sua ei milloinkaan.”

yhdessä erikseen suhde

l'amitié de grégoire dune mp3

 

 

Selina

 

 

tribaali tatuointi olkapää *) Potkuauto saatu Jollyroomiltaabdellatif kechiche marié

Kommentit

aile hayatı konulu vaaz 4 kommenttia

retoriset keinot tekstissä Hauska lukea, että muilla kymmenkuisilla on samat touhut ja puuhat! 😀 Teillä on ilmeisesti pitkä poika, koska käytätte isompaa vaatekokoa. Meidän L on tällainen hukkapätkä – lyhyt ja pyöreä! 😉

tequila corralejo añejo precio Housuvaipat käyttöön!!!:) Meillä oli ihan sama ongelma vaipanvaihdossa. Ihana poika<3

varastoon töihin helsinki Minä koin jo esikoisen aikana housuvaippojen käytön vaikeana. En oikein osaa sanoa miksi, koska vaikeaa tätä teippareilla pelaaminen nytkin on. Pitää ehkä kokeilla uudestaan, mitlä housuvaipat tuntuvat. 🙂

andra världskriget vändpunkter Ihana touhupoika teillä! Täällä on myös pian 10 kk vesseli, juuri samanlaiset on touhut, kontistaan ja seistään ja vaippaa ei saa laittaa. Taas huomaan kuinka iso meidän poika on, laitoin juuri suurimman osan koon 80 vaatteista pois ja otin 86 kokoiset tilalle 😀

gelesko arquitetura e decoração

sähköisesti neutraali atomi michael pöhlmann immobilien Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty bumper cars lyrics en español *

tiborcz istván vagyona

yöksis akademik teşvik hesaplama

parker kynät tampere

lähiöst linnaan youtube

välittääkö hän oikeasti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä