skoda amundsen käyttöohje Meidän perheen paras isi

lämminvesivaraaja koko ajan päällä Meilläkin juhlittiin maailman parasta ja tärkeintä isiä viime sunnuntaina. Meidän isi nautti aamulla perinteisen herkkuaamiaisen, sai kakkua, lahjoja, paljon haleja ja tietenkin rakkautta. Kun mietin mieheni isyyttä, olen vakuuttunut, että hän on paras mahdollinen isi lapsillemme, jotka ovat saaneet aloittaa elämänsä hänen turvallisilla käsillään leväten ja nukahtaen hänen hyräilyyn. Olen nähnyt, kun nämä turvalliset kädet ovat kietoutuneet kapaloon käärityn esikoisemme ympärille kuin suojellakseen vauvaa kaikelta pahalta. Silloin siitä kapaloidusta kauniista ja pienestä tyttövauvasta, minusta ja miehestäni tuli perhe – isi, äiti ja tytär. Samat kädet silittelivät ja hoivasivat neljä vuotta myöhemmin keskoskaapissa nukkuvaa vastasyntynyttä pientä poikaamme, mieheni istuessa tunteja vastasyntyneiden teholla poikamme sängyn vierellä, ja myöhemmin ne kuivasivat pelokkaasti, mutta hellästi hänen päänsä hätäkasteen jälkeen.

yhä enemmän synonyymi kenwood major titanium kmm020 tillbehör Hän on isi, joka häätää möröt sänkyjen alta, isi, joka lukee aina yhden extrasivun satukirjasta ja isi, joka jää lastenhuoneen ovelle vartioimaan, etteivät möröt palaa. Hän pussaa, halaa ja rakastaa. Ja sanoo sen myös ääneen, mayoria absoluta españa cuantos escaños isi rakastaa. Hän nauraa ja
iloitsee lasten kanssa, pidättää kyyneliä, kun heitä sattuu ja
huolehtii, että kaikki on aina hyvin. Hän on isi, jolla on pitkä pinna – varmasti pisin ikinä -, isi, joka pitää aina lapsiensa puolia ja isi, joka antaa anteeksi ja myöntää myös omat virheensä. Hän on isi, joka pitää myös minusta huolta, lastensa äidistä, enkä voisi kuvitella parempaa kumppania minulle kasvattaessamme yhdessä lapsistamme pärjääviä, rehellisiä ja avoimia. krootuse mõisa parkki Meidän perheen paras isi tekee meistä hyvän tiimin – parhaan mahdollisen. Meidän perheen.

syntymä viikonpäivä luonne sats pitäjänmäki tunnit Perheemme isien juhlinta jatkuu vielä, koska vietimme tänäkin vuonna isänpäivää kotona oman perheen kesken. Perheemme kahta muuta tärkeää isiä juhlitaan vielä myöhemmin, kun lapset saavat antaa papoilleen askartelemansa isänpäiväkortit ja isänpäivälahjat, ja me saamme halata omia isiämme pitkään samalla muistellen niitä lapsuuden jännittäviä isänpäiväaamuja, kun vielä kuvittelimme, että isi vain nukkuu täysin tietämättömänä makuuhuoneessa meidän tehdessä äidin kanssa isänpäiväaamiaista mahdollisimman äänettömästi ja toisillemme supattaen. Onnea kaikki isit – onnea jokaiselle päivälle!

 

 

Selina

 

 

Kommentit

odejście czopa śluzowego a termin porodu 4 kommenttia

hallituksen jäsenen vastuu konkurssissa Voi, niin hän onkin! <3

kasutatud diivanvoodi müük Hei! Instasta osui kuvasi silmääni ja lähdin lueskelemaan blogisi tekstejä. Pysäytit lauantaini ihan täysin. Ihailen asennettasi. Jään seuraamaan perheenne arkea ja samalla toivotan tsemppiä teidän perheen haasteisiin! Kirjoittelee neljän lapsen äiti, sairaanhoitaja ja käsityö- ja puutarhaintoilija.

polttava kipu kädessä Hei ja kiva kuulla, että löysit tiesi blogiini ja jäät seurailemaan! 🙂 Lämpimästi tervetuloa! <3

iso mustelma käsivarressa Teidän isi vaikuttaa kyl ihan huipputyypiltä!

oikeustieteen notaari työpaikat

kierdorf köln autohaus tahsilat makbuzu örneği word Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty iltatuuli 2 nilsiä *

billie jean español michael jackson

pitkät kynnet unessa

swift ohjeita palvelusväelle

rafael sánchez mazas poemas

torelló brut nature gran reserva magnum

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä