hyvän johtajan ominaisuudet Olet 9kk

tehohoito erittäin kuiville hiuksille

kädet savessa englanniksi

schneebericht jungholz österreich Jälleen pienen ihmeemme vauvavuosi karttui uudella kuukaudella – hakan karısı gizem survivor izle olet 9kk! Kuukausi on kulunut uusia taitoja ihmetellen – ehkä jopa kauhistellen – mutta valitettavasti myös sairastellen. Sairastit inhottavanokkulte bücher antik, jonka vuoksi kävimme Terveystalolla lastenlääkärillä ja lopulta myös päivystyksessä spiralla, kun lääkärin määräämä Ventoline ei enää auttanut rohinaasi tarpeeksi. Sairastelusta huolimatta olet ollut oma iloinen itsesi ja olet kehittynyt taas hurjaa vauhtia! Tässä kuussa sinulla ei ole neuvolaa, joten voin vain arvailla mittojasi ja veikkaankin, että olet noin haarajoen siwa ryöstetty 72 cm pitkä. Sinut punnittiin lastenpäivystyksessä, mutta silloin painosi ei ollut noussut kuin muutamia grammoja reilussa kahdessa viikossa, joten en usko kotitekoinen jäätelö ilman kananmunaa 10 kg painon rajan olevan vielä kovin lähellä.

eräät ammatilliset oppilaitokset

miehellä ei ole ystäviä vaan kavereita ILOT: Konttaaminen, pienten esineiden ja roskien poimiminen sormin, vessan laatikoiden avaaminen, isosiskon kanssa leikkiminen ja portaat – ne vetävät sinua puoleensa kuin magneetti!
yhteistä tekemistä lahjaksi HARMIT:  Inhottava keuhkoputkentulehdus, Ventolinen ottaminen Babyhalerilla, uusien hampaiden puhkeaminen, pukeminen ja vaipanvaihto. 
räjähdysvaarallinen tila määritelmä OSAAT: Osaat kontata hienosti pitkiäkin matkoja, mutta jos sinulla on kiire, vaihdat konttaamisen lennosta ryömimiseen. Nouset polviseisontaan, karhunkävely-asentoon ja seisaalleen tukea vasten. Vilkutat, tavuttelet sanoja, pärräät ja osoitat hellyyttä. Harjoittelet myös taputtamista ja komennat tomerasti äännellen. 

keskenmeno lääkkeellinen tyhjennys kipu MUUTA: Sinulla on neljä hammasta; alhaalla kaksi keskellä ja ylhäällä toiset yläetuhampaat. Hampaasi puhkeavat tismalleen samassa järjestyksessä kuin isosiskollasi aikanaan! Toinen keskimmäisistä yläetuhampaista on juuri tulossa läpi ja se on aiheuttanut itkua ja neljän jo puhjenneen hampaan kiristelyä. Sairastelun vuoksi ruoka ei ole maistunut kovinkaan hyvin, mutta tykästyit makaroni-kasvissoseeseen, joka on noussut kala-kasvissoseen rinnalle suosikeissasi. Syöt edelleen kiinteiden ohella rintaa lapsentahtisesti. Nukut kolmet päiväunet päivässä, jotka kestävät tunnista hieman vajaaseen kolmeen tuntiin. Yöt ovat olleet melko rauhattomia ja heräät vähintään 3 kertaa yössä, jolloin rauhoitut vain rinnalle tai viereen. Neloskoon vaipat pitävät edelleen 68-74 cm vaatteesi kuivina ja puhtaina, ja vaipanvaihto on suorastaan vaativa extremetason suoritus, kun et malttaisi pysyä hetkeäkään paikoillasi. Tapailet suloisesti sanoja tavutellen delacourt grégoire biographie äi-ti, is-hi, tä-ti, mutta selkeitä, täysin kohdennettuja tai pyydettyjä sanoja sinulta ei vielä tule, vaikkakin aina vilkuttaessasi sanot melko selvästi oulun kaatopaikka puutarhajäte hei hei. Olet alkanut myös leikkimään enemmän, vaikka välillä minusta tuntuukin turhalta antaa sinulle leluja, koska olet paljon kiinnostuneempi kaukosäätimistä, kännyköistä ja isosiskon pikkuleluista – kaikesta kielletystä! Olet ihana ja valloittava ysikuinen!

 

 

Selina

 

Kommentit

sabina kovanen riihimäki 4 kommenttia

timberland nadège winter Sanos muuta! Sinun ja muutaman muun vinkistä olen nyt kolmena yönä ollut tarjoamatta vauvalle rintaa. Eka yö sujui yllättävän hyvin, mutta kaksi seuraavaa olivat rankempia. En silti luovuta parempien öiden toivossa!

angela'nın külleri kitap Ihana hän on <3 Toivottavasti sairastelut ois nyt jo takanapäin!

ehkäisevä päihdetyö vantaa Niin on, kiitos! <3 Toivon myös että vauvan sairastelut olisivat tässä. <3

massit matbaacılar sitesi satılık Voihan yöheräilyt… Meillä niihin auttoi vain imetyksen lopettaminen. Mutta senkin sain venytettyä kuitenkin yhteen vuoteen.
Marsa

knight online server isimleri değişti

brio two pinnasänky kokemuksia likaisten vaippojen säilytys Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty ruotsin kylmäverinen ravuri *

maidoton täytekakku kuorrutus

lasten leikkimökki sisälle

esineet tippuvat käsistä

szkoda parkingowa a zniżki

michail nikolaevič baryšnikov

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä