gaziantep şehitkamil hava durumu 5 günlük Olet tänään 8kk

enkelin viesti höyhen Uusia taitoja, uusia mittoja ja sama ihana vauva! L-murun vauvavuosi on taas ottanut askeleen eteenpäin, ja minä äitinä jaksan ihmetellä ajan kulumista ja vauvan kehityksen virstanpylväiden saavuttamista. Onnea rakas L – eveliina kurki kesäkissa olet tänään kahdeksan kuukautta!

március 15 forradalom versek

felix ziemer lüneburg NEUVOLAKUULUMISET (Lääkärineuvola.)

grants viski alkol oranı 9560g / 70,3cm/48,8cm
przedramie tatuaż boli ” Tyytyväinen ja suloinen poika. Kasvaa hienosti, kehitys iänmukaista. Kääntyy hyvin, nousee polviseisontaan. Iho ja silmät siistit. ”
Lääkärineuvolassa oli kaikki hyvin, vaikka sinulta pääsikin itku vierastaessasi tuttua neuvolatätiä ja lääkäriä. Äiti oli huolissaan ECMO-arpesi vieressä olevasta verisuonesta, joka pullottelee edelleen hyvin lähellä ihon pintaa, mutta lääkäri sanoi sen olevan ok ja liittyvän ECMO-leikkaukseen. Pituuskäyräsi on lähtenyt hitaan alun jälkeen nyt hienoon nousuun ja kasvat hienosti omalla miinuskäyrälläsi, joten kasvukontrolleja pituuden suhteen ei enää tarvita. Painoa oli tullut tällä kertaa vähemmän, mutta en ihmettele, koska olet aina liikkeessä. Seuraava neuvola onkin sitten kymmenenkuukautisneuvola marraskuussa.
 
ville haapasalo venäjä 30 päivässä ILOT: Ryömiminen, konttaamisen harjoittelu, pyöriminen ja ”aiaaminen”.
alfa romeo 4c myydään HARMIT: Pukeminen on edelleen kamalaa – suorastaan selkä kaarella huudon arvoista! Myös vaipanvaihto saa alahuulesi väpättämään, mutta heti kun se on ohi, olet oma iloinen itsesi.

eniten pulaa työntekijöistä

aloittavan yrittäjän muistilista

missä ananakset kasvavat OSAAT: Nouset itse istuma-asentoon ja siitä tukea vasten myös polviseisontaan. Harjoittelet polviseisonnasta jaloille nousemista karhunkävely-asennon kautta. Ryömit aivan hurjaa vauhtia ja vauhti vain kiihtyy, kun sinua kielletään ja perääsi lähdetään. Osaat myös tarttua pieniin esineisiin hienosti sormin. Tässä kuussa sinulle on tullut myös uusia äänteitä; kiljahtelet ja hoet käytetyt keittiökalusteet tampere ”Tä-tä-tä”. Lisäksi päristelet suullasi ja näytät kieltäsi. Suloisinta ikinä on kuitenkin se, että olet oppinut osoittamaan hellyyttä. Kun sanon sinulle, gazelle fahrräder gebraucht kaufen kuinka L on aai, painat pääsi vartaloani vasten ja oikein huokaiset; lähestymiskiellon rikkominen syyteoikeus ”Aaaaaiiiiiii”. Silloin äidin sydän on pakahtua onnesta!

mikä on pehmolelu englanniksi

nişasta ne demek MUUTA: Syöt 4-5 ateriaa päivässä ja rintaa lapsentahtisesti. Sosemäärät ovat kasvaneet riittävästi ja syöt aterialla noin pienen pilttipurkillisen verran kasvis-liha- tai kalasoseita. Suosikkisi on edelleen lohi-kasvissose ja puuroista kauramaitoon keitetty mannapuuro. Nyt alan tekemään sinulle hieman karkeampia soseita, vaikka tiedänkin, että olet isosiskosi kaltainen sihtikurkku. Sormiruokailet pakastevadelmia, maissinaksuja ja banaania harjoitellen samalla pinsettiotetta, mutta ruoka meillä syödään aina lusikalla. Et huoli nokkamukia tai tuttipulloa lainkaan – nokkamukilla on kyllä kiva leikkiä ja ihmetellä veden lotinaa. Lattialla leikkiessäsi olet jatkuvasti liikkeessä. Liikut jo ketterästi
ryömimällä, mutta konttaaminen ei ole kaukana! Nouset hienosti
konttausasentoon ja heijaat paikallaan, kunnes läsäytät itsesi lattialle ja etenet ryömimällä. Nukut päivässä 2-3 päiväunet, jotka kestävät 1,5 tunnista 2,5 tuntiin. Yöt ovat hieman rauhoittuneet ja  heräät 1-3 kertaa. Vaatteesi ovat kokoa 68-74cm ja nelosen vaippapaketteja kotiutuu edelleen kauppareissulta tasaiseen tahtiin. Olet alkanut vierastamaan. Itku tulee herkästi, jos äiti on kaukana, mutta äidin sylistä on helppo hymyillä ja flirttailla – olet hymyilevä, hurmaava ja valloittava vauva!

 

 

SelinaKommentit

farmarisäiliö valuma allas 4 kommenttia

pitääkö kuumetta alentaa ihana pieni<3

kokemuksia aurinkopaneeleista mökillä Hän on, kiitos! <3

juna turku helsinki lentokenttä ihana pieni <3 🙂

phượng tù hoàng ebook prc

holenstein nähmaschinen bazenheid pieniä polttari tehtäviä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty perutaan häät sanoittaja *

öztürk serengil abidik gubidik twist şarkı sözü

terry laakso näyttely

syntymäpäiväonnittelut naiselle 60 v

suuveden käyttö päivittäin

hotkiss säkkituoli hinta

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä