tabelle vicinorietà Koko perhe mukaan vauvan leikkeihin

miten prässätään housut Perheemme pienin muru täyttää pian kahdeksan kuukautta. Hän osaa istua, ryömiä ja lähes kontata, ja samalla innokkaat sormet tarttuvat kaikkeen, mihin vain kiinni saavat asettaen vaaravyöhykkeelle kaiken äidin silmälaseista lattialla lojuviin hiuslenkkeihin! Olen huomannut, että L-muru on alkanut hieman tylsistymään perinteisten vauvan lelujen kuten lelukaaren ja helistimen parissa. Enää hänen aikansa ei kulu vain ihmetellen, että lelut pysyvätkin jo kädessä, vaan leluja tutkitaan siirtelemällä niitä kädestä toiseen sekä nipistellen, maistellen ja paukuttaen niitä vastakkain. Hauskinta on tietenkin heittää lelu syöttötuolissa istuen lattialle ja sitten odottaa, päätyykö se isin, äidin vai isosiskon toimesta takaisin pienten käsien tutkittavaksi. Leikki on lasten työtä, mutta myös vauvojen ja vauvan kanssa leikkiminen tukee omalta osaltaan niin sosiaalista kuin motorista kehitystä. Vaikka vauvan mielestä muun perheen lattialle nakatun lelun perässä kyykyttäminen saattaakin olla hauska leikki, se ei kuitenkaan aktivoi ja stimuloi lapsen aisteja samalla tavalla kuin vauvoille suunnitellut aktiviteettilelut. Aktiviteettilelut sisältävät monia hauskoja toimintoja ja ne voivat esimerkiksi vilkkua, äännellä tai liikkua. Kuitenkin, vaikka lelu olisi kuinka hieno ja ominaisuuksia täynnä, se ei korvaa läsnäoloa. Sksi meillä leikkiikin vauvan kanssa koko perhe! 

hapanimelä possu marinadi

ginjinha rossio preço

sofiina volba film ke stažení L-muru sai kesällä Jollyroomilta paketin, joka sisälsi erilaisia leluja ilahduttamaan, innostamaan ja antamaan virikkeitä hurjan kehityksen tueksi. Ihana meikkivinkkejä aikuiselle naisellesisälsi kaksi lelua ääni- ja valotoiminnoin, jotka saavat meidän pieneen möngertäjään liikettä hetkessä. Värikäs lelupaketti on ilo myös vanhempien silmille, mutta varsinkin pyörivä ankka-lelu ilahduttaa kuudella eri laulullaan ja valo- ja äänitoiminnoillaan leikkimisestä jo kovasti innostunutta pikkumiestämme!

gute nacht mein freund türkisch

mitkä bussit kulkevat perjantaina

hyvinkään seurakunta kesätyöt Paketissa oleva suloinen eläinjuna on tarkoitettu hieman isommalle lapselle, mutta se sopii mielestäni jo L-murun ikäisten leikkeihin valvotusti. Juna kulkee eteenpäin eläimet mukanaan ja veturinkuljettajaa vaihtamalla lelu ääntelee kunkin eläminen kaltaisesti ja soittaa pirteää musiikkia. Saamamme aktiviteettilelupaketin lelut ovat mielestäni erittäin hyviä kasvavan ja kehittyvän vauvan aisteille, mutta äitinä kuitenkin toivoisin volumen säätö-nappulaa kaikkiin äänileluihin
en vanhemmilla korvamadoksi muuttuneiden lastenlaulujen vaan ihan vauvan omien herkkien
korvien vuoksi.

kilsan tuğla fiyatları 2018 die dämonen der nacht catherine webb L-muru sai myös myöhempiä leikkejä varten suloisen ja suorastaan herkullisen retron metallisen itsenäisyyspäivänä auki olevat kaupat tampere, joka odottaa vielä hetken tulevia taksi-leikkejä lasten leikkihuoneessa. Voin jo kuvitella suloisen pienen taksikuskimme kuljettamassa varmasti kaupungin päheimmällä potkuauto-taksilla asiakkaitaan ympäri kotiamme!

Yhteistyössä:bachillerato internacional asignaturas españa. Postauksen lelut saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

yilmaz erdoğan kizina yazdigi siir

 

Selina

 

Millaisia leikkejä sinä leikit vauvan kanssa?

Kommentit

p hämppi sisäänkäynti 4 kommenttia

händel sarabande d minor Hei Marsa,

perte d'appétit sensation de ballonnement hahaa, kuvassa vilahtaa meidän Manu-koira. 😀 Manu on meidän kymmenenvuotias chihu-vanhus. 🙂

wohnanlage clarenbachkanal köln Vinkkinä vaan jos ei ole jo käytössä, kovaäänisistä leluista voi teipata äänireiät, jolloin ääni vaimenee. 😀

nilkan ulkosyrjän kipu Hmmm… Ihan ok idea! 🙂 Pitänee tutustua leluun, saisiko teippiä äänireikien päälle lelun sisäpuolelle. Ulkopuolella teippi ei olisi vauvalle turvallinen tukehtumisvaaran vuoksi.

mitä jätkälle lahjaksi Hei! Onko teillä kissa vai mikä musta hahmo tossa ekassa kuvassa on?
T. Marsa

miten näytän vanhemmalta

hélène et les garçons épisode 190 lövhaga behandlingshem västerås Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty københavn h train station *

musée picasso malaga horaires

presidentinvaalit 2018 äänestyspaikat pori

biotekniikan insinööri amk

diacor laboratorio ilman lähetettä

ortodonttinen vaha käyttö

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä