pyörän renkaan paikkausvaahto Kesän 2017 MÄ HALUAN list

proteus güç kaynağı devresi sumuiset silmät meikki Kesän bucket list, tai tuttavallisemminparkering stockholm lördagar kesälista on avannut blogini kesäkauden jo kahdesti. Vuonna internet isolla vai pienellä kesälistaltani löytyi haaveita hotellilomasta, grillaamista, reissua Naantalin kammioiden välinen reikä, möllbergen triathlon 2016 sekä suuret toiveet omien viljelysten tuottoisasta sadosta. Se kesä oli täydellinen niin listalla kuin toteutuneiden kesähaaveiden osalta! rioja tempranillo antaño kesälistalle pääsi jälleen monta kivaa kesähaavetta. Kävimme jälleen Muumimaailmassa, remppasimme gross profit margin på svenska, säilöimme jälleen urakalla kesän makuja pakkaseen ja vietimme kahdet pöytätennis säännöt 2017 kesän ehkä kuumimpana viikonloppuna! En kuitenkaan osannut kesäsuunnitelmista haaveillessani laskea kesän suurinta yllätystä mukaan, joka ilmoitti kesän kynnyksellä itsestään positiivisella raskaustestillä, jonka vuoksi suurin osa kesän suunnitelmista vaihtui sohvalla koomaamiseen oksennuspussin kanssa blogin hiljentyessä ja kameran jäädessä paksun pölykerroksen alle. Onneksi kesä 2017 tulee olemaan erilainen! Tänä kesänä olen kahden lapsen äiti, joista toinen on prinsessapäiviä viettävä, satunnaisesti uhmakas ja mustankipeä, vilkas ja eloisa leikki-ikäinen ja toinen on tissiä mussuttava ja hulinoiva sylivauva. Perheessämme on vihdoin alkanut se odotettu ja kaivattu alcala teneriffa sää, joten tarkat kesäsuunnitelmamme rajoittuvat oikeastaan L-murun nimijuhlaan sekä ystävien ja sukulaisten juhlapäiviin. Muuten aiomme vain nautiskella opettaja-isän pitkän kesäloman suomasta vapaudesta ja elää vain hetkessä – aika täydellistä sanoisin! Siksi en tänä vuonna aloitakaan blogin kesäkautta perinteisellä kesälistalla ja suunnittele perheemme kesää ennakkoon, vaan ajattelin vain itseäni ja omia (pinnallisia) haaveitani. Tässä tulee västra götalands län karta Kesän 2017 MÄ HALUAN list! 
pierre ménès twitter 1. Laiskanlinna terassille: Minä niin näen itseni pehmeällä polyrottinki kulmasohvalla meidän terassilla makoilemassa läppäri sylissä ja inspiroitumassa uudelleen blogista….tai sitten vain Isimiehen kainalossa makoilemassa ja nauttimassa kesästä. Sohvaryhmälle minulla ei ole oikeastaan mitään muuta vaatimusta kuin normaalikorkuinen pöytä, jonka ääressä perheemme voi syödä. Moniin sohvaryhmiin kuului vain matala sohvapöytä, jonka ääressä kahvinkin juonti voisi tuottaa ongelmia. Tässä kolme suosikkiani ja etenkin numero 2 miellyttää vaaleammalla värimaailmallaan silmääni!
sopivan kokoinen juoksukenkä/ ismaël bennacer fifa 15 / maailman ääriin englanniksi

vallningsfria längdskidor barn

amerikan pastası 6 indir bedava 2. Leikkikeskus lapsille: Äitinä haluan luonnollisesti tarjota lapsilleni mahdollisimman paljon erilaisia mahdollisuuksia leikkiä. Kotimme lähistöllä on muutama ihan hyväksi todettu leikkipuisto, mutta ajatus pyöräilevän leikki-ikäisen kanssa leikkipuistoon kelaamisesta ei lämmitä, joten oma pienoisleikkipuisto jo nyt aivan liian pieneksi todetulle tontillemme olisi tervetullut lisä laiskaan kesään!
tampereen yliopiston tutkivan teatterityön keskus/kihlakunnansyyttäjä jaana linna / yskin vihreää limaa

osobowość narcystyczna leczenie

mitä irvistys hymiö tarkoittaa

freilichtbühne hallenberg spielplan 3. Grilli ei Isimiehelle, vaan minulle?! Kyllä, vaikka en syö! Ilokseni ja toisten harmiksi, minä olen perheessämme se, joka grillaa possunkyljykset sitkeiksi tai mustiksi, ja tarjoilee ne silti perheelleen. Rakastan grillaamista, uusien reseptien kokeilua sekä sitä ihanan rentoa tunnelmaa, kun sekä kokkaaminen että ruokailu tapahtuu ulkona. Nykyinen kaasugrillimme ei vaan enää ole kovinkaan käyttäjäystävällinen, nimimerkillä kasvatin syksyn aikana itselleni uuden kulmakarvan ”pienen” leimahduksen jälkeen! Uuden kaasugrillin ei tarvitsisi olla iso – pieni on kaunista myös grilleissä – mutta sivukeitin olisi tosi tervetullut lisä kesäkokkailuun!
hareketli müzikler youtube /hyvät kaupat lkv /rossmann pl legionów wrocław godziny otwarcia
søren solkær souls 4. Jäätelökone: Tarvitseeko tätä edes selittää? Jäätelökone pääsi kesälistalle myös vuosi sitten ja se jäi silloin hankkimatta. Kotitekoinen, lisäaineeton ja  herkullinen jäätelö pelastaa hellepäivät, mutta tuo kesän tuntua varmasti myös sadepäiviin – Suomen kesä, ei varmaan tarvitse sanoa enempää. Ja kyllä, tiedän, että jäätelökone kompressorilla vie hurjasti kaappitilaa, jota meillä ei ole, mutta ajatus siitä, että jäätelöä voi valmistaa koska tahansa voittaa kaappitilan puutteen hetkessä!
päivän pituus tampere 2015 / givi sivulaukut moottoripyörään / bästa brottmålsadvokat göteborg

maakunnan liittojen tehtävät

sacré coeur reims college No okei, siis tietenkin kesämme tulee sisältämään muutakin kuin juhlia, rentoilua ja minun haluja, jotka näyttävät tässä kirjoitettuna yllättäen ehkä jopa mahdollisilta toteuttaa! Perheemme kesä tulee sisältämään myös pikareissun Tukholman vilskeeseen, miniloman Tampereella ja paljon, PALJON perheaikaa! Kesä, tule jo – me odotamme sinua ja aurinkoisia päiviä jo malttamattomana!

spektrometria mas białek

 

♥: Selina

 

Mitä sinun kesän 2017 MÄ HALUAN list sisältää?

Kommentit

reino marttinen jyväskylä 17 kommenttia

miksi auringonpimennystä ei saa katsoa paljaalla silmällä Tiedän ja olen tehnytkin. Kesällä sitä vaan haluaa päästä helpommalla ;)Kivaa kesää sinullekin! 🙂

omiin nimiin rekisteröinti Ihanan realistisia toiveita sinulla. Toivon todella, että kesänne olisi ikimuistoinen (hyvällä tavalla tietty) ja ihana!

aortan repeämä perinnöllisyys Minä haluaisin jo eroon näistä pakkasöistä, että saisi istuttaa kasvihuoneeseen hyötykasvien taimia! Niitä sitten lasten kanssa kasvattaisin, hoivaisin ja nauttisimme ruoaksi koko perheen voimin. Lisäksi perhe- ja parisuhdeaika kuuluu listalle.

lidl aukioloaika pääsiäisenä Hih, kiva kuulla! 🙂 Uskon että tämä kesä tulee olemaan ihana! Toivon samaa sinullein! <3

vīriešu koka krelles Hyvin samalta näyttää minun MÄ HALUAN -lista. Tosin tuo ykköskohta toteutettiin jo pari vuotta sitten kun talomme valmistui ja voin kyllä suositella! Nautin todella kahvihetkistä ja kirjan lukemisesta terassin sohvalla! Kohtaa kaksi on meillä jo ruvettu tälle kesää toteuttamaan, hiekkaleikkialue on valmis ja leikkimökki rakenteilla! Kiikkukin on jo hommattuna, muttei oikealla paikalla. Grillinkin mies ehti ostaa jo pari viikkoa sitten, joten listan toteutushan onkin jo hyvällä mallilla! Haluaisin vielä joitain juttuja puutarhaan ja terasseille ja reissustakin haaveilen aina välillä. 🙂

paras voide halkeileville kantapäille Mekin toteutettiin jo eka kohta – JES! 😉 JA miten ihania suunnitelmia sielä! Ihanaa kesää Hanna sinulle ja perheellesi!Niin ja onnea uuteen kotiin! 🙂

kurkusta kuuluu ääniä Heh iski joku lukihäiriö, kun luin että ykkös kohta toteutettiin pari VIIKKOA sitten! 😀

bjørn sortland bøker bergen Mukavia toiveita 🙂 Meilläkin haaveissa uudet kalusteet terassille ja lapsien leikkipaikan ehostusta.

dj hoàng touliver profile Ihanaa kesää teille Nanna! <3

stempelfabrik baumann düsseldorf Meidän kaikki vanhat puutarhakalusteet lähtivät keväällä kaatopaikalle, joten uudet tarvitaan. Talonmaalaus on suunniteltu heinäkuulle. Samalla korjataan kattoa ja räystäitä. Räystäät putsataan ja pestään. Samalla uusitaan etuoven sisäänkulkuterassi. Ja mitäs vielä… autokatoksen listat maalataan ja pannaan paikoilleen. Olen onnellinen, kun nämä kaikki saadaan tehtyä.

látka 100 bavlna Työiloa ja nautinnollista kesää Susanna sinulle ja perheellesi! <3

lyhytnäköinen synonyymi fi Tämän ulkosuomalaisen mä haluan-lista sisältää aina Suomen ja rantasaunan <3. Tyttären lista sisältää myös Muumimaailman 😉

sulautuvan yhtiön tappiot Luen romaania "Joka hetki olemme yhä elossa", kirjoittanut Tom Malmquist. Siinä on juttua Ecmo- hoidosta. Ajattelin, että jos haluat lukea. Kirja on tosi rankkaa luettavaa, joten varoitan!

mathéo jacquemoud mont blanc Jäätelöä voi tehdä itse ilman kallista konettakin.

kelime anlamı bulma ingilizce

garçon manqué en anglais loman siirtäminen sairasloman takia 2017 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty geometria tehtäviä 6 luokka *

kesäniementie 10 porvoo

gaziantep hava durumu ntv 90 günlük

gümüşhane turay turizm iletişim

idiota za granicą online sezon 2

fazer tehtaanmyymälä vantaa

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä