perui kovaföld kapszula vélemények Erilainen synnytyskertomukseni osa 1

turhaa tietoa vuoden jokaiselle päivälle Blogimaailmassa on ehkä hienointa se, kun sieltä voi parhaimmassa tapauksessa löytää juuri omaan elämäntilanteeseen sopivaa luettavaa. Kun aloin odottamaan L-murua, lukulistalleni tupsahteli yksi jos toinenkin raskausblogi joiden kautta pääsin elämään toisen, minulle täysin tuntemattoman tulevan äidin raskautta samalla, kun oma pieni ihme potki vatsassani. Mielestäni niin omassa raskaudessa kuin seuraamissani raskausblogeissa parasta oli kuitenkin se, kun pitkä odotus vihdoin päättyi synnytykseen ja pienen ja niin kovasti odotetun ihmeen syntymään. Tästä tapahtumasta olen saanut lukea blogimaailmassa upeita, koskettavia ja herkkiä synnytyskertomuksia, jotka ovat saaneet minut joka kerta itkemään liikutuksesta. Tässä tulee minunpalettenmöbel kaufen wien erilainen synnytyskertomukseni reilu neljän kuukauden takaa. 
hauskoja nimiä joukkueelle Sairauteni vuoksi raskauteni ja synnytykseni oli erilainen. Tiesin jo haaveillessani raskaudesta ja toisesta lapsesta, että en tule synnyttämään perinteisesti alakautta, kun lapsivesi menee vaan vauva tulee syntymään suunnitellulla sektiolla ennen laskettua aikaa aivan kuten isosiskonsa. Toinen raskauteni oli kuitenkin jo valmiiksi sairaalle keholleni hyvin kuormittava, ja siksi jatkuvien ja loppuraskautta kohden pahenevien abortin jälkeen masennus vuoksi synnytys aikaistettiin, jolloin synnytin muutamaa viikkoa ennen laskettua aikaa vielä silloin pikkuruisen L-murun suunnitellulla sektiolla anestesiassa.
sivutoiminen yrittäjä alv Synnytyskertomukseni alkaa jo päivä ennen synnytystä, kun A-muru pääsi mummilaan hoitoon ja saavuimme Isimiehen kanssa sovitusti Taysin synnytysosastolle. Muistan vieläkin elävästi sen jännityksen, kun viikkoa ennen sektiota katsoin kotipaikkakuntamme sairaalan synnytysvastaanoton sängyllä käyrille piirtyviä supistuksia ja mietin malttaako vauva pysyä matkassa sektiopäivään asti. Käyrillä tulikin maattua useasti ennen sektiota, mutta näin jälkikäteen ajateltuna uskon, että supistukset eivät enteilleet synnytystä, vaan johtuivat loppuraskauden aikana jo vaarallisen mataliksi laskeneista verensokereistani. Kuitenkin sinä aamuna, kun lähdimme ajamaan kotoa Tampereelle, L potki tyytyväisenä vielä vatsani suojissa täysin tietämättömänä siitä, mitä vuorokauden päästä tulee tapahtumaan. Olin helpottunut ja valtavan onnellinen. Ulkona oli kaunis tammikuinen talviaamu ja hieman lunta ja pakkasta. Katselin ulos auton ikkunasta ja yritin hillitä jännitystäni. Muistelin sitä kevättalvipäivää vajaa vuoden takaa, kun menimme Isimiehen kanssa ensimmäiselle perhesuunnittelukäynnille kotipaikkakuntamme sairaalan äitiyspolille. Siitä päivästä tuntui olevan vain hetki ja nyt vauvamme oli jo valmis syntymään!

disfraz de catrina para niños en saltillo oulun kädentaitomessut 2015 näytteilleasettajat Osastolle päästyämme ei tapahtunut oikein mitään ihmeellistä. Saimme Isimiehen kanssa heti perhehuoneen ja tapasimme kätilöni, synnytys- ja anestesialääkärini ja makasin käyrillä. Keskustelimme synnytyksestä ja kertasimme synnytyssuunnitelman, jossa ei toki ollut minulle muuta tehtävää kuin pukea tukisukat aamulla ennen saliin menoa – niin ja jännittäminen. Saimme vauvan painoarvioksi korkeintaan 2900g, joten odotimme siis hieman oletettua isompaa, mutta edelleen siroa vauvaa syntyväksi. Leikkauksen vuoksi minun piti olla ravinnotta vähintään 12 tuntia, joten illalla minulle aloitettiin sokeri-infuusio, jonka tarkoitus oli pitää verensokerini yli neljässä. Ilta ja yö menivät sitten jännittäessä, verensokeria mitatessa ja käyrillä maatessa. Vauva potki hurjasti ja oli selvästi valmis syntymään.

dizzy significado en español allergia käännös englanniksi Heräsin sektioaamuna paljon ennen, kun herätyskello soi. Makasin sängyssäni liikkumattomana ja katsoin viereisessä sängyssä vielä sikeästi nukkuvaa Isimiestä. Mietin näyttäisikö poikamme samalta kuin nukkuva mieheni, pian kahden lapsen isä. Minua hymyilytti, mutta uskon, että jännityksen vuoksi suuni oli vääntynyt hymyn sijaan hurjaan irvistykseen, joten herätin Isimiehen rauhoittelemaan minua. Lopulta aika kului nopeasti jutellen ja Netflixiä katsoen, ja pian olikin meidän vuoro lähteä leikkaussaliin. Isimies ei saanut anestesiani vuoksi tulla leikkaussaliin, vaan hän hyvästeli minut leikkaussalin ovella hipaisten vielä viimeisen kerran vatsaani. Leikkaussalissa oli paljon ihmisiä ja tuttuun tapaan todella kylmä. Minut siirrettiin leikkaussalin vuoteelle ja hoitajat alkoivat kiinnittämään minuun antureita, laittamaan toista tippaa ja pesemään vatsaani. Muistan jännitykseni, sen kun minua paleli ja sen, ettei L liikkunut enää vatsassani niin voimakkaasti kuin aiemmin. Hänkin taisi aistia jännityksen ja aavistaa, että jotain on tapahtumassa. Pian tunsinkin jo uniaineiden alkavan vaikuttaa ja minulle iski pakokauhu jollaista en ollut kokenut ennen. Taistelin sisällä vyöryvää unta vastaan saadakseni sanottua vielä yhden asian ennen, kun nukahdin. ”garaż blaszany motocyklowy Pitäkää hyvää huolta pojastani”, sain kuiskattua. Kuiskaus oli niin hento, että sen kuuli varmasti vain anestesialääkäri, joka nyökkäsi minulle, piti happimaskia kasvoillani ja kehotti vetämään vielä kerran rauhallisesti syvään henkeä. Tunsin kyyneleet poskillani, vedin syvään henkeä ja sitten nukahdin. Tästä vain pienen hetken kuluttua pieni poikamme syntyi ja minusta tuli kahden lapsen äiti.

cudownych rodziców mam tekst po angielsku

mikä teksti joulukorttiin

donde vives en ingles y español Jatkuu…

 

♥: Selina

 

bahrainin pääkaupunki ratkojat

Kommentit

zesar zeitschrift für europäisches sozial und arbeitsrecht 12 kommenttia

verenvuotoa lisäävät lääkkeet […] Synnytyskertomus osa 1 […]

stina girs kukkakauppa hyvinkää Voi miten ihania muistoja <3

hyvän yön runo rakkaalle Niinpä! <3 Ihan harmittaa, etten koskaan kirjoittanut A:n syntymästä ihan itselle vastaavaa synnytyskertomusta! 🙂

merci beaucoup monsieur en néerlandais Sulla on kyllä Selina kirjoittamisen lahja <3 osaat kirjoittaa niin vangitsevasti, tuntuu monesti kuin itse olisi mukana elämäsi käänteissä! Kauniisti kirjoitit myös tästäkin aiheesta <3 arvostan sinua suuresti ^_^

saç modelleri kesim kadın Kaunis kertomus erilaisesta synnytyksestä. Nämä ovat aina liikuttavia luettavia. Ja tärkeät viimeiset sanat, onneksi ehdit sanoa ne! <3

lähteelän ulkoilualue porkkala Oi miten ihanasti kirjoitettu <3 lapsen syntymä on jotain niin uskomatonta ja rakastan lukea synnytyskertomuksia.

remigiusz mróz kasacja recenzja Ihania muistoja ja nuo kuvat.♥
Muistan kun jännitin kotona, milloin puhelimeen kilahtaa viesti vauvan syntymästä.:)

augustiner bräu lagerbier hell Niinpä! <3 Hih ihana sinä! <3 Onneksi mies muisti lähettää sinullekin viestin! 😀

namaz saatleri izmir torbalı Sun unohtui laittaa tähän ihan alkuun itkuvaroitus kaikille ihan viimeisillään raskaana oleville <3 Ihanasti kirjoitat! Voi kun täällä odotetaan kovasti jo omaa pikkutiikeriä saapuvaksi! Tänään 39+0!

keskinäinen vakuutusyhtiö tapiola laskutusosoite <3 Voi sinua! En malta odottaa, että pääsen lukemaan sinun blogistasi synnytyskertomusta! Tsemppiä! Täällä on jännitetty ja kurkittu niin instaan kuin blogiin, että joko hän on täällä! Hali!

täyttää tiistaina 91

quinceañera thalia capitulo 15 pankkipalvelut eivät ole käytettävissä tällä sopimuksella Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty yläkropan treeni pakkotoisto *

henrik borgströmin tie

recetas de pollo al chilindron arguiñano

andezit harpuşta birim fiyat

nostalgia taajuus järvenpää

ovulaatiotesti raskaustestinä haalea viiva

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä