uuden auton akun jännite Terkkuja hulinakuplasta!

suolaisen piirakan lämmittäminen uunissa Kevät ja vihdoinkin alkava kesä on tuonut arkeemme hulinoivan nelikuisen. Viimein vaaleansininen vauvakuplamme on alkanut haurastua ja on nyt jopa puhkeamispisteessä, sen täytyttyä äärimmilleen hulinalla, pyörimisellä, nyrkin mussutuksella ja katkonaisilla yö- ja päiväunilla –crescent polkupyörät helsinki terkkuja hulinakuplasta! Päivämme ovat sujuneet hulinoista huolimatta aika samaan tapaan; rytmittömällä rytmillä. Aamut alkavat kovalla yrityksellä tissitainnuttaa L-muru takaisin untenmaille joskus siinä onnistuen ja joskus hissitellen silmät ristissä kapalopussissaan hymyilevä ja käsiään syövä L-muru sylissä alakertaa. Olen vähitellen vakuuttuneempi siitä, että kyseessä on jonkinlainen vauvojen salaliitto, koska minusta tuntuu, että jos meillä on pari hyvää päivää tai yötä vauvan kanssa, niitä seuraa vähintään saman verran huonoja päiviä ja öitä ja joskus enemmänkin! Olen kuullut viisaampien äiti-ihmisten puhuvan 4kk-hulinoista, mutta imetyksestä dementoituneet aivoni eivät löydä A-murun vauva-ajasta samanlaista ajanjaksoa vaikka kuinka yrittäisin pinnistellä. Toki minun täytyy myöntää, että A-muru oli helppo vauva – suorastaan luvattoman helppo nuorien vanhempien esikoiseksi!

vanhin itsenäinen valtio

pienten koirien vaatteet netistä Kuukausihulinoitaan viettävän vauvan lisäksi meidän kohta viisvee on alkanut vaatimaan enemmän yhteistä aikaa äidin ja isin kanssa. Ymmärrän kyllä täysin, että prinsessakaudesta lennosta nukke- ja kotileikkeihin siirtyneen tytön elämä muuttui täysin sinä päivänä, kun toimme pienen poikavauvan kotiin, puhumattakaan vauvan sairastumisen aiheuttamasta pitkästä erosta vanhemmistaan. Isoa vauvaan kohdistettua mustasukkaisuutta en ole onneksi A-murusta vieläkään havainnut, mutta huomiota haetaan välillä toki ikäänkin kuuluvalla tottelemattomuudella ja hölmöilyllä. Minun sydäntäni kuitenkin lämmittää se kuinka ihana isosisko A-muru on L-murulle siitäkin huolimatta, että hänen kanssaan leikkiaika rajoittuu päivisin L-murun 15 minuutin tai tunnin unipätkiin! A leikkii ja seurustelee vauvan kanssa, ja iltaisin vauvaa halataan ja korvaan kuiskataan, että isosiskokin rakastaa eniten maailmassa. A-muru myös tanssi viime sunnuntaina jälleen koko kevään kruunaavassa baletin kevätnäytöksessä ja tänä vuonna minäkin pääsin ensimmäistä kertaa yleisöön ihastelemaan taitavia pieniä ja hieman suurempia ballerinoja. Kyllä siinä silmäkulmat kostuivat, kun suloinen tyttäremme tanssahteli ystäviensä kanssa lavalla kuin kokeneempikin esiintyjä hymyillen ja vilkuttaen minulle yleisöön.

nordea valuutanvaihto lentokenttä

feriköy antika pazarı nerede L-muru kasvaa ja kehittyy edelleen kohisten. Hän hymyilee, nauraa ääneen, jokeltelee ja pienet kädet tarraavat mihin tahansa saavat kiinni. Esimerkiksi Isimiehen käsikarvat ovat usein tulilinjalla, samoin minun hiukset ja silmälasit. L myös oppi kääntymään 4kk ja 1 päivän ikäisenä selältä vatsalleen – kiukkuitku ja sinnikäs yritys siis palkittiin nopeammin kuin osasimme odottaa! Parasta kuitenkin on se, että pitkä infektiokausi alkaa päättyä ja se tarkoittaa sitä, että vauvan kolmen kuukauden infektiokaranteeni kotona päättyy! Tuntuu uskomattomalta ajatukselta, että voimme ihan pian oikeasti lähteä perheenä ruokaostoksille tai ihan vaikka kauppakeskukseen kiertelemään. Toki vältämme vielä luonnollisesti paikkoja, jossa tiedämme olevan sairaita ihmisiä – eihän kukaan halua ehdoin tahdoin altistaa vauvaansa pöpöille. Eniten kuitenkin odotan sitä ensimmäistä yhteistä kauppareissua, kun minun ei tarvitse enää miettiä mahtuuko sylissäni olevaan koriin tarpeeksi maitopurkkeja tai mitä jaksan kantaa autolle. Vauvan hulinoista, huomiota kaipaavasta leikki-ikäisestä ja joskus epäonnistuneista kauppareissuista huolimatta tämä rytmitön rytmi arkeemme tuntuu oikein sopivalta. Alkava kesä ja jatkuvasti nousevat lämpöasteet saavat hymyn huulilleni ja minusta tuntuu, että elämämme on vihdoin muuttumassa normaaliksi kaksilapsisen perheen arjeksi!

 

 

♥: Selina

 

kuinka saada kipinää suhteeseen

Mitä Sinulle kuuluu?

Kommentit

reasonable doubt trailer español 12 kommenttia

kapari nedir nerelerde kullanılır Kiitos! <3

riddick 3 türkçe dublaj izle hd Oi tuo kuvailemasi tilanne kuulostaa NIIN tutulta! 😀 Tsempit sinnekin vauvojen ja pikkulasten salaliittoon!

välittämisen koodi seinäjoki Aivan ihania kuvia teidän perheestä! <3 Kiva kuulla miten hyvin teillä menee. 🙂

jääkiekon mm televisio oikeudet Täällä viimeiset viikot töitä jäljellä ennen äitiyslomaa, kovasti odottelemme koko perhe pikkuveljeä saapuvaksi heinäkuussa. 🙂

järvisen sukset hinta Kiitos! <3

liukumäentie 15 helsinki Oi viimeiset viikot äitiyslomaa odotellessa kuluvat varmasti hitaasti! Kovasti voimia ja ihanaa äitiyslomaa, kun se alkaa – niin ja tietenkin kaikke hyvää loppuraskauteen! <3

terveellinen ja ympäristöystävällinen ruoka Ihania kuulumisia! 🙂 Meidän kohta 7kk tytön mielestä parasta maailmassa on issän parta ja äidin siilitukka-molemmat saa runsaasti huomioo ja aikaan kikatuskohtauksen jos kosketusetäisyydelle päätyvät 😀

kake randelin tilipäivä koittaa lyriikat ihania kuvia!!mageen värinen tukka pikkuisella 🙂 tällä hetkellä kuuluu sekä hyvää että huonoa. taputtelin tänään vihoviimeisen tän koulun harkkapäivän syvästi kehitysvammaisten lasten yksikössä. ens viikon keskiviikkona pitäis olla lähihoitajan paperit kourassa. Samalla kuitenkin tunnen hirveetä surua maanantaina menetystä rakkaasta kanistani jonka jouduin hyvästelemään viimeiselle matkalle. Viime päivät on kulunut sumussa, yrittäen jaksaa tsempata itteensä sen verran että on voinut hoitaa niitä lapsia kunnolla. Lämmin aurinko paistaa mutta vielä ainakin suru tuntuu suurelta, ehkä se päivä kerrallaan helpottaa.

orchidée howeara lava burst Kiitos! <3

levinneen rintasyövän hoito duodecim Hih, L:n tukka on kyllä huippu! Varsinkin auringonvalossa se oikein hohtaa punakkuuttaan! 🙂 Saa nähdä onko väri pysyvä.

asiakaspalvelukokemus joka on jäänyt mieleen Oi onnea vastavalmistuneelle! Olet tehnyt hurjan ison ja arvokkaan työn opiskeluiden kanssa. Mahtavaa saada uusi innokas lähihoitaja vanhojen joukkoon! :)VOimia kovasti suruun! Lemmikkieläimestä voi tulla hyvin rakas ja menetys vaikuttaa arkeen pitkään. <3 Halaus! <3

risainen elämä chords Kivat kuulumiset. Ihana toi perhekuva. <3 Tsempit hulinointiin. Äitiyden yks kulmakivistä on hokea itselleen "tää on vaan vaihe, tää on vaan vaihe, kohta helpottaa"… ja niinhän se meneekin, kunnes tulee taas uusi vaihe. 😉 Ihanaa, että teillä siirrytään normiarkeen.

samsung j7 käyttöohje Ihan hyvää kuuluu, totuttelua kesälomamoodiin, joka nyt ei tänäkään vuonna kovin pitkä ajanjakso ole, mutta joka tapauksessa ihana. 🙂
psykiatrins hus uppsala ingång 10

rzeczywista odległość z bydgoszczy do krakowa Kiitos! <3 Täällä onkin hoettu nyt viikko öitä valvoen juuri tuota "tää on vaan vaihe…" Toivon että vaihe olisi nopeasti ohimenevä! Normiarki kuitenkin tämänkin vaiheen kanssa on paljon parempi kuin L:n raju alku epätietoisuudessa eläminen.

naura itsellesi ennen kuin muut ehtivät Mukavaa että sinulle kuuluu hyvää! Toivottavasti saataisiin lämpimiä kelejä niin kesälomakin tuntuisi mukavammalta!

gustaf engbergs järnhandel Ihania kuvia ja niin kaunis ballerina teillä. 🙂

marsun häkit myynnissä Oon ihan samaa mieltä tosta vauvojen salaliitosta. Vaikka meillä Pätkä on jo 1v 2kk (kauhistus!), edelleen sama kaava toistuu: hyviä öitä seuraa väistämättä huonommat. Ja lisäksi epäilen meidän poikien järjestäneen yhteisen salaliiton: Jos Pätkä sattuu nukkumaan yön heräämättä, 5v. Muru herää yöllä ihan varmasti.

hanna ekola tähti on syttynyt

ron legendario añejo 15 años precio françois ducray neurologue Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty oscar wilde dorian gray arcképe *

maneka gandhi biografia en español

robe style bohème romantique

maailman kaunein tytön nimi

scotoni hütte südtirol

havets hus öppettider påsk

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä