akustinen kitara ei pysy vireessä Odotetun vauva-arjen vaikeus

erzsébet hotel héviz képek Minulla on ollut vaikeuksia sopeutua siihen kovasti odottamaani tavalliseen vauva-arkeen L-murun kotiinpääsyn jälkeen. En halua kuulostaa täysin kiittämättömältä, mutta arki ja päivärytmi sairaalassa tuntui rehellisesti sanottuna paljon turvallisemmalta kuin L-murun hoitaminen kotona. Sairaalassa oli hoitajien apu ja lastenlääkäri aina lähellä, kun minun suorastaan hysteeriseksi muuttunut värityskuvia lapsille prinsessa vauvatutkani havaitsi L-murun voinnissa jotain poikkeavaa. Olemme olleet nyt kolme viikkoa kotona ja olen kiidättänyt paniikissa jo kahdesti L-murun takaisin lastenosastolle tutkimuksiin aivan viattomaksi todetun maitorohinan ja myytäviä veneitä ruotsissa ehkä-flunssan vuoksi – (paniikki)puheluita kotisairaalan numeroon en edes uskalla laskea! L-muru ei ole ollut polikäynneistä ja tutkimuksista onneksi moksiskaan, mutta äiti sen sijaan on saanut joka kerta aimo annoksen rauhoitusta lääkärin tutkimusten ja happisaturaation mittaamisen jälkeen.
bruxelles ma belle je te rejoins bientôt Pelothan kuuluvat luonnollisesti vastasyntyneen vanhempien arkeen, varsinkin äidinmaitohuuruissa pörräävien äitien! Meidän perheen vauva-arki valitettavasti kohtasi ennen kuin pääsimme edes vauhtiin sen pahimman pelon, oman lapsen menettämisen pelon, kun L-muru taisteli hengestään siemenneste hyväksi iholle kourissa. Pelosta irti päästäminen on osoittautunut ainakin minulle hyvin haastavaksi, koska niitä syntyy jatkuvasti lisää. Viimeksi pari päivää sitten mietin hetken ihan tosissani, voiko lievästi tulehtuneesta varpaan reunasta kehittyä kaksikuiselle hengenvaarallinen verenmyrkytys.
Myös parhainta sesonkiaan elelevä infektioaika häiritsee arkeamme
suuresti,
jonka vuoksi tekisi mieli pukea A-muru kaikilta bakteereilta
ja viruksilta suojaavaan avaruuspukuun kerhoaamuina, L-murusta
puhumattakaan! Minulla on jatkuva pelko siitä, että L-murun
iv-antibioottien nujertama
vastustuskyky pettää ja olemme takaisin infektio-osastolla sopeutumassa
jälleen sairaala-arkeen. Tämän vuoksi olen lähes eristäytynyt pojan
kanssa kotiin, käsien pesua on
tehostettu, vieraat minimoitu ja uutena sisustuselementtinä lipaston
päällä komeilee
iso pullollinen käsidesiä, joka ei todellakaan tee hyvää kevättalven
kuivattamille käsille. Onneksi pystyn peloistani huolimatta kuuntelemaan vielä järjen ääntä (Isimiestä) ja rauhoittumaan. Sopeutuminen kotiin, arkeen sekä sen oikean ja odotetun vauva-arjen löytäminen on siis ollut hyvin haastavaa!

ettekandja tööpakkumine tallinnas

hylätyt paikat helsingissä

mutta ihmeistä suurin lyrics Arki kuitenkin palaa elämäämme päivä päivältä vähän kerrallaan. A-muru on aloittanut taas kerhon ja baletin, Isimies ja Avustaja ovat palanneet töihin ja kävin L-murun kanssa ensimmäistä kertaa neuvolassa. Myös minä olen aloittanut jälleen fysioterapian pitkän tauon jälkeen. Arkea helpottaakseni olen alkanut rytmittää päiviämme niin, että
saan olla hetkiä A-murun kanssa aivan kahdestaan. Olemme pelanneet
lautapelejä, leiponeet ja väritelleet värityskirjoja – perheen yhteistä aikaa
unohtamatta. Ulkoiluluvan saatuamme olemme pakanneet L-murun vaunuihin ja nauttineet aurinkoisista kevättalvipäivistä lähialueen leikkipuistoissa ja kävelyretkillä. Kävin juuri myös ensimmäistä kertaa ihan yksin kaupassafysioterapeutin pääsykokeet 2014 . Kelasin kaupan käytäviä syventyneenä ostoslistaan, jota koristi A-murun piirtämä prinsessa ilmapallon kanssa ja hymyilin, koska minusta tuntui ihan normaalilta pitkästä aikaa! Tuntui suorastaan mahtavalta vain piipahtaa ruokakaupassa kotona eristäytymisen ja yli kuukauden sairaalareissun jälkeen, kun näin ympärilläni vain aivan tavallisia ihmisiä hymyilemässä, keräämässä kärryihinsä viikon ruokatarpeita suurperheelle ja tappelemassa siitä viimeisestä tarjousvaippapaketista. Minua myös rauhoitti valtavasti se tunne, ettei välttämättä kukaan kaupan muista asiakkaista tiennyt, mitä olemme käyneet läpi tai millainen elämän alku pienellä pojallamme on ollut. Olin heille vain ihan tavallinen kaupan asiakas – täysin tuntematon, aivan kuten he minulle. Etenemme siis pienin askelin – tai kelauksin – kohti tavallista ja edelleen sitä kovasti odotettua vauva-arkea!

jääkaappi lasiovella gigantti

 

♥: Selina

 

Kommentit

led päivävalot v70 22 kommenttia

jäähyväiset einolle osta Alku ei tosiaan ollut helpoin, mutta siitäkin selvittiin! <3 Nyt toivutaan hiljalleen ja nautitaan varmasti! <3

réparation juridique du dommage corporel en anglais Suloiset muruset siellä kuvassa♥ Rentouttavaa viikonloppua!

pekka streng sisältäni portin löysin lyrics Hei
Olen uusi lukijasi, kiitos todella mielenkiintoisista postauksista. Paljon voimia ja enkeleitä perheellesi, ihana kun pikkuinen toipui hyvin. Olen itse sairaanhoitaja vauvateholla, olen niin iloinen kun sairaalareissunne sai onnellisen lopun.
Haluaisin kysyä sinulta simulaattorista, pystyitkö sitä käyttämään raskausaikana? Onko siitä mitään haittaa? Itselläni laite ollut nyt 4v jalan hermovaurion vuoksi. Nyt raskaus suunnitteilla ja aiemmin lääkäri sanoi että laite täytyisi kytkeä pois päältä raskausaikana. Kiitos jos ennätät vastata ❤

rééducation périnéale avec sonde saint cloud Hei ja tervetuloa mukaan! <3

nicklas grönholm ralli Stimulaattoria pystyy käyttämään täysin normaalisti raskausaikana. Tämä varmistettiin vielä erikseen laitteen valmistajalta ja maahantuojalta. Lisäksi minun stimu on ladattava malli, joten latasin akkua kerran viikossa raskaudesta huolimatta latausvyöllä. Stimusta ei ole ollut todistettavaa haittaa raskauksissani, mutta supistusten aikana koin paremmaksi kytkeä laitteen pois päältä. Molemmat lapseni ovat viihtyneet raskausaikana akun läheisyydessä. En tiedä mistä se johtuu, mutta kovasti he siellä potkivat. 🙂 Ainoa mitä raskaudessa pitää huomioida on se, että laite pitää olla suljettuna ultraäänitutkimuksen aikana. Jos sinulla on vielä jotain mielessä raskauteen ja stimuun liittyen, laita minulle sähköpostia. ([email protected])

auto kari pieksämäki Kaikkea hyvää sinulle! <3

gynning design älskad Kovia olette kokeneet eikä todellakaan ole erikoista että moiset pelot piinaavat vielä mieltä. Aika varmasti tulee auttamaan tässä.

ellerini çekip benden karaoke Kovasti toivon teille onnen täytesiä päiviä <3

hyvä anatomian ja fysiologian kirja Kiitos! <3

yhdistyksen hallituksen kokouksen pöytäkirjan julkisuus Voi tuo pelon kanssa eläminen tekee oikeasti välillä ihan hulluksi!
Itse olen menettänyt pikkuisen vatsassa ollessa isoilla viikoilla. Se on toki ihan eri asia kuin menettää jo syntynyt,mutta tuo menettämisen pelko on tunteena sama. Kun viimein saimme pienen elävänä maailmaan niin tuo pelko varjosti ja varjostaa yhä elämää. Aluksi olin seota sen tunteen kanssa. Alku kuukauden jopa itku saattoi tulla iltaisin kun oli niin herkillä. Onneksi nyt vauvan ollessa puolen vuoden on pelko antanut jo vähän myöden vaikka ei täysin poissa olekkaan. Aina pitää tarkistaa vauvan hengitys ennen nukkumaan menoa ja jos sattuu yöllä heräämään niin on tarkistettava.
Uskon että kyseinen tunne väistyy kun vauva kasvaa 🙂

wendenstraße 408 hamburg Olen samaa mieltä, vaikka tilanteemme ovatkin erilaisia, että menettämisen pelko tuntuu varmasti samalta. Uskon itsekin että tunne vähitellen väistyy, kun aikaa kuluu.

seanin maailma näyttelijät Voimia ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! <3

niños heroes de mexico resumen Kovasti jaksamisia sinne.♥♥♥ Olette päivittäin mielessä.♥

katolisen ja ortodoksisen kirkon erot ja yhtäläisyydet Mahtavaa Selina että kaikki on mennyt nyt hyvin. Ymmärrän hyvin, että sua pelottaa nyt kaikki, oothan ollut pahimman mahdollisen asian äärellä. Kovasti tsemppiä koko perheelle

ostetaan vanhoja sarjakuvalehtiä Yksin kaupassa käyminen on kyllä yksi parhaista arjen luksushetkistä 🙂

suomen sanojen alkuperä hinta Voimia arkeen ♡♡ meillä pieni oli vain yhden yön teholla pneunomian vuoksi! Jaksamista◇♡ me päästään tänään kotiin♡♡

soğanlı yörük ilköğretim okulu Kiitos Lapintyttö! <3 Onneksi teidän pieni selvisi vähemmällä! <3 Ihanaa, että pääsitte kotiin! Iloitsin kun luin uutisen instastasi! <3 Kaikkea hyvää kotiarkeen!

gustave flaubertin hayatı Varmasti ihan normaalia tuossa teidän tilanteessa tuntea vähän ylimääräistä paniikkia ja olla varuillaan. Niin mäkin tekisin. Toivon,että se siitä päivä kerrallaan helpottaa ja pääsette kiinni siihen normi vauva arkeen! ♡♡

němčina online testy b2 Kiitos! <3

royal caribbean välimeren risteily kokemuksia Kiva kuulla teidän kuulumisia kotiarjesta. Alku ei nyt ollut se helpoin, toivottavasti saatte nyt jatkaa ilman ongelmia ja nauttia yhdessäolosta ja mahdollisimman tavallisesta arjesta. 🙂

yhteistyöllä kilpailukykyä maidontuotantoon

limaa kurkussa närästys giuggiole calorie e proprietà Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty forggensee füssen musical *

päiväkodin johtajan työtehtävät

yskiessä mustaa limaa

kristina pavlović nova tv

kriisityön koulutus jyväskylä

pentikin myymälä jyväskylä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä