visa asiakaspalvelu säästöpankki Talviodottajan unelma: merinovillaiset äitiysleggarit + Pietamon alekoodi

tour sandemans paris español Vatsa kasvaa, vaatteet kiristää eikä mikään istu – tuttu juttu varmasti jokaiselle odottajalle! Talvi tuo raskausajan pukeutumiseen kuitenkin ihan omat haasteensa, koska varsinkin näin viimeisten viikkojen kunniaksi ainakin minun tekisi mieli vain istua kotona turpean olemukseni, supistusten ja hyrräävien hormonieni kanssa!

araştırma görevlisi doktora bitince

koy turun kärsämäentie 8

teknologiateollisuus 100 vuotissäätiö Rehellisesti sanottuna en ole satsannut tässäkään raskaudessa äitiysvaatteisiin. Pukeuduin ennen raskauttakin hyvin rennosti, vain leggareihin ja tunikoihin, ja olen jatkanut nyt raskausaikana samaa linjaa vaatekoon pysyessä reilusta 10 raskauskilosta huolimatta samana. Leggarit ovat kaikessa helppoudessaan varsin mainio vaate näin pyöriskäyttäjän näkökulmasta, mutta valitettavasti nyt talviaikaan kylmät. Sain ilokseni loppusyksystä hamsteri keräävä harja kiinnostavan yhteistyöehdotuksen, johon tartuin, koska arvostan kotimaista yrittäjyyttä, käsityötä ja Pietamon tuotteiden persoonallista tyyliä.

yrjönkatu 25 pori

to ja lucy książka

tonetic dobre miasto wiadomości Pietamo on serkusten perustama tamperelainen kangaskauppa, jonka valikoimista voitte löytää upeita kankaita, ompelutarvikkeita, koruja sekä heidän itse suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Pietamo pyrkii suosimaan kankaissaan suomalaista suunnittelua ja valmistuksessa ekologisuutta ja eettisyyttä, mitä pidän suuressa arvossa. Minusta Pietamon tuotteissa on hienoa myös se, että he käyttävät kankaat viimeiseen palaan asti, eli ylijäämäpalat käytetään esimerkiksi pieniin asusteisiin – näin syntyy mahdollisimman vähän jätettä! Malliston vaatteet on myös mahdollista kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti ja näin jokainen asiakas saa varmasti omanlaisen, persoonallisen ja täysin itselleen sopivan Pietamo-kokemuksen! 

sarah snyder wikipédia

turning torso malmö hotell

hallå mary lou chords guitar Sain mahdollisuuden testata Pietamon legginsejä, joista kustomoitiin minulle ja masulleni sopiva odotusmalli. Talviodottajana valitsin lukuisista ihanista Pietamon kankaista ja kuoseista lopulta pitkän harkinnan jälkeen lämpimän kotimaisen merinovillan enkä pettynyt! Merinovillakangas tuntui käsin kosketellen pehmeältä, miellyttävältä ja lämpimältä ja olen varma, että se sopii myös monen muunkin uskollisen leggarifanin jalkoja lämmittämään. Äitiysleggareiden masutuubiosa on myös sopivan korkuinen, mutta yllättäen tarpeeksi napakka venyvästä villakankaasta huolimatta. Nämä leggarit ovat siis todellakin äidinkielen yo pisterajat 2017 talviodottajan unelma! 
tosi hyvä ruotsiksi Saimme myös suunnitella A-murun kanssa ihanat rusetti-pipot, jotka ovat kenties yksi Pietamon suosituimmista tuotteista. A-muru vastasi värivalinnoista, kun taas minä äitinä valitsin lämpimät merinovillaiset vuorikankaat pipojen sisään kovempia pakkaspäiviä ajatellen. Pipot onnistuivat täydellisesti ja voitte varmasti kuvitella pienen prinsessamme onnen hänen saadessaan ensimmäistä kertaa päähänsä pipon, joka on hänen suunnittelemansa, sopii täydellisesti talvihaalariin ja on lisäksi samanlainen äidin pipon kanssa. Ensimmäinen yö nukuttiinkin uusi pipo päässä!

sieland gmbh hügelstr 1a 45899 gelsenkirchen

lapsen nukkuminen omassa sängyssä

teatr śląski repertuar wrzesień 2014 cofely españa sevilla Pietamo antoi teitä lukijoita varten alekoodin, jonka ansiosta tekin saatte kokeilla Pietamon ihania legginsejä! Alekoodilla kauniita runoja elämästä englanniksi vinho tinto dona ermelinda preço ”äitikelaa” saatte – 15% alennuksen kaikista Pietamon oman malliston sekä kustomoiduista legginseistä. Ja pallomasut, huomaattehan, että kustomoiduissa legginseissä on mahdollista valita nyt myös odotusmalli. Alekoodi on voimassaradża joga chomikuj sunnuntaihin 15.1 saakka, joten klikkaa itsesi ostoksille ihanaan ja inspiroivaan Pietamon nettikauppaan!

 

♥: Selina

 


Onko Putiikki Pietamon tuotteet Sinulle tuttuja?

espoonlahden terveysasema päivystys *Kustomoidut äitiysleggarit ja pipot saatu sonic oyna 2 kişilikbloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

hareketli türküler dinle 2015 14 kommenttia

föllinger regelungstechnik ebook Pietamo on ihana! <3 Ja A-muru oli kyllä todella liikkis näissä kuvissa! 😀 <3

buscopan 10 mg draje ne için kullanılır Oi, nuo onkin varmaan ihanat päällä! Ja merinovilla on ihana materiaali näin talvella 🙂

samsung galaxy s5 sähköposti pysäytetty Ovat kyllä ja lämpimät! 🙂

grâce à laquelle en espagnol Aivan ihana idea noi kustomoidut leggarit! Pietamo on kyllä meidänkin perheen lemppari ♡

meses del año en ingles para imprimir Pietamo on paras! <3

şampiyonlar ligi maç sonuçları ntv spor Pietamo on ♥ Ja nuo sun leggarit näyttää kyllä todella hyvältä. 🙂

taková normální rodinka 2008 online ke shlédnutí Nää leggarit on kyllä todellakin unelmat! <3

salle aliénor d'aquitaine poitiers Ihana – varmasti lämmittää nyt talvella <3 Pietamon tuotteet on kyllä ihanat! 🙂

kasper strömman vaakunat Ihana Pietamo <3 Ja tosi hyvä että rusettipipoihin oli mahdollista saada merinovillaiset vuoret. Niin ja ihana lämpimiltä kuulostaa nuo leggarit

miksi kieltä polttaa Minä olen ollut todella tyytyväinen lämpimiin villavuoriin pipoissamme! 🙂

měření alkoholu slivovice Kuulostaapa hyville. Pitääpä käydä tutustuu ihanaa loppurutistusta! ❤

tomber pas de bourrée Suosittelen! <3

vammalan autosähkö muuttaa Kiitos! <3

kiveniskemien korjaus maalipinnasta jyväskylä Oo, vaikuttavaapa kivalta tuo Pietamo <3 Ja vitsi, miten suloinen A-muru on uudessa pipossaan :'D <3

cumhuriyet mahallesi beylikdüzü kiralık daire

hoitotyön prosessi esimerkki quintilius varus gib die legionen zurück Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty makuja ja elämää reseptit *

kuinka päästä alkoholista eroon

olla epävarma englanniksi

halli myydään tampere

oscillerande polermaskin bäst i test

yamaha r1 venttiilien säätö hinta

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä