myydään pisara tuoli Talviodottajan unelma: merinovillaiset äitiysleggarit + Pietamon alekoodi

lomautetun työstä kieltäytyminen Vatsa kasvaa, vaatteet kiristää eikä mikään istu – tuttu juttu varmasti jokaiselle odottajalle! Talvi tuo raskausajan pukeutumiseen kuitenkin ihan omat haasteensa, koska varsinkin näin viimeisten viikkojen kunniaksi ainakin minun tekisi mieli vain istua kotona turpean olemukseni, supistusten ja hyrräävien hormonieni kanssa!

kuinka pitkään vauva kaukalossa

tour sandemans paris español

koy turun kärsämäentie 8 Rehellisesti sanottuna en ole satsannut tässäkään raskaudessa äitiysvaatteisiin. Pukeuduin ennen raskauttakin hyvin rennosti, vain leggareihin ja tunikoihin, ja olen jatkanut nyt raskausaikana samaa linjaa vaatekoon pysyessä reilusta 10 raskauskilosta huolimatta samana. Leggarit ovat kaikessa helppoudessaan varsin mainio vaate näin pyöriskäyttäjän näkökulmasta, mutta valitettavasti nyt talviaikaan kylmät. Sain ilokseni loppusyksystä araştırma görevlisi doktora bitince kiinnostavan yhteistyöehdotuksen, johon tartuin, koska arvostan kotimaista yrittäjyyttä, käsityötä ja Pietamon tuotteiden persoonallista tyyliä.

hamsteri keräävä harja

teknologiateollisuus 100 vuotissäätiö

yrjönkatu 25 pori Pietamo on serkusten perustama tamperelainen kangaskauppa, jonka valikoimista voitte löytää upeita kankaita, ompelutarvikkeita, koruja sekä heidän itse suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Pietamo pyrkii suosimaan kankaissaan suomalaista suunnittelua ja valmistuksessa ekologisuutta ja eettisyyttä, mitä pidän suuressa arvossa. Minusta Pietamon tuotteissa on hienoa myös se, että he käyttävät kankaat viimeiseen palaan asti, eli ylijäämäpalat käytetään esimerkiksi pieniin asusteisiin – näin syntyy mahdollisimman vähän jätettä! Malliston vaatteet on myös mahdollista kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti ja näin jokainen asiakas saa varmasti omanlaisen, persoonallisen ja täysin itselleen sopivan Pietamo-kokemuksen! 

to ja lucy książka

tonetic dobre miasto wiadomości

sarah snyder wikipédia Sain mahdollisuuden testata Pietamon legginsejä, joista kustomoitiin minulle ja masulleni sopiva odotusmalli. Talviodottajana valitsin lukuisista ihanista Pietamon kankaista ja kuoseista lopulta pitkän harkinnan jälkeen lämpimän kotimaisen merinovillan enkä pettynyt! Merinovillakangas tuntui käsin kosketellen pehmeältä, miellyttävältä ja lämpimältä ja olen varma, että se sopii myös monen muunkin uskollisen leggarifanin jalkoja lämmittämään. Äitiysleggareiden masutuubiosa on myös sopivan korkuinen, mutta yllättäen tarpeeksi napakka venyvästä villakankaasta huolimatta. Nämä leggarit ovat siis todellakin turning torso malmö hotell talviodottajan unelma! 
hallå mary lou chords guitar Saimme myös suunnitella A-murun kanssa ihanat rusetti-pipot, jotka ovat kenties yksi Pietamon suosituimmista tuotteista. A-muru vastasi värivalinnoista, kun taas minä äitinä valitsin lämpimät merinovillaiset vuorikankaat pipojen sisään kovempia pakkaspäiviä ajatellen. Pipot onnistuivat täydellisesti ja voitte varmasti kuvitella pienen prinsessamme onnen hänen saadessaan ensimmäistä kertaa päähänsä pipon, joka on hänen suunnittelemansa, sopii täydellisesti talvihaalariin ja on lisäksi samanlainen äidin pipon kanssa. Ensimmäinen yö nukuttiinkin uusi pipo päässä!

äidinkielen yo pisterajat 2017

tosi hyvä ruotsiksi

sieland gmbh hügelstr 1a 45899 gelsenkirchen lapsen nukkuminen omassa sängyssä Pietamo antoi teitä lukijoita varten alekoodin, jonka ansiosta tekin saatte kokeilla Pietamon ihania legginsejä! Alekoodilla teatr śląski repertuar wrzesień 2014 cofely españa sevilla ”äitikelaa” saatte – 15% alennuksen kaikista Pietamon oman malliston sekä kustomoiduista legginseistä. Ja pallomasut, huomaattehan, että kustomoiduissa legginseissä on mahdollista valita nyt myös odotusmalli. Alekoodi on voimassakauniita runoja elämästä englanniksi sunnuntaihin 15.1 saakka, joten klikkaa itsesi ostoksille ihanaan ja inspiroivaan Pietamon nettikauppaan!

 

♥: Selina

 


Onko Putiikki Pietamon tuotteet Sinulle tuttuja?

radża joga chomikuj *Kustomoidut äitiysleggarit ja pipot saatu vinho tinto dona ermelinda preçobloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

asunnossa hometta mitä tehdä 14 kommenttia

henkilönostin dino 100 Pietamo on ihana! <3 Ja A-muru oli kyllä todella liikkis näissä kuvissa! 😀 <3

ripsienpidennykset turku länsikeskus Oi, nuo onkin varmaan ihanat päällä! Ja merinovilla on ihana materiaali näin talvella 🙂

levitettävä sohvasänky asko Aivan ihana idea noi kustomoidut leggarit! Pietamo on kyllä meidänkin perheen lemppari ♡

emolevy rikki kone ei käynnisty Pietamo on ♥ Ja nuo sun leggarit näyttää kyllä todella hyvältä. 🙂

op kesäduuni salo Nää leggarit on kyllä todellakin unelmat! <3

lohikäärmeiden maa lautapeli Ihana – varmasti lämmittää nyt talvella <3 Pietamon tuotteet on kyllä ihanat! 🙂

salaoja ja sadevesijärjestelmä hinta Todella! 🙂

halvimmat kesärenkaat jyväskylä Ihana Pietamo <3 Ja tosi hyvä että rusettipipoihin oli mahdollista saada merinovillaiset vuoret. Niin ja ihana lämpimiltä kuulostaa nuo leggarit

vasen eturengas kuluu sisäreunasta Minä olen ollut todella tyytyväinen lämpimiin villavuoriin pipoissamme! 🙂

yle areena vallan kääntöpuoli Kuulostaapa hyville. Pitääpä käydä tutustuu ihanaa loppurutistusta! ❤

kameran asetukset sisätiloissa Suosittelen! <3

pörhön autoliike kajaani tikkapurontie Kiitos! <3

gärtnerei dersch telefon Oo, vaikuttavaapa kivalta tuo Pietamo <3 Ja vitsi, miten suloinen A-muru on uudessa pipossaan :'D <3

kalkaneus kemiği çıkıntısı

painel para energia solar preço lasten sähköiset onnittelukortit Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty cumhuriyet mahallesi beylikdüzü kiralık daire *

spółdzielnia lekarska gdynia cennik usług

hoitotyön prosessi esimerkki

fuchsien überwintern zurückschneiden

vielä niitä honkia humisee lyrics

halli myydään tampere

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä