wolfteam karakter kodları tomita yasuko Matalia verensokereita, sairaalahoitoa ja joulu, joka sai sittenkin tulla

reima päähineet kokotaulukko Jouluaatto tuli kuin tulikin yllättävän nopeasti ja samalla erilainen raskaus alkaa lähenemään loppuaan! Tuntuu hurjalta, että raskauden jäljellä olevat viikot pystyy laskemaan enää yhden käden sormin ja pian saamme tavata vatsassani kasvavan ja kylkiluitani jo melko kipeästikin potkivan pienen poikamme. Raskaus on ollut kuitenkin pettymyksekseni keholleni hyvin boliden kokkola avoimet työpaikat, jonka ansiosta blogikin on hiljentynyt täysin. Jostain syystä kehoni ei jaksa pitää huolta meistä molemmista ja verensokerini käy edelleen aivan liian matalissa lukemissa aiheuttaen minulle harmeja. Luonnollisesti vauvan vointi huolestuttaa, mutta hän voi onneksi hyvin ja kasvaa ja kehittyy elimistöni ongelmista huolimatta hienosti.

eiliseen jari sillanpää youtube kivikylän pulled pork Sain pari viikkoa sitten diabetespolilta käyttööni sensorin, joka mittasi verensokeriani käsivarteeni asennetun anturin kautta 10 minuutin välein ja se hälytti kauhukseni eräänä yönä poikkeuksellisen matalaa verensokeria. Oloni oli hutera ja heikko, enkä halunnut uskoa näytöllä näkyviä lukemia – verensokerini oli jo minulle ja vauvalle määriteltyjen rajojen mukaan vaarallisen matala, hieman päälle kaksi. Sain onneksi glukoosigeelin voimin sokerini nousemaan 3,5, joka on minulle määritelty  niin sanottu hypo-raja. Verensokeri kuitenkin laski pian uudelleen ja heräsin jälleen sensorin hälytysääniin. Olin neuvoton. Sairaalaan päästyäni tuomio oli tyly ja sain kuulla, että minut siirrettäisiin masuni kanssa kiireellisenä Tampereen yliopistolliseen sairaalaan jatkojohto ulkokäyttöön 5m vuoksi.

huoltajan lupa alaikäisen matkustamiseen

tissus au mètre pas cher lyon Taysin synnytysvastaanotossa sain kuulla vauvan voivan matalista sokereistani huolimatta hyvin. Hän on ultran mukaan pieni ja siro kooltaan, mutta lääkärin mukaan se ei edelleenkään johdu PEG-ravitsemuksestani tai toistuvista hypoglykemioista. Vauva liikkui paljon ja ultrassa näkyi myös vauvan tekevän paljon hengitysharjoituksia. Minut siirrettiin illalla synnytysvastaanotosta prenalle ja sieltä seuraavana päivänä toiselle osastolle jatkotutkimuksiin sisätautilääkärin valvovan silmän alle. Aluksi oli hyvin epäselvää tulenko pääsemään enää kotiin ennen synnytystä, mutta lopulta verikokeideni tulokset, uusi sensorointilaite ja levolla tasoittuneet verensokerini vakuutti lääkärini siitä, että pärjään kotona, jos noudatan tarkasti hänen ohjeitaan ja hakeudun ongelmatilanteissa takaisin hoitoon. Olin sairaalassa jälleen melkein viikon, jonka aikana tehtiin valtava määrä tutkimuksia, mutta valitettavasti insulinoomaa ei saatu täysin poissuljettua, koska kaikkia tutkimuksia ei voitu tehdä raskauden vuoksi. Itse en usko lainkaan insulinooman mahdollisuuteen, vaan ajatukseni on se, että haimani on vain raskauden vuoksi ylikuormittunut ja oireet helpottavat synnytyksen jälkeen.
myydään lapinkoira 2015
maksoivat mitä maksavat Näiden viimeisten raskausviikkojen aikana verensokeriani valvoo uusi
tarkempi sensori,
aineenvaihdunnan kiihdyttäminen keskustelu, johon minun on vain luotettava vauvan
ja oma hyvinvointi. Libre on kuin onkin alun heittojen jälkeen toiminut kohdallani hyvin ja on helpotus, ettei minun tarvitse jatkuvasti mitata verensokeriani sormenpäät verillä, vaan saan skannattua kätevästi tulokset käsivarren sensorin avulla. Sain lisäksi vaarallisen mataliin sokereihin
turvaksi GlucaGen-piikin jonka pistän, jos verensokerini laskee
alle 3 ja kortisonilääkityksen ylläpitämään parempaa verensokeriatasoa. Vaikka verensokerini ovat olleet kotonakin edelleen matalia, koen että olemme turvassa.
 

puutarhan kevät kalkitus

käytännön työoikeutta esimiehille Kotiutuessani sairaalasta, jouluvalmistelut olivat jo hyvällä mallilla. A-murun papan valitsema joulukuusi, joka koristeltiin aatonaattona, odotti ulkona,  Isimies teki joulusiivoukset ja onneksi kaikki joululahjatkin oli jo paketoitu ennen sairaalaan joutumistani. Tänä vuonna joulu olisi ollut perheellemme muutenkin erilainen, koska vietimme nyt viimeistä kertaa joulua kolmihenkisenä perheenä. Vietimme tänä vuonna joulua myös poikkeuksellisesti kotona ihan oman perheen kesken sairaalasta annetun lepokäskyn vuoksi. A-muru sai onneksi maistaa myös sitä tavallista joulua molempien isovanhempiensa seurassa, kun he kävivät aattona ja joulupäivänä tekemässä perhejoulustamme entistä täydellisemmän. Niin ja jos ihan rehellisiä ollaan, jouluaattoilta vain oman pienen perheeni seurassa oli mielettömän ihana! Saa nähdä maltammeko ensi jouluna tehdä sitä perinteistä mummolakierrosta ollenkaan.

yhteiskunnalle elintärkeiden toimintojen turvaamisen strategia Vaikka joulukuu onkin ollut tunteiden ja elimistön vuoristorataa, sairaalaa ja välillä pelkoakin, niin joulu sai sittenkin tulla!

hyvät rasvat tyydyttyneet

 

♥: Selina

 

josé alfredo jiménez canciones gratis

Miten teidän joulunvietto on sujunut?

Kommentit

chloé drew bag small 32 kommenttia

lauri tähkä morsian lyrics Ei ole. Minun verensokerini laskivat jostain syystä raskausaikana poikkeuksellisen matalalle. Korkeita arvoja minulla ei ollut ollenkaan. 🙂 Kaikkea hyvää sinulle!

sorastajantie 1 jyväskylä Voi teitä kahta! Hyvä, että kumpikin on kunnossa. Onneksi pääsit jouluksi kotiin. ❤

kulttuuriministeriö avoimet työpaikat <3 Oli kyllä ihanaa päästä jouluksi kotiin!

mauna kea wikipedia español Ihana kuulla että pääsit jouluksi kotiin. Me taas jouduimme eilen joulupäivänä,vaarallisen matalien sokereiden takia uudestaan sairaslasn ja nyt saa nähdä mitä tuleman pitää, mutta hengissä ollaan täälläkin. Tsemppiä loppuviikkoihin, ihana kuulla teistä <3

neff geschirrspüler vollintegrierbar 45 cm Oli kyllä paras joululahja päästä masun kanssa vielä jouluksi kotiin. <3

satakunnan kansa jakelu pääsiäisenä Voi teitä! Toivottavasti pienen sokerit on alkanut tasoittumaan! <3 Onko teillä saatu selville mitään syytä laskuihin?

varjominä löydä kätketty voimasi Levollista joulun aikaa Selina! Meillä joulu on ollut lepoa ja rauhoittumista myös – voimien keräämistä vuoden viimeisen työviikon varalle.

vauvalle kiinteä ruoka Kiitos Pia! Joulu meni ihanasti sokereiden heittelystä huolimatta. <3

mohammad ahmadinejad förintelsen Olipa ihana lukea kuulumisia, vaikka ne ei niin kovin hyviä täysin olleetkaan. Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja voi hyvin! <3

frollo y esmeralda fanfiction español Onneksi ihmisen elimistö on rakennettu turvaamaan ensisijaisesti vauvan tarpeet. Äiti voi kyllä jäädä siinä vajaalle. Pääasia, että olette nyt kumpikin kunnossa. Toivon, että saat nauttia viimeisistä raskausviikoista.
Meidän joulu on ollut täynnä vauvan tuoksua ja ihailua. Nimittäin koiravauvan. Minka täydensi meidän lauman 22. 12 ja eilen se täytti 8 viikkoa. Olemmme koko perhe nauttineet puuhailusta Minkan kanssa ja sen touhujen seurailusta.

maksasyöpä oireet kokemuksia Totta! Sillä minäkin lohdutan itseäni, että vauva kyllä ottaa tarvitsemansa. <3

kiusaatko sä mua tahallas Oi ihanaa! Onnea karvaisen perheenlisäyksen johdosta! Miten teillä on pennun kanssa mennyt?

tissus au mètre pas cher bordeaux Tsemppiä viimeisiin viikkoihin! Toivottavasti hypotkin saadaan kuriin, ne on kyllä tosi ikäviä! Itsellekin noi verensokeri-ongelmat on enemmän kuin tuttuja diabeteksen takia ja näin raskausaikana ne varsinkin tuntuu elävän välillä ihan omaa elämäänsä. Toi Libre on kyllä huippu laite, kiva että olet saanut sen ntt käyttöösi!

julianna peña sherdog Kiitos Nelli! <3

jenna mäihäniemi 2015 Olen ollut kyllä todella tyytyväinen Libreen. 🙂

roteador 3g menor preço Ihana juttu, että isovanhemmat piipahtivat teillä ja että pääsit jouluksi kotiin.♥♥♥

olasz bőrtáska webáruház Olen iloinnut, pelännyt… ja vaikka mitä teidän puolesta! Kädet ristissä ja peukut pystyssä loppuviikkojen kanssa. Voimia ja ISO halaus!

gerdanlık seti 24 ayar Hui! Onneksi teillä on kaikki hyvin <3 olen miettinyt teitä useasti ja käynyt täällä tasaisin väliajoin kurkkimassa jos olisi ollut uutta luettavaa! Kovasti tsemppiä loppuviikoille! 🙂

permetrina 5 loção topica <3 Kiitos!

bizet habanera carmen montserrat caballé Ihanaa, että pääsit jouluksi pois sairaalasta. Kovasti tsemppiä viimeisille raskausviikoille 🙂

täytetyn patongin kalorit Kiitos Sanna! <3

kazakistan bayrağı ve anlamı Oi miten ihana kuulla teistä. Oon täälä usein käyny kurkkimassa ja vähän jo ehtinyt säikähtää,että onko sielä kaikki hyvin. Toivon kovasti, että saat nyt viimeiset viikot nauttia masusta ilman mitään ylimääräistä♡

alapään tulehdus miehillä Kiitos Ulla! <3 Kaikki on onneksi olosuhteisiin nähden hyvin. <3

diccionario de sinonimos el mundo español Voi että, toivottavasti voitte hyvin loppuajan! Se on kamalaa kun täytyy pelätä pienen puolesta, onneksi hän kasvaa hyvin. Tsemppiä! <3

burçların yıllık yorumları 2014 Onni tosiaan, että pieni ei ole reagoinut huonosti kehono ongelmiin. <3 Kiitos!

woodster kappsäge ersatzteile Hei, mitäs tänne kuuluu?

lentäjien juhannus 2018 Hei, vastasin kysymykseesi aivan omassa postauksessa. Ihan hyvää kuuluu! <3 Kiitos kysymästä!

dekerta gorzów szpital Onko sinulla 1 tyypin diabetes? 🙂 minulla myös

äärioikeiston rikokset suomessa

peuran metsästys lupa riikka perälä haittojen vähentäminen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty michał oleksiejczuk mma *

herkulessaal münchen spielplan

bekanta dig med arbetslivet och förtjäna

pmmp tässä elämä on finnkino

kiinteistön kauppakirja panttikirja

a la nanita nana villancico navideño

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä