sähkömoottorin hiilet helsinki Me täällä hei!

maría belón y enrique álvarez historia Päivät ja viikot ovat jälleen vierähtäneet ohi kuin salakavalasti kiusaa tehden – kohta on jo marraskuu! Blogi on viettänyt tämän(kin) kuukauden hiljaiseloa, mutta oli ihana huomata Bloggerin avatessani, että vaikka matala hemoglobiini ja väsymys onkin hiljentänyt minut ja kaatanut sängynpohjalle nukkumaan kuola poskella, blogimaailma on jatkanut elämäänsä aina yhtä ihanan aktiivisena kuin tähän asti!
oljetrågspackning golf 3 Tämä kuukausi ei ole suinkaan kulunut vain rautaa popsiessa ja tietokonetta vältellessä. Olemme viettäneet syyslomaa, ulkoilleet ja nauttineet kasvavasta vatsastani, potkuista ja vauvan suloisesta hikasta. A-muru sairasti myös syksyn ensimmäisen kuumetaudin, Isimies piipahti työmatkalla aina Pohjois-Amerikassa asti ja minä olen morkkistellut vuoroin hukassa olleen neuloosin ja blogi-innostuksen kanssa! Talvivauva on kasvanut ja kehittynyt viimeisimmän kontrollin mukaan normaalisti ja hän on aivan ihanan aktiivinen tapaus potkiessaan niin, että koko vatsa heiluu, saaden isosiskossaankin aikaan naurunpyrskähdyksiä. Vauva reagoi myös selkeästi kohdun ulkopuolelta tuleviin ääniin, alkaen potkia hurjasti, kun A-muru laulaa ja juttelee hänelle. Poika on alkanut osoittaa myös selkeää rytmiä liikkeissään ja ilokseni hänen jalkkisharkkansa alkavatkin sopivasti aina silloin, kun minä olen menossa nukkumaan. En kuitenkaan valita – potkuista tiedän, että meidän pieni voi hyvin! Raskaus on edennyt hurjaa vauhtia ja voisi sanoa, että loppusuora alkaa pian jo häämöttää. Siksi myös lähestyvä synnytys on käynyt mielessä ja alustava synnytyssuunnitelmakin on jo tehty. Synnytyksen sijaan olen kuitenkin tämän kuukauden aikana miettinyt pahimman pahoinvoinnin väistyttyä asioita, joista tiedän, että olen edelleen raskaana…siis jos se sattuisi jossain vaiheessa unohtumaan! 😉

äkkilähdöt dubai lennot

limitless sarja näyttelijät Tiedät, että olet raskaana, koska…
tapetin irrotus lastulevystä …raskauskiloista johtuvaa morkkistasi yritetään lievittää sanomallasahattu ja höylätty puutavara ”syöthän nyt kahden edestä.”, samalla, kun neuvolatäti naputtelee hyvin merkitsevä ilme kasvoillaan painonmuutoksen grammoina viikkoa kohden tietoihisi ja iskee faktat kylmästi kasvoille – sanonta ei pidä paikkansa! 
mein lieber englische übersetzung …äitiyshousut, varsinkin alushousut, herättävät hilpeyttä, mutta hei koska olet raskaana, saat kerrankin vetää housut vaikka kainaloihin asti saamatta kummeksuvia katseita uimahallin pukkarissa. Niin ja nyt ei tarvitse pelätä kyykkiessään edes yleisimmät tapaturmat kotona työmiehen hymyn vilahtamista!
kampen for tilværelsen nrk …vatsanseutusi on yleisen ihailun, kommenttien, silittelyn tai irvailun kohteena – terveet ikenet väri ”Onpa se jo iso! Onko siellä kaksoset?”

lähihoitajan eettiset ohjeet päiväkodissa biografia de arturo henríquez autrey Ja vatsasta puheen ollen…

nukuin koko päivän basler kantonalbank öffnungszeiten spiegelgasse …sinusta voi tuntua välillä, että olet luovuttanut vatsasi kasvavalle Alien-vauvalle, joka pyrkii ulos vatsanahkasi läpi.nokian näyttö rikki

villatehdas hyvinkää pysäköinti …syöminen ja pissalla käyminen saavat täysin uudet merkitykset vauvan käyttäessä pissarakkoasi tyynynä tai vaihtoehtoisesti trampoliinina ja miettiessäsi mitä söisit 5 minuuttia edellisen ruokailun päätyttyä. 
władysław szpilman piosenki chomikuj …neljävuotias tyytyy lukemaan iltasatunsa itse ja häätää sinut nukkumaan omaan sänkyysi. 
jethron jämäkkä myyntipaikat …rintasi kokevat kuin taikaiskusta uskomattoman palautumisen takaisin terhakkaan teini-ikään, joka voi olla verrattavissa jopa kosmeettiseen operaatioon kuppikoon kasvaessa ilman kirurgin arviota jopa pari kokoa! Valmistaudu kuitenkin imetyksen lopettamisen jälleen rullaamaan rintasi (tai mitä niistä on jäljellä) liiveihin ja asettelemaan ne topattuihin kuppeihin. Silloin voit heikoimpina hetkinäsi jopa harkita plastiikkakirurgin kopelointia ja tussimerkintöjä.
..karlssons klister åsna .voit selittää kaikki unohdukset ja mokat helpommin ja kaiken lisäksi hyvällä omallatunnolla: pittaria bern turnhalle öffnungszeiten KOSKA RASKAUSAIVOT!
valmistautuminen sairaanhoitajan pääsykokeisiin …hormonit saavat sinut itkemään ja nauramaan yhtä aikaa sekä kiukuttelemaan ja kiillottelemaan sädekehääsi.

porin ässät pelaajat 2012 jörgen holmberg olofström …et voi katsoa Vain elämää itkemättä. Possekin voi tehdä tiukkaa!

kärkölä ryhmä facebook …puolisosi ajelee säärikarvasi, sitoo kengännauhasi ja pukee sinulle sukat.

miten eroon henkisestä väkivallasta jordyn jones biografia en español Tiedät, että olet raskaana, koska elimistösi tekee ihmeitä joka hetki. Se tuntuu ja se näkyy, mutta niin sen kuuluukin – elämä on ihmeellistä!

 

♥: Selina

Millainen Sinä olet/olet ollut raskaana?
*Ihana By Pinjan imetyskoru saatu

Kommentit

piñata con forma de gato 24 kommenttia

työ opiskelijalle lahti Hahah nää oli hyviä ja tuli omat raskausmuistot elävästi mieleen! 😀 Ei enää kauaa hei!! <3

crysis 2 hileleri nasıl yapılır Voi ihana ihana ihana kirjoitus! 🙂 Tuli hyvä mieli, luin tätä ääneen miehellekin. Tsemppiä odotukseen ja ihanaa syksyn jatkoa teille kaikille <3

engströms lastbilar ab västervik Ihana sinä! <3 Kiva, että tykkäsit, puss! <3

vitamiinit netistä ulkomailta Mukava kuulla taas teistä♥ Mun täytyy tunnustaa, että mähän itken telkkua katsoessani ihan ilman raskaushormoneitakin 😀

hadise şarkıları dinle 2013 Kiva kuulla! <3

sahalaitaiset kuviot silmissä Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa. Aika moni noista listaamistasi asioista sopii minuunkin, vaikken olekkaan raskaana.

puhallusvillan asennus seinään <3 Kiva!

zürich friedrichshafen train Ihana teksti! 😀

kähler vase jubilæum Voi ihana postaus! 😀 <3

minäkin haluan siskon Kiva, kun tykkäsit! <3

yle sää kiiminki Heh, tauosta huolimatta on tuo sun mahtava kirjoitustyyli säilynyt samana. Jee, oli tosi kiva lukea pitkästä aikaa!

perunalastut kotona öljyssä Kiva kuulla! 🙂 Toivottavasti jaksaisin pian taas postata hieman useammin!

camilla läckberg film venner for livet Hahah kuulostaa tutulta 😉 Pahin on kyllä kattoo toisenlaiset äidit, mulle tulee jopa halu päästä synnyttää 😀

nuuskan tilaaminen netistä suomeen Aaa niinpä! Itkettää jo ajatuskin! ;D

anna mun musiikin tehdä taikoi Ihana postaus!! Niin upeaa kun kaikki on mennyt hyvin ja tsemppiä loppusuoralle!!

kilimanjaro'nun karları 1952 izle <3 Kiitos peppilotta! <3

muñecas de frozen disney Oli kiva lukea raskausjuttujasi! Paljon oli samaa, mutta myös eroa.
Mun raskaus oli tosi helppo. Pystyin pyöräilemään kauan ja olin vielä jousiammuntaradallakin edellisenä päivänä kun seuraavana yönä meni lapsivedet 🙂 Vauva harvoin potki tms. niin oli välillä huoli, että onko siellä kaikki hyvin. Tosin se hyvä puoli siinä oli, että mä nukuin yöni hyvin (kuullut joltain, että ei pysty nukkumaan, kun vauva potkii). Ei myöskään painanut virtsarakkoon niin ei tarvinnut vessassa ravata. Eniten "pelkäänkin" mahdollista tulevaa raskautta, kun tää oli näin helppo. Ei varmaan voi mennä kuin vaikeempaan suuntaan. En muuten kertaakaan oksentanut mikä taitaa olla se klassinen "olen raskaana"-merkki. Ainakin leffoissa 😀

turvapaikanhakijoiden määrä 2014 Kiva kuulla! 🙂

ist traubensaft abführend Oli mukava lukea myös sinun raskaudestasi. 🙂

pilgrims död stream Minä olin vielä herkemmin "no jos et saa aikaiseksi niin teen ite"-tyyppi.
Kukaan fiksu tuskin riehuis rv 35 kokoamassa pinnasänkyä ja ähertämässä yksin parisänkyä reunempaan huonetta että pinnis mahtuu paikalleen.. lisäksi kiipeilin vaihtamassa verhoja (meillä on yli 2,5m huonekorkeus ja verhot katonrajassa).
Ja istuin lattialla täyttämässä tiskikonetta kun ei mahtunut kumartelemaan.. xD

behandla dig på engelska Voi sinua! 😀 Hurjaa kuvitella sinut viimeisilläsi vaihtamassa verhoja! Kai sait edes haukut läheisiltäsi? 😀

utu johdatus luonnollisen kielen käsittelyyn Hihi, todella osuvia pointteja! Hihitin ääneen tuolle tissikommentille – NIIN TOTTA 😀 😀

yhdet vielä ja sitten lasku oulu

omalla autolla itävaltaan rytmihäiriöitä ruokailun jälkeen Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty täydennyshaku 2015 savonia *

nina y jorgito avenida brasil en español

unsere mütter unsere väter watch online free

liikaa rautaa juomavedessä

paras silmänympärysvoide 30 vuotiaalle

jahtijakt premium kengät

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä