rahaus möbel franklinstraße Me täällä hei!

äkkilähdöt dubai lennot Päivät ja viikot ovat jälleen vierähtäneet ohi kuin salakavalasti kiusaa tehden – kohta on jo marraskuu! Blogi on viettänyt tämän(kin) kuukauden hiljaiseloa, mutta oli ihana huomata Bloggerin avatessani, että vaikka matala hemoglobiini ja väsymys onkin hiljentänyt minut ja kaatanut sängynpohjalle nukkumaan kuola poskella, blogimaailma on jatkanut elämäänsä aina yhtä ihanan aktiivisena kuin tähän asti!
limitless sarja näyttelijät Tämä kuukausi ei ole suinkaan kulunut vain rautaa popsiessa ja tietokonetta vältellessä. Olemme viettäneet syyslomaa, ulkoilleet ja nauttineet kasvavasta vatsastani, potkuista ja vauvan suloisesta hikasta. A-muru sairasti myös syksyn ensimmäisen kuumetaudin, Isimies piipahti työmatkalla aina Pohjois-Amerikassa asti ja minä olen morkkistellut vuoroin hukassa olleen neuloosin ja blogi-innostuksen kanssa! Talvivauva on kasvanut ja kehittynyt viimeisimmän kontrollin mukaan normaalisti ja hän on aivan ihanan aktiivinen tapaus potkiessaan niin, että koko vatsa heiluu, saaden isosiskossaankin aikaan naurunpyrskähdyksiä. Vauva reagoi myös selkeästi kohdun ulkopuolelta tuleviin ääniin, alkaen potkia hurjasti, kun A-muru laulaa ja juttelee hänelle. Poika on alkanut osoittaa myös selkeää rytmiä liikkeissään ja ilokseni hänen jalkkisharkkansa alkavatkin sopivasti aina silloin, kun minä olen menossa nukkumaan. En kuitenkaan valita – potkuista tiedän, että meidän pieni voi hyvin! Raskaus on edennyt hurjaa vauhtia ja voisi sanoa, että loppusuora alkaa pian jo häämöttää. Siksi myös lähestyvä synnytys on käynyt mielessä ja alustava synnytyssuunnitelmakin on jo tehty. Synnytyksen sijaan olen kuitenkin tämän kuukauden aikana miettinyt pahimman pahoinvoinnin väistyttyä asioita, joista tiedän, että olen edelleen raskaana…siis jos se sattuisi jossain vaiheessa unohtumaan! 😉

tapetin irrotus lastulevystä

sahattu ja höylätty puutavara Tiedät, että olet raskaana, koska…
mein lieber englische übersetzung …raskauskiloista johtuvaa morkkistasi yritetään lievittää sanomallayleisimmät tapaturmat kotona ”syöthän nyt kahden edestä.”, samalla, kun neuvolatäti naputtelee hyvin merkitsevä ilme kasvoillaan painonmuutoksen grammoina viikkoa kohden tietoihisi ja iskee faktat kylmästi kasvoille – sanonta ei pidä paikkansa! 
kampen for tilværelsen nrk …äitiyshousut, varsinkin alushousut, herättävät hilpeyttä, mutta hei koska olet raskaana, saat kerrankin vetää housut vaikka kainaloihin asti saamatta kummeksuvia katseita uimahallin pukkarissa. Niin ja nyt ei tarvitse pelätä kyykkiessään edes terveet ikenet väri työmiehen hymyn vilahtamista!
lähihoitajan eettiset ohjeet päiväkodissa …vatsanseutusi on yleisen ihailun, kommenttien, silittelyn tai irvailun kohteena – biografia de arturo henríquez autrey ”Onpa se jo iso! Onko siellä kaksoset?”

nukuin koko päivän basler kantonalbank öffnungszeiten spiegelgasse Ja vatsasta puheen ollen…

nokian näyttö rikki villatehdas hyvinkää pysäköinti …sinusta voi tuntua välillä, että olet luovuttanut vatsasi kasvavalle Alien-vauvalle, joka pyrkii ulos vatsanahkasi läpi.władysław szpilman piosenki chomikuj

jethron jämäkkä myyntipaikat …syöminen ja pissalla käyminen saavat täysin uudet merkitykset vauvan käyttäessä pissarakkoasi tyynynä tai vaihtoehtoisesti trampoliinina ja miettiessäsi mitä söisit 5 minuuttia edellisen ruokailun päätyttyä. 
karlssons klister åsna …neljävuotias tyytyy lukemaan iltasatunsa itse ja häätää sinut nukkumaan omaan sänkyysi. 
pittaria bern turnhalle öffnungszeiten …rintasi kokevat kuin taikaiskusta uskomattoman palautumisen takaisin terhakkaan teini-ikään, joka voi olla verrattavissa jopa kosmeettiseen operaatioon kuppikoon kasvaessa ilman kirurgin arviota jopa pari kokoa! Valmistaudu kuitenkin imetyksen lopettamisen jälleen rullaamaan rintasi (tai mitä niistä on jäljellä) liiveihin ja asettelemaan ne topattuihin kuppeihin. Silloin voit heikoimpina hetkinäsi jopa harkita plastiikkakirurgin kopelointia ja tussimerkintöjä.
..valmistautuminen sairaanhoitajan pääsykokeisiin .voit selittää kaikki unohdukset ja mokat helpommin ja kaiken lisäksi hyvällä omallatunnolla: porin ässät pelaajat 2012 KOSKA RASKAUSAIVOT!
jörgen holmberg olofström …hormonit saavat sinut itkemään ja nauramaan yhtä aikaa sekä kiukuttelemaan ja kiillottelemaan sädekehääsi.

kärkölä ryhmä facebook miten eroon henkisestä väkivallasta …et voi katsoa Vain elämää itkemättä. Possekin voi tehdä tiukkaa!

jordyn jones biografia en español …puolisosi ajelee säärikarvasi, sitoo kengännauhasi ja pukee sinulle sukat.

heikki räsänen mikkeli nokia 220 code de sécurité Tiedät, että olet raskaana, koska elimistösi tekee ihmeitä joka hetki. Se tuntuu ja se näkyy, mutta niin sen kuuluukin – elämä on ihmeellistä!

 

♥: Selina

Millainen Sinä olet/olet ollut raskaana?
*Ihana By Pinjan imetyskoru saatu

Kommentit

oscar çöllerde çizgi film izle 24 kommenttia

muscheln in weißwein rezept Hahah nää oli hyviä ja tuli omat raskausmuistot elävästi mieleen! 😀 Ei enää kauaa hei!! <3

kasvispihvit resepti kesäkurpitsa Aika kuluu kyllä niin nopeesti! <3

société tournay biotechnologies Voi ihana ihana ihana kirjoitus! 🙂 Tuli hyvä mieli, luin tätä ääneen miehellekin. Tsemppiä odotukseen ja ihanaa syksyn jatkoa teille kaikille <3

spółdzielnia pracy surowców wtórnych Ihana sinä! <3 Kiva, että tykkäsit, puss! <3

kylätalo palttinan päiväkoti Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa. Aika moni noista listaamistasi asioista sopii minuunkin, vaikken olekkaan raskaana.

lapsen vatsakipu navan yläpuolella Ihana teksti! 😀

hieronta jyväskylä keskusta Kiva, kun tykkäsit! 🙂

verisuonet tulleet näkyviin Voi ihana postaus! 😀 <3

melanositik dermal nevüs nedir Kiva, kun tykkäsit! <3

näön sumentuminen yhtäkkiä Heh, tauosta huolimatta on tuo sun mahtava kirjoitustyyli säilynyt samana. Jee, oli tosi kiva lukea pitkästä aikaa!

jakub janda životopis Kiva kuulla! 🙂 Toivottavasti jaksaisin pian taas postata hieman useammin!

amerikan kültür koleji antalya iş başvurusu Hahah kuulostaa tutulta 😉 Pahin on kyllä kattoo toisenlaiset äidit, mulle tulee jopa halu päästä synnyttää 😀

vauvan sängyn pehmusteet Aaa niinpä! Itkettää jo ajatuskin! ;D

polskie radio dwójka częstotliwość warszawa Ihana postaus!! Niin upeaa kun kaikki on mennyt hyvin ja tsemppiä loppusuoralle!!

kastehelmi kulho vihreä hinta Oli kiva lukea raskausjuttujasi! Paljon oli samaa, mutta myös eroa.
Mun raskaus oli tosi helppo. Pystyin pyöräilemään kauan ja olin vielä jousiammuntaradallakin edellisenä päivänä kun seuraavana yönä meni lapsivedet 🙂 Vauva harvoin potki tms. niin oli välillä huoli, että onko siellä kaikki hyvin. Tosin se hyvä puoli siinä oli, että mä nukuin yöni hyvin (kuullut joltain, että ei pysty nukkumaan, kun vauva potkii). Ei myöskään painanut virtsarakkoon niin ei tarvinnut vessassa ravata. Eniten "pelkäänkin" mahdollista tulevaa raskautta, kun tää oli näin helppo. Ei varmaan voi mennä kuin vaikeempaan suuntaan. En muuten kertaakaan oksentanut mikä taitaa olla se klassinen "olen raskaana"-merkki. Ainakin leffoissa 😀

babynest mönster och beskrivning Kiva kuulla! 🙂

şarkı indir bedava virüssüz Oli mukava lukea myös sinun raskaudestasi. 🙂

konya inşaat firmaları mail adresleri Minä olin vielä herkemmin "no jos et saa aikaiseksi niin teen ite"-tyyppi.
Kukaan fiksu tuskin riehuis rv 35 kokoamassa pinnasänkyä ja ähertämässä yksin parisänkyä reunempaan huonetta että pinnis mahtuu paikalleen.. lisäksi kiipeilin vaihtamassa verhoja (meillä on yli 2,5m huonekorkeus ja verhot katonrajassa).
Ja istuin lattialla täyttämässä tiskikonetta kun ei mahtunut kumartelemaan.. xD

äkillisen rintakivun hoito Voi sinua! 😀 Hurjaa kuvitella sinut viimeisilläsi vaihtamassa verhoja! Kai sait edes haukut läheisiltäsi? 😀

jämsän ravien tulokset Hihi, todella osuvia pointteja! Hihitin ääneen tuolle tissikommentille – NIIN TOTTA 😀 😀

täydennyshaku 2015 savonia

unsere mütter unsere väter watch online free istanbul bilişim şikayetler Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty dosentti bäckman blogi *

seinäjoen tangomarkkinat äänestys

lars kepler kirjat järjestys

jahtijakt premium kengät

traccia versione di latino maturità 2015

annika metsäketo naimisiin

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä