morten østergaard jensen Olen sanaton!

derrière la porte moka film Lämmin kiitos onnitteluista ja siitä, että myötäelätte perheemme onnea näin täydellä sydämellä! cesar muñiz fernandez profesion Olen sanaton! Perheemme vauvauutisen julkistaminen blogissa oli myös minulle iso asia ja nyt tuntuukin hassulta postata tällaista hämmentynyttä ja sekavaa tekstiä viime postauksen jälkeen, jota luettiin pelkästään keskiviikon aikana reilusti yli 10 000 kertaa! Huh, vieläkin tykyttää, mutta nyt se on paljastettu – meille tulee vauva!

kirkollista sanastoa neljällä kielellä hotelli korpilampi mökit

kirjanpito tilinpäätös ja tilinpäätöksen tulkinta leppiniemi Siitä päivästä, kun bolesławiec urząd miasta adres positiivinen kesäyllätyksemme paljastui meille vanhemmille tuntuu olevan jo pitkä aika, mutta samalla tuntuu, että aika on kulunut hurjan hitaasti. Pahimmat riskiviikot ovat onneksi jo reilusti takanapäin ja nyt olisi aika nauttia siitä seesteisestä keskiraskaudesta, mutta kun mukana kulkee edelleen jo A-murun raskausajalta tutut kaverit, jatkuva pahoinvointi ja väsymys, niin aika matelee väkisinkin ja siksi kaikki seesteisyys rapisee jo sanan toisen kirjaimen kohdalla! Seesteinen keskiraskaus tai ei, on tämä kaiken sen arvoista – kokemusta on! 

tulli autoveroilmoitus netissä

nuoramoisten koulu sysmä

vedran ćorluka i franka batelić 2015 Raskauden myötä myös blogiin on tulossa luonnollisesti paljon raskaudesta kertovia postauksia. Raskaus on meille kuitenkin sen verran henkilökohtainen asia, että en tule paljastamaan täällä tarkkoja raskausviikkoja enkä vauvan laskettua aikaa. Sen verran kuitenkin paljastan, että vauvan olisi tarkoitus syntyä alkuvuodesta 2017. Kerron raskaudestamme ja sen alkuvaiheista tarkemmin omassa postauksessaan.
hazir lavaşta lahmacun Ihanaa ja onnellista viikonloppua Teille kaikille! Me suuntaamme pian mökille ja odotan innolla, että pääsen saunomaan ehkä viimeisen kerran tälle kesälle rantasaunan lämpimiin löylyihin!

vincellér utca 47

 

♥: Selina

 

stellenangebote arbeitsamt berlin süd

Kommentit

ihmeellisiä asioita tapahtuu 21 kommenttia

soiva metsä sibelius Kiitos! <3

sakkadik göz hareketleri Aurinkoista mökkiviikonloppua sinulle ja perheellenne! Rapsutukset koirille!

channel 9 microsoft español Kiitos Susanna! <3 Toivoit joskus koirien kuulumisista postausta! Se odottaa luonnoksissa! 😉

lankkuhaaste 30 päivää ♡♡♡

selahaddin eyyubi kürt mü arap mı SUUUREN SUURET onnittelut myös multa!!!! Olen todella onnellinen puolestanne!! <3 Kaikkea hyvää raskauteen!! <3 <3

barnsånger text och ackord Hurjasti onnea ja ihanaa odotusaikaa! Missasin totaalisesti edellisen postauksesi!

terveydenhoitaja työpaikat helsinki Kiitos! <3

empik school online strefa słuchacza Paljo onnea koko perheelle. Voimia ja tsemppiä sulle loppu raskauden ajalle. Tuo aika tuntuu niin pitkältä, mutta yhtäkkiä se vaan onki ohi, ja sylissä on pieni nyytti.

kantaron yağın cilde faydaları <3<3<3 Oih, mä olen kyllä niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa viikonloppua! 🙂

irlanti pyhän patrikin päivä Ihan huikeeta! <3 tsemppiä ja jaksamista koko perheelle, toivotaan että kaikki menee niin kuin Strömsössä! <3

runosmäen kirjasto historia Kiitos! <3

några orsaker till andra världskriget Voii miten iiihania juttuja saankaan täältä lukea <3 <3 <3 hetkeen en ole ehtinyt itsekkään blogin pariin, mutta miten ihanaa olikaan tulla pitkästä aikaa kurkkaamaan muiden bloggaajien kuulumisia kun vastassa on näin ihania uutisia ^_^ <3 onnea koko perheelle <3

blå band currykastike valmistus Onnea ja tsemppiä kasvavan mahan kanssa, se kun ei aina niin herkkua ole vaikka lopputulos palkitsee 🙂 kiva kun sun blogihiljaisuudelle oli tuollainen syy, monesti jo mietin että onko jotain ikävää sattunut…tekis varmasti itsellekin hyvää välillä pysyä pois ruutujen äärestä, syystä riippumatta.

cancer glande surrénale traitement Onnea hurjan paljon <3

freibad osdorfer born öffnungszeiten

jouni palosaari kittilä lehdistötilaisuus kärpät hifk Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty ekstrands dörrar pris *

yazım kuralları tdk büyük harf

manduca selkään video

yökylässä maria veitola danny keskustelu

tyhjä pää latinaksi

ortopediset pohjalliset seinäjoki

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä