françois hollande suit cyprien sur twitter Adeliinan taidenäyttely

Miksi säilöä pikku Picasson taideteoksia lipaston laatikossa, kun ne voi levittää seinälle kaikkien nähtäville? Adeliina on ahkera askartelemaan, piirtämään ja maalaamaan. Taideteokset saattaisivat tehdä alakerran yleisilmeestä liian levottoman, mutta tänne yläkertaan, josta siis tulee lasten ikioma maailma, piirrustukset sopivat täydellisesti. Yläkerran käytävän valkoiset seinät ovat omistettu lasten luomuksille, joita toivottavasti ilmaantuu vielä monen vuoden ajan lisää. 
Vielä lattialle pitkä värikäs räsymatto ja lastenhuoneeseen johtava käytävä on ihanan lapsellinen!

håvard gimse beethoven

Syksyinen puu
Silkkipaperi perhonen
Syksyn omenat
Mustikkamaalausta
Tuputetyö isi ja lapset autoilemassa sekä halloween kummitukset
Puolukka askartelu
Mummin ja ukin luona pikkusiskoni kassa askarreltu lammas
Linnut puussa
Ensilumi töpöttely tekniikalla ja alla sivelimellä maalattu
Adeliina repi paperista auringonsäteet minun leikkaamaan ympyrään.

Kommentit

mistä käyttämämme energia on peräisin 5 kommenttia

kantaron yağı faydaları uzman tv Esimerkiksi Torista voi löytää käytettynä vaikkapa Girasolin kudottuja, laadukkaita ja kauniita liinoja. Kannattaa etukäteen ottaa selvää itselle sopivasta liinan mitasta. Suosittelen itse varmuuden vuoksi 5.2-metristä kudottua liinaa, se ei jää pieneksi ja mieskin voi kantaa. 🙂 Liinan lisäksi suosittelen lämpimästi ergonomista kantoreppua (esim. Manduca, Tula, Wombat, Patapum). Repuista ainakin Manducaa saa hyvin myös käytettynä. Kantoreppu on nopea vaihtoehto niihin hetkiin, kun ei oo aikaa sitoa liinaan mutta pitää saada lapsi matkaan.

pate mustajärvi mä tapoin miehen Liinan kanssakin oppii tosi nopeasti nopeaksi sitojaksi, mutta toisinaan ulkoillessa on mukavampi käyttää reppua jos lapsen haluaa vaikkapa puistossa ottaa kyydistä ja laskea leikkimään. Liinan päät viistävät maata sidontaa tehdessä ja tietyillä säillä ei tee mieli uittaa liinaa maassa.

oxfordian colleges dasmariñas tuition fee Onnellisia kantoretkiä ja -hetkiä!

perehdyntää muumilaakson tarinoihin tosi kivoja ja helppoja askarteluvinkkejä, kiitos! 😉

björn borg alusvaatteet ale Oii että miten ihana! Siis aivan vallottava! Lempparini on linnut puussa! Super söpö!

pikkuväen polku loviisa Meil on likan töitä lastenhouneen seinällä ja vuoden aikaan sopivat olkkarissa, tehdään usein jollain teemalla seinä.

merkit omalla tekstillä Hienoja teoksia ? Lapselle varmasti tärkeää että ovat esillä? Aivan asiasta toiseen, meille on syntymässä kevätvauva, jota haaveilin kantavani liinassa. Ensimmäistä lasta kannoin vain stokken repussa, meillä oli myös sellainen rengasliina mitä en kyllä koskaan saanut hyvin!? Mistä siis löytyy kauniita sidottavia liinoja? Kiitos jo etukäteen ?
-Tytti

lycée jean pierre timbaud 93

puiset korvakorut jyväskylä ihossa tummia läiskiä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

kilpaileva toiminta työsopimus

opettaja ylempi vai alempi toimihenkilö

hauislihaksen jänteen katkeaminen

rekan paino tyhjänä

uudet ilmaiset näytteet

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä