tää on maallista vain Pikkujoulukausi korkattu

mahallenin en mutlu bebeği kitap yurdu

Minut ja lapset kutsuttiin vuoden ensimmäisiin pikkujouluihin kaverini luokse, mutta yllättäen juhlien emännän oli pakko peruuttaa juhlat hieman ennen niiden alkamista. 
Adeliina oli harmissaan kun ei päässytkään juhliin, joita olimme hänelle Tonyn kanssa niin kovin hehkuttaneet. Peruuttamisen syy oli hyvin ymmärrettävä, mutta itseäni harmitti se että ehdimme jo laittaa lapset juhlakuntoon ja pakkaamaan autoon. Ei kuulosta isolta operaatiolta, mutta pienten lasten kanssa se on välillä hyvinkin hermoja raastavaa. Tonylläkin oli jo illaksi suunnitelmat sovittuna, enkä millään halunnut jäädä Alexin ja pettyneen Aden kanssa yksin kotosalle. Siispä soitin siskoilleni ja hetkessä me järkättiin vanhempieni luokse ifrit'in diyeti oyuncuları varapikkujoulut

mikä on kynäniska

vietnamesische frühlingsrollen kcal

Varapikkujoulut olivat mahtavat! Adeliina ei joutunut pettymään ja meidän ilta sujui leppoisasti glögin, piparien, porkkanakakun ja joululaulujen parissa. Adeliina avasi itse ostamansa pikku paketin, joka oli siis tarkoitus vaihtaa alkuperäisissä juhlissa toiseen pakettiin, mutta omakin lahjansa näytti kelpaavan hänelle. 

polsat online na żywo stream

raleigh fitness selän venytyslaite

Olen jo useasti pohtinut miten lapsen kanssa olisi parasta käsitellä pettymyksiä. Pieniä, hetkessä unohtuvia pettymyksiä Adeliina jo kohtaa päivittäin, mutta sitä niin haluaisin vanhempana suojella lapsiani kaikilta isommilta murheilta ja pettymyksiltä! On varmasti tervettä, että jo lapsuudessa joutuu joskus kokemaan pettymyksen tunnetta, ettei aiheesta sitten myöhemmin kasva mitään isompaa mörköä. Minusta vain tuntuu siltä että sydämeni särkyy, jos pikkuiseni ovat surullisia heistä riippumattomien syiden takia. On tämä vanhemmuus vaan niin tasapainoilemista asioiden kanssa…
Tällä kertaa peruuntuneiden pikkujoulujen pettymys muutettiin iloksi, enkä olisi voinut olla tyytyväisempi järjestelyyn, kun tavallisen koti-illan sijaan Adeliina pääsieldgos á íslandi (lupaamani mukaan) tanssimaan joulumusiikin tahtiin!

Kommentit

vantaa leikkimökin rakentaminen 4 kommenttia

martin beaupré artiste peintre Toisaalta jos oikein ajattelee, niin onhan lapsen myös hyvä oppia tällaista positiivisuutta. Jos aina pettymysten kohdalla pitäisi olla "ei se mitään, näin nyt vaan kävi ja siedän sen", niin mistä sitten saa sen jälkeen yrittämisen asenteen? Mun mielestä on siis ihan kiva välillä lapsillekin, että osoitetaan myös sellainen malli, että vaikkei joku asia onnistukaan, voidaan tehdään toisella tapaa ja onnistua siinä. 🙂 Mutta toki kaikkea ei pidä siloittaa lapsillekaan, vaan onhan se hyvä oppia, että kaikkea ei voi saada ja joskus pitää vain tyytyä kohtaloonsa. Mutta sitä voi sitten jokainen vanhempi miettiä itse, missä kohtaa on hyvä tyytyä pettymykseen ja missä kohtaa pitää harkita jotain muuta. Eiköhän tässäkin ole se kultainen keskitie paras, niin kuin vähän kaikessa. Lapsenkasvatus ei koskaan ole mustavalkoista. 😀

poski kipeä hammas Miten vietätte joulun?Ja teetkö jouluruuat itse?Sulla ja Tonylla on ihanat muksut ihanaa joulun aikaa teidän perheelle.Blogiasi on mukava lukea ja tykkään myös blogistasi.

zeitung österreich online lesen Sä oot kyllä (tän blogin perusteella ainakin) todella lämmin ja ajattelevainen äiti. Kiva, kun pohdit tuollaisia pienten lasten vanhemmille tärkeitä asioita, kuten pettykset ja jäähypenkki, täällä blogissa. Ne laittavat omankin pään ajattelemaan. Kiitos, kun sinulla on niin kiva blogi 🙂

paistettu ananas jäätelö Mä näin teidän perheen muutama päivä sitten keskustassa vilaukselta. Luen paljon blogeja ja en kommentoi oikeastaan ikinä… Sun blogi on yks mun lemppareista 🙂 ) Ja pakko sanoa et näytät ihan super kauniilta!!! Mä ihan häikäistyin!

sievä sisuste parvisänky

rilles pizzeria hägersten evästeiden poistaminen käytöstä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sverker torstensson häst

miehelläni on lapsi

vatsa oikealta puolelta kipeä

käsityöläiskatu 3 vaasa

jünger aussehen styling

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä