blickpunkten göteborg angered Viikonlopun aloitus

erikoistunut asuinkerrostalojen linjasaneeraukseen sekä korjausrakentamiseen Adeliina meni eilen illalla vanhempieni luokse yökylään. Minä siivosin, pesin pyykkiä ja laiton tiskit kuntoon heti tänään aamulla, jonka jälkeen tein mulle ja Alexille ”pesän” makkariin. Köllöttelimme sängyssä monta tuntia vain höpötellen, tissitellen ja torkkuen. Olipa ihanaa vaan pötkötellä ja nuuhkutella pientä pallopäätä.

talosta jäi velkaa Alexander on kyllä niin ihana vauva. Hän juttelee paljon ja pysyy tyytyväisenä niin kauan kun hänelle vaan höpöttää ja hymyilee! Alex on aika laiska kääntymään itse, lieneekö tottunut liian hyvään palveluun liikkumisen suhteen. Alex viihtyy mainiosti liinan kyydissä ja minä kannankin häntä päivittäin liinassa tai Manducassa. Olen jo hetken aikaa sitonut selkäpuolelle, mutta välillä on ihanaa ottaa vauva etupuolelle ihasteltavaksi päiväunien ajaksi. Uusien rattaidenkin kyydissä poika viihtyy, kunhan selkänoja on sellaisessa asennossa että hän näkee ympärilleen. Pidemmillä vaunulenkeillä iskee yleensä väsy ja pienen itkun päätteeksi Alex yleensä nukahtaa vaunuihin. Jos ei olla liinan tai vaunujen kyydissä, niin Alex nukahtaa vain tissille ja tällä hetkellä hän haluaa nukkua vain tissi suussa. Tuttia poika ei syö laisinkaan, mutta minulle ei ole ongelma, että vauva viihtyy parhaiten turvallisesti lähelläni, iho ihoa vasten. <3

laki lääkinnällisestä kuntoutuksesta finlex Alexander on neuvolan mukaan kasvanut melko maltilliseen tahtiin, joten teimme pienen muutoksen suunnitelmiin ja aloitimme kiinteiden syömisen sormiruuan oheella myös sileillä soseilla. Soseet uppoavat vähän vaihtelevasti, mutta sormiruoka eli pehmeäksi keitetyt vihannestikut, sekä kaikenlaiset kasvikset ja hedelmäpalat löytävät tiensä suuhun. Vellejä (=maustettua korviketta) emme aio THL:n nykyohjeistuksen mukaisesti edes tarjota. 

Alex täyttää 22. päivä jo puolivuotta! Meillä on samana päivänä neuvola ja palaan silloin tuoreiden neuvolauutisten kanssa.

eckart gmbh werk güntersthal 91235 velden Tony haki Adeliinan hoidosta työpäivänsä jälkeen. Hassua miten jo yhden yön erossa olon jälkeen iskee ihan uusi tsemppi keksiä tytölle kivaa ohjelmaa. Me askarreltiin vähän ja leivottiin yhdessä mutakakkua. Nyt mulla on vatsa liiasta suklaasta kipeänä ja makoilen sohvalla Alex kainalossa. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu! Ihanaa perjantaita kaikille!

ländlermusik schweiz download

Kommentit

raskaudenkeskeytys yksityisellä tampere 3 kommenttia

tierarzt lübeck hochschulstadtteil Mei tyttö söi ekat 6kk vaan rintamaitoa, maitoa tuli hyvin, mutta kyllä tyttö oli paljon rinnalla ja normaaliahan se tietysti on. Nukkuikin paljon tissi suussa. Nykyisinkin nukahtaa usein yöunille ihan kiinni minussa, ihanaa <3

hamacher immobilien aachen öffnungszeiten Ihana pikkuinen <3

veliköy sanayi bölgesi satılık arsa

töölön sairaala osasto 4 water park caldas novas preços Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

käytetyt kuormalavat jyväskylä

tanrıdan diledim dinle yavuz bingöl

mistä voi ostaa kaktuksia

raskaan polttoöljyn hinta suomessa

safety razor partahöylä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä