die stämme 2 neue welt Viikonlopun aloitus

laki lääkinnällisestä kuntoutuksesta finlex Adeliina meni eilen illalla vanhempieni luokse yökylään. Minä siivosin, pesin pyykkiä ja laiton tiskit kuntoon heti tänään aamulla, jonka jälkeen tein mulle ja Alexille ”pesän” makkariin. Köllöttelimme sängyssä monta tuntia vain höpötellen, tissitellen ja torkkuen. Olipa ihanaa vaan pötkötellä ja nuuhkutella pientä pallopäätä.

eckart gmbh werk güntersthal 91235 velden Alexander on kyllä niin ihana vauva. Hän juttelee paljon ja pysyy tyytyväisenä niin kauan kun hänelle vaan höpöttää ja hymyilee! Alex on aika laiska kääntymään itse, lieneekö tottunut liian hyvään palveluun liikkumisen suhteen. Alex viihtyy mainiosti liinan kyydissä ja minä kannankin häntä päivittäin liinassa tai Manducassa. Olen jo hetken aikaa sitonut selkäpuolelle, mutta välillä on ihanaa ottaa vauva etupuolelle ihasteltavaksi päiväunien ajaksi. Uusien rattaidenkin kyydissä poika viihtyy, kunhan selkänoja on sellaisessa asennossa että hän näkee ympärilleen. Pidemmillä vaunulenkeillä iskee yleensä väsy ja pienen itkun päätteeksi Alex yleensä nukahtaa vaunuihin. Jos ei olla liinan tai vaunujen kyydissä, niin Alex nukahtaa vain tissille ja tällä hetkellä hän haluaa nukkua vain tissi suussa. Tuttia poika ei syö laisinkaan, mutta minulle ei ole ongelma, että vauva viihtyy parhaiten turvallisesti lähelläni, iho ihoa vasten. <3

ländlermusik schweiz download Alexander on neuvolan mukaan kasvanut melko maltilliseen tahtiin, joten teimme pienen muutoksen suunnitelmiin ja aloitimme kiinteiden syömisen sormiruuan oheella myös sileillä soseilla. Soseet uppoavat vähän vaihtelevasti, mutta sormiruoka eli pehmeäksi keitetyt vihannestikut, sekä kaikenlaiset kasvikset ja hedelmäpalat löytävät tiensä suuhun. Vellejä (=maustettua korviketta) emme aio THL:n nykyohjeistuksen mukaisesti edes tarjota. 

Alex täyttää 22. päivä jo puolivuotta! Meillä on samana päivänä neuvola ja palaan silloin tuoreiden neuvolauutisten kanssa.

sää tampa bay Tony haki Adeliinan hoidosta työpäivänsä jälkeen. Hassua miten jo yhden yön erossa olon jälkeen iskee ihan uusi tsemppi keksiä tytölle kivaa ohjelmaa. Me askarreltiin vähän ja leivottiin yhdessä mutakakkua. Nyt mulla on vatsa liiasta suklaasta kipeänä ja makoilen sohvalla Alex kainalossa. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu! Ihanaa perjantaita kaikille!

työttömyyskorvaus yrittäjän puoliso

Kommentit

wifin käyttö lentokoneessa 3 kommenttia

tuntuuko munasolun hedelmöittyminen Mei tyttö söi ekat 6kk vaan rintamaitoa, maitoa tuli hyvin, mutta kyllä tyttö oli paljon rinnalla ja normaaliahan se tietysti on. Nukkuikin paljon tissi suussa. Nykyisinkin nukahtaa usein yöunille ihan kiinni minussa, ihanaa <3

lenkkarit edullisesti netistä

tanrıdan diledim dinle yavuz bingöl çılgın dersane 1 full izle Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

pustelnik tarot miłość

ohjaus hoitotyössä artikkeli

safety razor partahöylä

korku filmleri türkçe dublaj izle 2015

avoimet työpaikat filosofia

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä