kalajoki mökit vuokrataan Se mystinen perheenjäsen

päivin talli lopettaa Ihan alkuun pakko pahoitella tämän postauksen viivästymistä… Blogger on hieman temppuillut ja kirjoitan tätä tekstiä nyt kolmatta kertaa. 😀
 Saahan näitä kutsua perheenjäseneksi? Saahan??

takavuosien poptähti mansikkapetos Ensin mä vannoin ettei meille tule ollenkaan tuplarattaita. Sitten ostin yhden istuttavat rattaat joihin iskin sisaristuimen ja vannoin että en koskaan hankkisi vierekkäin istuttava leveitä tuplarattaita. Vaan kuinkas nyt kävikään… Meidän kuistilla komeilee tuliterät vierekkäin istuttavat sisarusrattaat! Vaan nää ei kyllä ole leveät. 😉

kolin jäätie suljettu Julistaudun kyllä ihan täysin lastenvaunuhulluksi. Selaan vähänväliä puhelimella Facebookin lastenvaunuryhmiä ja aina ulkona liikkuessani kyttään muiden rattaita ja pohdin niiden ominaisuuksia ja lisävarustelua. Tunnistan jo kaukaa lähes kaikki merkit ja mallit. Lempi puuhaani on käydä lastentarvikeliikkeissä hipelöimässä vaunuja. Näitä Duetteja kävin monta kertaa katsomassa ja lopulta totesin, että en enää kehtaa mennä myymälään kun siellä on lähes aina ne samat myyjät paikalla… Onneksi pienen lämmittelyn jälkeen sain Tonyltä siunauksen ja ostin nämä rattaat.

kynällä kameralla kiväärillä Mountain Buggy Duetit ovat kapeimmat vierekkäin istuttavat tuplat mitä löytyy. Oikeastaan nämä ovat jopa kapeammat kuin monet yhden lapsen istuttavat rattaat! Yleensä rattaiden taka-akseli ja takapyörät ovat rattaiden levein kohta, mutta Dueteissa takapyörät ovat rungon alla ja ne ovat yhtä leveällä kuin istuinten ulkoreunat. Rungon muotoilun ansiosta nämä tuplarattaat ovat vain 63cm leveät.

dabbe cin vakası izle türkçe dublaj full Kuisti on tällä hetkellä vähän ahdas… Ostakaa joku noi Babyjoggerit pois, luulen että nyt tällä hetkellä pärjäämme hyvin yhdillä tuplilla ja matkaratailla. Sitten kun Adeliina ei enää istu rattaissa, mulla on jo kiikareissa korvaajat näille Dueteille. 😉

lapsella kalju kohta päässä Uusien rattaiden kaveriksi ostin Länsikeskuksen Citymarketin yhteydessä sijaitsevasta Mukelomestasta tämän ihanan hoitorepun. 🙂

Me ollaan tässä pari päivää yritetty täyttää omakotitalon omistajien velvollisuuksia, eli hoitaa pihaamme. Nyt remontin ja salaojien kaivamisen jälkeen tiluksemme ovat aika myllätyssä kunnossa. Meidän harmiksemme viereiset naapurimme lienevät intohimoisia puutarhan hoitajia ja meidän tonttimmme hoitamattomuus oikein korostuu… Ihan kuin tässä keskellä olisi joku pieni autiotalo viidakopihoineen. Oikein hävettää kuinka meidän kohdallamme naapuruston tasaisen kaunis lehtipensasaita muuttuu sellaiseksi joka ilmansuuntaan sojottavaksi pöheiköksi. 

yövuoron jälkeen aamuvuoro

Kommentit

työsuojeluvaltuutetun tehtävät tehy 9 kommenttia

jatkuva röyhtäily ruokailun jälkeen Mutta kuitenkin yhden R-asuinalueen ihan vieressä, jossa levoton ja rauhallinen osa. Mutta tuollainen omakotialue on varmaan tosi mukavaa ja rauhallista seutua!

statoil dingersjö stänger Mitä pyydät noista babyjoggereista? onko sulla ne jossain myynnissä? Voisin olla kiinnostunut ostamaan 🙂

varokaa heikkoja jäitä video Ihan pakko esittää semmoinen kysymys, että asutteko R-alkuisella asuinalueella? Eri alue kuitenkin kuin empulla 😀 Tuli näistä kuvista ihan semmoinen olo että onpas tutun näköinen asuinalue. Jos arvasin oikein niin se on tosi idyllinen lapsiperhealue lukuunottamatta niitä kaupungin rivareita 🙂 oon asunut siellä aikoinani noin vuoden ja ajattelin silloin että oispa hyvä paikka kasvattaa lapsia.

bisküvili pasta tarifi ingilizce Ei tietääkseni se mitä tarkoitat kun siellä ei oo levottomia rivareita vaan koko asuinalueen toinen puolisko on aika levoton (suurin osa kerrostaloja)

västra hamnen lägenhet uthyres Emme asu R-kirjaimella alkavalla asuinalueella. 🙂
Tämä on tällainen omakotitaloalue, jossa ei ole kerrostaloja tai kaupungin asuntoja. 🙂

liikaa painetta jäähdytysjärjestelmässä Naisella on oikeus muuttaa mieltä 😉 Hyvältä näyttää!! Kun saat käyttökokemusta niin teetkö jutun tuplien ominaisuuksista, hinnasta yms. Olisi ajankohtainen aihe kohta miettiä. 🙂

pitkäperjantai aukioloajat alepa Nainen saa muuttaa mieltään mutta käytännössä kaikki ei suju aina niinkuin suunnittelee 😉 Me kotiutetaan pian emmaljungan super vikingit joihin hankin muutaman tutun kauhuksi myös tupla-adapterin ihan vain sen takia että 2,5v esikoinenkin pääsee kyytiin. Vaikka tuon ikäinen kuinka jaksaa kävellä ja aion myös kantaa vauvaa liinassa/repussa niin siinä vaiheessa kun ollaan koko päivä liikkeellä tulee varmasti tarve saada molemmat lapset kyytiin

skånetrafiken priser 2014 En voi käsittää tuollaista vaunuhulluutta. Kajahtaneiden mammojen hommaa. Eikö oo tärkeämpää tekemistä?
naisten yleinen äänioikeus

kevyttä kesälukemista 2015 #itseironia
😀

opiskelu työttömänä työttömyysturva

gadżety star wars warszawa lääkehoidon perusteet kirja Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

säästötili lapselle op

presidentti sauli niinistön puhe

felanmälan telefon telia

mosquée djenné mali

narttukoira nylkyttää lelua

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä