hareketli gif gülen yüz Pizzaperjantai

lila värin merkitys  Meidän viikonloppu lähti käyntiin vähän eri tavalla kuin normaalisti. Tony lähti parin kaverin kanssa eilen iltapäivällä Helsinkiin. Helsingistä matka jatkui Suomipopristeilylle, joka päättyy tänään iltapäivällä, kun laiva saapuu takaisin Helsingin satamaan.
Tony meinaa kuitenkin rentoutua vielä tämänkin illan kaveriseurassa, joten hän tulee kotiin vasta huomenna. Huomenna iltapäivällä me suunnataan koko perhe tätini tytön yksivuotis-syntymäpäiville. Sunnuntaina Tony ottaa taas vasaran käteen ja remontti jatkuu.

benestare 625mg preço Kävimme eilenultrastar españa descargar canciones de artistas (kyllä, otsikko on jokseenkin harhaanjohtava) ennen Tontun laivalle lähtöä Turun keskustassa melko uudessa ruokapaikassa Splizeriassa. Pakko suositella paikkaa täälläkin, sillä tilat olivat siistit, ruoka oli maukasta ja saimme hyvää palvelua. Hyvää ruokaa saa jo monesta paikasta, mutta iloinen ja asiantunteva palvelu lienee edelleen ruokapaikkojen valttikortti kilpailussa.

lasten polkupyörän satula Splizeriassa on yhdistelty makupareja erilaisista täytteistä. Kaikki täytteet saa joko pizzana tai salaattina. Me syötiin vähän pienempään nälkään kimppaan puolisko pizzaa ja toinen puolisko  salaattia.

Niukan painonnousun takia Alex on jo saanut maisteluannoksia kiinteää ruokaa. Tällä reissulla poju joutui kuitenkin tyytymään rintamaitoon.
Hyvää oli Adeliinankin mielestä!
Mä lähden tästä nyt tonne pihalle kuvaamaan meidän perheen uusinta tulokasta! 😉 Jospa saisin kuvat tänne blogiin teidän nähtäville vielä tämän vuorokauden puolella.

antti heikkilä arkkitehti

sagateatern umeå platser

Kommentit

samsung tv päivitys ohje 6 kommenttia

benessere organizzativo in sanità tesi Voi älyttömyys. Kai Eveliina ja Tony osaavat itse sopia oman perheensä ja parisuhteensa pelisäännöt ilman anonyymien vinkkejä..? Olet blogin perusteella hieno ja rakastava äiti ja Tony on läsnäoleva ja perheen etua ajatteleva isä. Käsittääkseni Tony tekee pitkää päivää töissä ja remonttihommien parissa, joten kai hän harrastuksia/reissuja "ansaitseekin". Kaikkea hyvää koko perheelle:) T. Äiti Savosta ja lapset 12/13 ja 3/15.

reikä m12 kierteelle Onko sulla koskaan omaa aikaa? Miten oikein jaksat? 🙁 ps. Ei ollut vittuilua eikä tarvii julkaista, teidän elämä näyttää blogissa vaan aika epäreilulta 🙁

omaan itkuun herääminen Moi Eveliina! Oon seuraillut sun blogia jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti lukea juttujas, vaikutat hyvältä ihmiseltä 🙂 Mieltäni rupesi askarruttamaan tätä postausta lukiessa, että kai sullakin on aikaa itselles? Tonyllä kun tuntuu olevan paljon menoja. Miten jaksat yksin kahden pienen lapsen kanssa? Kai saat apua lasten hoidossa? Älä vedä itseäsi piippuun, hyvä äiti muistaa myös huolehtia omasta hyvinvoinnistaan! <3

merkonomista tradenomiksi työn ohessa Toivottavasti Tony päästää sinutkin joskus tuommoisille reissuille. Käytkö ikinä yksin missään ilman lapsia? Kuulostaa vähän epäreilulta mielestäni että Tony menee töittenkin jälkeen aina harrastuksiin ja sinä saat yksin hoitaa lapset? Onko rankkaa?

baby drehen üben Ei Tony sentään joka ilta harrastuksissa käy. Voisinhan minäkin käydä, mutta Alexille ei kelpaa pullo. Tämä pikkuvauva aika on onneksi tosi lyhyt! Pian poika juo jo nokkamukista ja sitten on mun vuoro harrastaa! 🙂

liga brasileña fifa 18 Samaa mieltä olen edellä kirjoittaneiden kanssa. Isää koskee pikkuvauva aika niin kuin äitiäkin. Suomipop-risteilylle voi mennä vuodenkin päästä ja jäädä bilettämään vielä yhdeksi illaksi poikien kanssa. Kuulostaa kyllä epäreilulta sinua kohtaan, kun Tony harrastaa illat omia juttujaan sinä olet kotona lasten kanssa. Se pienten lasten kanssa eläminen kyllä tarkoittaa molemmin puolista sitoutumista. Kun lapset kasvavat, niin sitten tulee aika omille jutuille. Reilu peli se olla pitäisi. Pidä huoli itsestäsi!

ehliyet soruları 22 mart 2015 çöz

arkipäivä english finnish mies ilman nimeä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

madison sähköpyörä hinta

kaisu sirviö taide

ennätystehdas mehu janne

kiljuva pikkunälkä yksi lapsi

pilkku sillä aikaa kun

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä