sedir adası kumu özelliği Pikaiset sunnuntai terkut

monitoimitalo 13 kädentaidot Huhhuh, meillä on taas vauhdikas viikko takana! Tämä on nyt koko vikkona eka kerta kun mulla on aikaa ja voimia avata Blogger. Mitään kovin erityistä me emme ole puuhailleet, mutta johonkin ne tunnit vaan vuorokaudesta häviävät. Tonyllä alkoi taas lätkäkausi ja Alexin kummisetä Topias sai houkuteltua Tonyn vielä johonkin sählytouhuihin, mikä taas on tarkoittanut sitä, että mulla on ollut kädet täynnä lasten kanssa. Meillä vanhemmilla on nyt vähän epäreilu asettelu näiden harrastusten suhteen. Mulla ei ole aikaa touhuta mitään omia juttuja, kun taas Tonyllä tuntuu olevan useammalle illalle viikossa omaa ohjelmaa. Tietty tuo pieni tissinsyöjä  o se suurin syy miksi mun on vaikea lähteä rastastamaan tai savikurssille, tai oikeastaan mihinkään. Alexander syö päivisin vähintään tunnin välein, eikä hänelle kelpaa tuttipullo, joten maitoa on turhaa pumpata jääkaappiin. Toki mullakin olisi enemmän aikaa näille kotona tehtäville blogijutuille, jos päästäsin itseni vähemmälllä tämän kämpän kanssa, mutta mulla on nyt taas semmoinen vaihe että kaikki roska, lika ja pöydillä vaeltavat irtotavarat ärsyttää, enkä pysty esim. ulkoilemaan rentoutuneena jos taakse on jäänyt sotkuinen kämppä.

oaxaca de juárez méxico lugares de interés Kamera pursuaa kuvia ja videoita(!), pöydällä komeilee upouusi läppäri, sekä mielessäni olisi muutama hyvä juttu jaettavaki tänne blogiin, mutta kellon viisarit ei anna armoa! Ehkäpä sitten kun Tonyllä ei enää ole murhetta remontista, niin mullakin alkaa löytyä sitä läppäriaikaa.
Täytyy kyllä muuten hehkuttaa että meidän talossa on enää KAKSI huonetta jotka ovat enää täysin remontin tarpeessa! Yläkerran vierashuone sekä kellarikerroksen perunakellari ovat enää tekemättä. Kaikkialla muualla on jo melkein valmista, mitä nyt jotain pikkujuttuja siellä ja täällä. Tai tietysti sitten kun noi kaksi huonetta on laitettu, siirrytään pihaan, julkisivuun ja piharakennukseen…

myydään luksus talo Mutta nyt meillä on jo kiire jääkiekkopeliin…. Joten hyvää sunnuntaita ja pysykää lukijat mukana, yritän mahdollisimman pian palailla remontti jutuilla. 🙂

käsinkirjoitettu kuitti yksityishenkilöltä

Kommentit

campos do jordão pousadas romanticas 2 kommenttia

toivotan teidät tervetulleiksi Ihana kuulla että remontti edistyy hyvin 🙂 Olen jonkun aikaa lukenut blogia, ja on hyvä ettet ota liika paineita blogin kirjoittamiseen. Tärkeintä on että ehtii kunnolla viettää aikaa perheen kanssa ja huolehtia kodista, ja hemmotella itseä 🙂

vaakuna seinäjoki pysäköinti Mä olen oppinut jättämään pienen kaaoksen kotiin. On ihanaa tehdä retkiä ja nauttia vain hetkestä. Meillä ulkoillaan paljon ja mä unohdan kaiken sotkun kun kikatetaan tytön kanssa ulkona. Ehkäpä tämä vakava sairastuminen toi vaan lisää rentouttava ja sitä että todella osaa nautttia yhdessä tekemisestä ja yhdessä olosta, kotihommat on ihan muualla kun tärkeysjärjestyksen etupäässä 😀

rizinusöl backpulver leberflecken

linnan klinikka hämeenlinna päivystys cuentos para niños en español e ingles Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

anaconda lyrics nicki minaj tradução

aslan özellikleri burcu

zte kamerasız akıllı telefon

kredex käendus noor spetsialist

polkupyörän renkaat 28

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä