pimeys päättyy pori Laivalla lasten kanssa

les abeilles charpentières Vietimme sunnuntain Siljalinen piknik ristelyllä. Olimme reissussa 
vain oman perheen kesken. Oli mukava viettää aikaa yhdessä, mutta illalla
olimme Tonyn kanssa niin poikki, että päätimme seuraavalle kerralle
pyytää mukaan sukulaisia, jotka voivat välillä auttaa lasten kanssa. 😀

nõmme lunastaja kirik kontsert Söimme buffetissa aamiaisen sekä illallisen. Välipaloja ja lounaan söimme Cafeteriassa. Olimme oikein tyytyväisiä laivan ruokaan. Adeliina nautti kaiken eteensä tarjotun suurella ruokahalulla!

sałatka grecka kalorie Siljalla oli kivasti ohjelmaa lapsille. Eniten Adeliina innostui muumien vetämästä tanssituokiosta, josta hän sai palkinnoksi muumi tarrakirjan.

łatwopalni chomikuj mobi

kuinka lepyttää vaimo Leikkipaikat olivat kivat ja etenkin paluumatkan laivassa oli 5-kannella ihan huikea lasten leikkimaailma. Minä istuskelin Alexanderin kanssa sivummalla ja Tony leikki Adeliinan kanssa tunti toisensa perään. Leikkimaailmassa oli tosi paljon kivoja juttuja juuri Aden ikäisille lapsille.

ei oo oikotietä onneen  Päikkäreille neiti nukahti helposti rattaisiin. Välillä meillä on ollut vaikeuksia nukuttaa Adea rattaiden kyytiin, mutta nyt aikainen herätys, sekä hyvin virikkeellinen ympäristö tekivät tehtävänsä.

ikea tampere aukioloajat pääsiäinen Myös Alex jaksoi reissun tosi hienosti. Hälystä ja laivan tärinästä huolimatta hän nukkui, söi ja seurusteli normaalisti.

poks pyrähdys 2015 Vaikka reissu vedettiinkin täysin lasten ehdoilla ja olimme Tonyn kanssa illalla super väsyneitä, oli meilläkin hauskaa. Syötiin hyvää ruokaa, pelattiin pelikoneita, herkuteltiin ja nautittiin yhdessäolosta.

karjalanpaisti per henkilö Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

kurtlar vadisi'ndeki abdülhey nerelidir

Kommentit

kädet ja jalat puutuu yöllä 7 kommenttia

christina stürmer griechischer wein download Hei, mua kans kiinnostaa miten alussa (ennen sisaristuinta ja uusia rattaita) teillä sujui liikkuminen yksillä rattailla ja kantaminen? (:

ampiaisen pisto kipulääke Mukavanoloinen reissu teillä. 🙂

käytetäänkö minua hyväksi Ois kiva nähä niitä ristiäisten tarjottavia 🙂

pesänjakajan hakeminen lomake Oliko tuo laiva Baltic Princess? Me oltiin 11.päivä kyseisellä laivalla ja mekin kävästiin siellä leikkipaikassa ja se oli kyllä huikee! Ens vuonna lähdetään sitten Adan kanssa sinne kun neiti on isompi ja kävelee. Nyt oltiin parin kaverin kanssa pitämässä "vauvavapaata" siellä. 🙂

västra frölunda kommun mäkkäri aukioloajat mikkeli

nisäkkäiden suomalaiset nimet Kuulosti tosi kivalta reissulta. Käykää ihmeessä joskus Viking Gracella, ihan mahtava laiva kyllä! 🙂

sotka yöpöytä pähkinät Moikka! Haluaisitko kertoa joskus tarkemmin miten kantaminen käytännössä onnistuu niin, että toinen on rattaissa ja toista kannetaan? Kannan satunnaisesti nyt 1,5 veetä ja meille on tulossa toinen lapsi loppuvuodesta ja minua ei kiehdo tippaakaan tuplat, mutta en tiedä miten sitten se onnistuisi että toista kantaisin joka päivä ja paljon eli onko raskasta vai tottumiskysymys jne. Anteeksi sekava selostus, vaikutat vaan justiinsa sopivalta auttamaan näissä pohdinnoissa. 🙂 Asun Helsingissä ja kuljen päivittäin julkisilla yleensä vähintään metrolla eikä autoa ole käytössä kun satunnaisesti.

østergaards hotel herning

gärtnerei starkl pottendorf polizei nachrichten mühlheim am main Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

anthrax madhouse lyrics übersetzung

miskolci egyetem egészségügyi kar

välioven lukkorunko vanha

kirpparilla jyväskylä kokemuksia

kova rintakipu yöllä

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä