jönssonligan 2015 skådespelare Laivalla lasten kanssa

maitotölkkien kierrätys korkki Vietimme sunnuntain Siljalinen piknik ristelyllä. Olimme reissussa 
vain oman perheen kesken. Oli mukava viettää aikaa yhdessä, mutta illalla
olimme Tonyn kanssa niin poikki, että päätimme seuraavalle kerralle
pyytää mukaan sukulaisia, jotka voivat välillä auttaa lasten kanssa. 😀

kuntalaiset ja hyvä osallisuus Söimme buffetissa aamiaisen sekä illallisen. Välipaloja ja lounaan söimme Cafeteriassa. Olimme oikein tyytyväisiä laivan ruokaan. Adeliina nautti kaiken eteensä tarjotun suurella ruokahalulla!

les abeilles charpentières Siljalla oli kivasti ohjelmaa lapsille. Eniten Adeliina innostui muumien vetämästä tanssituokiosta, josta hän sai palkinnoksi muumi tarrakirjan.

nõmme lunastaja kirik kontsert

sałatka grecka kalorie Leikkipaikat olivat kivat ja etenkin paluumatkan laivassa oli 5-kannella ihan huikea lasten leikkimaailma. Minä istuskelin Alexanderin kanssa sivummalla ja Tony leikki Adeliinan kanssa tunti toisensa perään. Leikkimaailmassa oli tosi paljon kivoja juttuja juuri Aden ikäisille lapsille.

łatwopalni chomikuj mobi  Päikkäreille neiti nukahti helposti rattaisiin. Välillä meillä on ollut vaikeuksia nukuttaa Adea rattaiden kyytiin, mutta nyt aikainen herätys, sekä hyvin virikkeellinen ympäristö tekivät tehtävänsä.

kuinka lepyttää vaimo Myös Alex jaksoi reissun tosi hienosti. Hälystä ja laivan tärinästä huolimatta hän nukkui, söi ja seurusteli normaalisti.

ei oo oikotietä onneen Vaikka reissu vedettiinkin täysin lasten ehdoilla ja olimme Tonyn kanssa illalla super väsyneitä, oli meilläkin hauskaa. Syötiin hyvää ruokaa, pelattiin pelikoneita, herkuteltiin ja nautittiin yhdessäolosta.

ikea tampere aukioloajat pääsiäinen Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

poks pyrähdys 2015

Kommentit

rooman sää huhtikuu 7 kommenttia

ripulointi syömisen jälkeen Hei, mua kans kiinnostaa miten alussa (ennen sisaristuinta ja uusia rattaita) teillä sujui liikkuminen yksillä rattailla ja kantaminen? (:

ilk 20 elementin elektron dağılımı vikipedi Mukavanoloinen reissu teillä. 🙂

hetkeksi vielä jää Ois kiva nähä niitä ristiäisten tarjottavia 🙂

eläimiä j kirjaimella Näyttää kivalta reissulta 🙂

ylläpitoon hevonen pirkanmaa Oliko tuo laiva Baltic Princess? Me oltiin 11.päivä kyseisellä laivalla ja mekin kävästiin siellä leikkipaikassa ja se oli kyllä huikee! Ens vuonna lähdetään sitten Adan kanssa sinne kun neiti on isompi ja kävelee. Nyt oltiin parin kaverin kanssa pitämässä "vauvavapaata" siellä. 🙂

pesänjakajan hakeminen lomake hadži murat tolstoj pdf

huikeat häädieetit ruokavalio Kuulosti tosi kivalta reissulta. Käykää ihmeessä joskus Viking Gracella, ihan mahtava laiva kyllä! 🙂

martićeva ulica u zagrebu Moikka! Haluaisitko kertoa joskus tarkemmin miten kantaminen käytännössä onnistuu niin, että toinen on rattaissa ja toista kannetaan? Kannan satunnaisesti nyt 1,5 veetä ja meille on tulossa toinen lapsi loppuvuodesta ja minua ei kiehdo tippaakaan tuplat, mutta en tiedä miten sitten se onnistuisi että toista kantaisin joka päivä ja paljon eli onko raskasta vai tottumiskysymys jne. Anteeksi sekava selostus, vaikutat vaan justiinsa sopivalta auttamaan näissä pohdinnoissa. 🙂 Asun Helsingissä ja kuljen päivittäin julkisilla yleensä vähintään metrolla eikä autoa ole käytössä kun satunnaisesti.

iddiasız tavla oynamak günah mı

mc pikeno e menor perdição letra musiikin lataaminen internetistä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

apua närästykseen raskaus

gärtnerei starkl pottendorf

elmalı turta arda'nın mutfağı tarif

traduire pelle mécanique en anglais

välioven lukkorunko vanha

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä