theaterprogramm hamburg märz 2018 Pikkuherran nimi

Perheemme pienimmäisin sai tänään kasteessa nimekseen Alexander Eino Antony. 
Kun odotin Adeliinaa ja olimme vielä tietämättömiä vauvan sukupuolesta, pyörittelimme mielessämme Anton sekä Alexander nimiä. Nämä ovat edelleen mun lemppari poikien nimet, joten oli luonnollista että ne tulisivat pojan nimeen. 
Halusimme pojalle kolme nimeä kuten Adeliinallakin (Adeliina Ellie Amanda) on. Halusin myös että nimi sopii Adeliinan nimeen ja on helposti lyhennettävissä. Niinpä pojan etunimeksi päätyi Alexander, jonka voi lyhentää Alexiksi. 
Rakastuin yhdessä vaiheessa Elliot nimeen ja olisin halunnut sen pojan keskimmäiseksi nimeksi. Elliot olisi kuitenkin tehnyt nimestä ehkä liian ulkomaalaisen makuumme, joten päädyimme sen sijaan Einoon, joka on Tonyn papan nimi. Eino on mielestäni ytimekäs ja kaunis suomalainen nimi. 
Alexin kolmas nimi Antony on väännös Anton nimestä. Mielestämme oli hauska ajatus että pojan nimessä näkyisi myös jollain tavalla Tonyn nimi. Adeliinan nimessähän on mun nimestäni tämä ”liina”, joten on mielestäni kiva että pojan nimessä näkyy myös Tony. Tämän idean itseasiassa heitti ilmoille eräs lukija! 
Sukunimekseen Alex sai Tonyn sukunimen, kuten Adeliinakin aikoinaan. Sitten joskus kun menemme naimisiin, ei lasten sukunimiä tarvitse enää vaihtaa, koska minä ajattelin tosiaan ottaa Tontun sukunimen.
Minä halusin yhdessä vaiheessa pojasta Danielin. Daniel sopi myös hyvin Adeliinan kanssa ja on mielestäni aivan ihana nimi. Tony ei kuitenkaan lämmennyt Danielille, eikä myöskään ehdottamalleni Noelille Oliverille tai Lucalle. Tony itse ehdotti nimeä Thomas, mutta joku siinä tökki minua. 
Nimi lyötiin lopullisesti lukkoon viime torstaina kun pappi tuli käymään meillä kylässä. Olemme nimeen tosi tyytyväisiä ja ristiäisvieraatkin vaikuttivat pitävän pikku herran nimestä. 
Mun täytyy vähän käydä läpi kameran muistikorttia, mutta eiköhän sieltä muutama julkaisukelpoista kuvaakin löydy. Lisää juttua juhlista siis myöhemmin! 

Kommentit

loppuottelu jääkiekko nuoret 10 kommenttia

kıskanç insana nasıl davranmalı kaunis nimi ♡ nyt myös kummankin lapsen nimikirjaimet ovat AEA

torskrygg bacon rödvinssås Voi, kaunis nimi! <3

vauvan pään heiluttelu Hieno nimi ja kiva kun nimillä on jotain tarinaakin 🙂

grund und boden gmbh düsseldorf Jopa tuli pojalle komea ja miehekäs nimi! Ja kiva oli kuulla juttua nimien takaa 🙂 Eipä mennyt oma arvaukseni kovin metsään, kun huhtikuisessa nimenarvuuttelu-postauksessa yksi nimiveikkauksistani oli Alexander Emil Antony 😀 Käsitin kuitenkin, että tää ei ollut se nimi, jota alunperin pojalle aattelitte… Saako kysyä, että mikä se teidän alkuperäinen nimivaihtoehto oli, jota tuossa yhdessä postauksessakin arvuuteltiin…?

ziraat bankası yurtdışından para yatırma Hieno nimi! Sopii kyllä adeliinan seuraksi tämä nimi, jotain tän tyyppistä nimeä ajattelinkin 🙂 mikä se nimi muuten oli se vanha minkä vaihditte, se mistä teit sen arvonnankin?:)

miloslav čapek fel Hieno nimi! Hauskaa kun nimessä on Tonyn nimi myös 🙂

lista ssaków chronionych w polsce Terkkuja teidän pienelle perheelle ja aurinkoista kesää!

moottorisahan terän teroitus ohje -T

harlan coben filmy na podstawie książek Kaunis nimi ♡ Sinulla on ollut samoja nimivaihtoehtoja kuin minulla aikoinaan Alexille,hassua 😀

mangostin münchen gutschein Ihana mimi <3 Ja noi kaikki muutkin sun mainitsemat nimet on ihan mun lemppareita! 😀

kerällä ja levällään Todella kaunis nimi pienelle herralle 🙂 <3

omenapiirakka ohje piimä

kuin raivo härkä blu ray eredità professoresse nomi Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

floristin koulutus helsingissä

bei mir bist du schön andrews sisters

otava tähti englanniksi

elämä on arvaamatonta

crépinette de dinde au four

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä