regionalliga südwest tabelle 2014 Kesätukka

mehiläinen työterveyshuolto lappeenranta Olen todella laiska käymään kampaajalla ja tää tukka on saanut kasvaa rauhassa kuin rikkaruoho. Aina joskus olen värjäillyt hiuksia kotona tai anellut Tonyn värjäämään, mutta en ole ottanut sen suurempaa stressiä juurikasvusta ja lähes aina mulla on tuo tyvi ollut tummempi mitä latvat.
Nyt tosiaan tukkani on saanut kasvaa ja jakautua kaksihaaraisiksi rauhassa jo pidemmän aikaa, mutta viime viikolla kun äitini trimmasi meidän Fidolle kesäturkkia, minä sain niinkin huikean idean, että äiti voisi samalla vähän tasottaa mun tukkaani. Äitini ei tosiaankaan ole kampaaja, eikä edes trimmaaja (!), joten myös lopputulos oli sen näköinen… Tukan uusi pituus oli hyvinkin mieleinen, letti lyheni ehkä 15-20cm, mutta hiuksissa näkyi selkeät saksien rajat ja seuraavana päivänä huomasin että kun tuon hiukset olkapäiden eteen, toinen puoli oli ehkä 5cm pidempi. 😀
En ole kovin tosikko tukan suhteen, joten olisin antanut asian olla, mutta ennen juhannusta mulle kävi tuuri ja pääsin ystäväni anopin kampaamoon saksittavaksi. Kampaaja tasoitti ja ohensi latvoja ja nyt olen ihan super tyytyväinen! Tukkani on oikein hyvässä kunnossa kun latvoissa ei enää roiku kaksihaaraisia hamppuja ja vaikka ponnari lyheni, tuli siitä paljon eläväisempi sekä tuuheampi.
Väri näissä nyt on mikä on, mutta mä olen jo hetki sitten lopettanut hiusten värjäämisen ja päättänyt kasvattaa oman värin tilalle. Hetki tässä täytyy nyt kärvistellä juurikasvun kanssa, mutta jos tukka alkaa näyttää iha hirveältä, ajattelin hieman raidoittamalla häivyttää värjätyn ja oman värin rajaa.

yabancı şarkılar 2014 hareketli

Kommentit

tammer diesel jämsä 5 kommenttia

körniger frischkäse schwanger Noi on silti niin piiiiitkät että kateeks käy! Mä en varmaan ikinä saa pitkää tukkaa, vaikka miten yritän 😀

vihreä vyyhti helsinki Mä aloitin oman värin kasvatuksen jo reilu 2 vuotta sitten ja edelleen on latvoissa muutama sentti sitä totaalivärjättyä osaa. Käyn noin 3-4kk välein ja otan raitoja ja tukassa on mun mielestä tosi kiva luonnollinen mutta huoliteltu lookki. Kannattaa kokeilla raitoja, jos alkaa näyttää ihan kauheelta. Mulla oli sen verta paljon värjätty tukka, että oman ja värjätyn tukan ero oli aika huomattava eikä ilman raitoja olis projektista selvitty 😀 nyt on kuitenkin kiva kun rahaakin menee tosi vähän tukkaan ja leikkaus on eka mitä kaipaan nykyään, ei niinkään väri 🙂 Ihanaa kesää 🙂

weingut löffler furth Koska pojan nimi kerrotaan?

selahattin eyyubi mahallesi kentsel dönüşüm

sähköpostiosoitteen isot kirjaimet bodega göteborg öppettider Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

pääsiäismunien maalaus kynsilakalla

auton tyhjäkäynti laki

lauluja äidille sanat

flagyl tablet muadili fiyatı

sureños 13 wikipedia

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä