yo yo testi sonuçları Kantoreppu vs. rintareppu

olla pilvessä synonyymi

 Vasemmalla rintareppu. Oikealla kantoreppu.

mitä postmodernin jälkeen Mun on nyt pakko nostaa tätä aihetta esille, sillä törmään jatkuvasti tuolla ulkosalla äiteihin jotka yrittävät innokaasti kantaa jälkikasvuaan. Iso peukku sille että kantaminen kiinnostaa ja vanhemmat yrittävät, sillä parhaimmillaan kantamisesta on lukematon määrä erilaisia hyötyjä jotka tukevat lapsen fyysistä sekä henkistä kehitystä.
KUITENKIN harmillisen usein kadulla vastaan kävelee äiti, joka kantaa lastaan linds kök tapas rintarepussa. Rintareppu saattaa olla ihan uusi, sikakallis ja silmää miellyttävä, mutta harvoin rintareppu on miellyttävä kantajalle saati sitten kannettavalle. Babybjörn saattaa mainostaa ökykalliin rintareppunsa edustavan uusinta ja ergonomisinta muotoilua, mutta asia ei näin ole. Rintareppu eroaa kantorepusta siten, että repun paneeli (repun levein ja suurin yksittäinen osa) on kapea, eikä se ylety kannettavan polvitaipeesta – polvitaipeeseen. Rintarepussa lapsi roikkuu paneelin päällä niin, että kaikki paino kohdistuu lapsen haaroväliin ja lapsen jalat sojottavat suoraa maata kohden. Tässä asennossa lapsen selkä on suoraan pystyssä, eikä pääse pyöristymään luonnolliseen kaarevaan asentoonsa. Pitkässä juoksussa rintareppu saattaa aiheuttaa lapselle fyysistä haittaa, mutta vaikka siitä ei välttämättä mitään haittaa aiheutuisikaan, niin ei kyllä myöskään niitä lukemattomia hyötyjä mitä oikeanlaisella kantovälineellä kannettaessa lapsi saa. Rintareput ovat usein myös kantajalle epäergonomisia. Tämä ei välttämättä koske kaikkia, mutta usein jo muutaman minuutin kantaminen jälkeen rintareppu alkaa painaa ja sattua. varsinkin jos lasta kantaa kasvot menosuuntaan, on kantaminen usein hyvin epämiellyttävää, koska tällöin kannettavan painopiste siirtyy liian kauas kantajasta. Lasta ei kannata kantaa kasvot menosuuntaan myöskään siksi, että tuolla isossa maailmassa kulkiessaan lapsi ei tässä asennossa pysty pelätessään kääntämään päätään suojaan vanhempansa rintaa vasten, vaan hänen on yksin kohdattava pelottava ääni, näky jne.. Oikeanlainen ja oikein käytetty kantoväline ei satu ja sillä voi huoletta kantaa painavempaakin lasta useita tunteja!

eeppistä paskaa blogi laukun sisältö postaus Kantoreppu taas on oikein käytettynä ergoniminen sekä vanhemmalle että lapselle. Kantorepussa on leveä paneeli joka ylettyy lapsen polvitaipeesta toiseen poltitaipeeseen asti. Kantorepussa lapsen lonkat avautuvat luonnolliseen sammakkoasentoon (M-asento) ja selkä pääsee pyöristymään. Vastasyntyneen selkähän on C-kirjaimen mallinen. Kantorepussa kölliessä lapsen paino ei ole haarovälin varassa, vaan lapsi ”istuu” mukavasti kyydissä. Kantorepussa ei saa koskaan kantaa lasta kasvot kantajasta poispäin (poislukien ergo 360), vaan lapsen kasvot ovat aina kantajaa kohden. Joskus tietyssä iässä lapsi alkaa usein kuikuilemaan repun kyydissä maisemia ja hän saattaa haluta nähdä eteenpäin. Tällöin lasta voi kantaa selän puolella niin että lapsi näkee kantajan olan yli eteenpäin. Joillakin kantorepuilla on mahdollista kantaa lasta myös lonkalla. Myös tässä kantoasennossa lapsi näkee kivasti eteenpäin.
Kun kantoreppu on kantajalle sopivankokoinen ja oikein säädetty, sen ei kuulu painaa hartioita, vaan repun tulisi jakaa kannettavan paino mukavan tasaisesti myös mm. vyötärölle.

après un rêve fauré paroles

Vasemmalla rintareppu. Oikealla kantoreppu.

gradski vrtići šibenik oib Jos sinulta jo kotoa löytyy rintareppu ja kannat lasta vain lyhyehköjä hetkiä niin että vauva viihtyy, saattaa rintareppu täyttää teidän tarpeenne hyvin! Jos kantaminen kuitenkin kiinnostaa vähän enemmän, suosittelen kaikille kuitenkin tutustumista kantoreppuun. Kun kerran kantaa ergonomisella välineellä ja huomaa kuinka kannettava tyytyväisenä nukahtaa kyytiin, ei paluuta vanhaan enää ole! Lisäksi monet ergonomiset kantoreput ovat huomattavasti edullisempia kuin jotkut nimeltämainitsemattomat Babybjörnit.
Tässä vielä kaikille tiedonjanoisille ja perusteluja kaipaavillekeittiön pöydän käsittely

Pikkumies Manducan kantorepussa. Vauva on kyydissä vauvatuen sisällä. Jalat ovat M-asennossa, mutta koska kannettava on vielä niin pieni, jalat eivät tule repusta ulos.
Tässä avasin vauvan pääntueksi tuon Manducaan integroidun unituen, mutta vinkkinä kaikille Manducan omistaville; paneeli ylettyy tukemaan vauvatuessa olevan vauvan niskaa paremmin jos paneelin keskeltä kulkevan vetoketjun avaa.

hymiöt samsung galaxy s3 P.S Tämä teksti käsitteli aihetta kantoreppu vs. rintareppu, mutta oikein sidottuna myös schlemminger neurologe bremen öffnungszeiten kantoliina on ergonominen
kantoväline. On olemassa lukuisia erilaisia kantoliinoja sekä paljon
erilaisia sidontoja , mutta kunhan lapsi on kyydissä sammakkoasennossa,
polvet pyllyä ylempänä, on kantaminen yhtä mukavaa kuin kantorepun kanssa.

autohaus wichert norderstedt ulzburger straße P.P.S  Jotkut rintareppujen valmistajat saattavat myydä tuotteitaan kantoreppu nimellä. Muista siis aina katsastaa mikä vauvan todellinen asento kantovälineessä on. 🙂

Kommentit

sisäilma raskas hengittää 36 kommenttia

koiralla patti ylähuulessa Tämän luettuani tilasin samantien kantorepun, juurikin manducan, ja olen ollut tosi tyytyväinen siihen miten ergonominen se on! Itsellä myös oli babybjörnin rintareppu, jonka totesin huonoksi heti ensimmäisellä kokeilu kerralla.

alle kinder sprüche michael Meillä on juurikin tuollainen rintareppu, ostin kokeeksi kun halvalla käytettynä sai (en viitsinyt paljoa maksaa jos kävisikin kuten kantoliinan kanssa, eli lapsi ei tykkäisi olla). Rintarepussa olen laittanut huivin vauvan pepun alle, ja levittänyt sen niin että nostan sillä polvitaipeet ylös ja sidon niskani taakse 🙂 lapselle mukavampi asento, kantajalle ei niinkään mutta toimii silloin kun satunnaisesti reppua käytetään 😀

kevytmoottoripyörä vakuutus 2014 Juu, huivilla saakin parannettua rintarepussa olijan asentoa huomattavasti! 🙂 hyvä niksi.

tositteiden sähköinen arkistointi Hmm, mikä noiden rintareppujen idea sit on? Miks niitä myydään, jos niissä on vaan huonoja puolia? 😮

vakiometalli antti mäki Hyvä kysymys! Kaipa ne on vaan jäänne ajoilta jolloin ei vielä tiedetty kantamisesta niin paljoa…? 😀

yksin matkalle ilman lisämaksua Heippa! Olipa hyvä että kirjoitit aiheesta! Odotan esikoista ja olin suunnittellut rintarepun ostoa, mutta luettuani tämän aion ehdottomasti ostaa tuollaisen manducan! 🙂

eduskuntavaalit 2015 läpimenneet uusimaa Hei! Kiva että tekstistä oli hyötyä! 🙂
Kantoreppua on muuten montaa eri merkkiä! Manducan lisäksi löytyy ainakin ergo ja tula. Kannattaa kokeilla useaa eri reppua esim. kantoliina/reppu lainaamossa (tai mahdollisesti jonkun tutun luona?) niin saat selville mikä reppu sopii parhaiten juuri sun kropalle.

koiran virtsanäytteen säilytys Monesti kyllä manduca on melko "yleispätevä" kapistus. Kapeaharteinen voi laittaa olkaimet ristiin kuten minä teen. 🙂

saab nykii kiihdyttäessä Hyvä kirjoitus, kiitos! Meillä on kans itsellä käytössä manduca ja ollaan tykätty.

kela korvaus lääkkeistä 2015 Täytyy muutenkin nyt kehua tätä blogia, ekaa kertaa jätän kommenttia, mutta lueskelen kyllä säännöllisesti. Vauva-arki ja lapsiperheen elämä kiinnostaa ja remppa myös! Tykkään sun tavasta kirjoittaa ja erityisesti tää blogi erottuu edukseen sillä ettei täällä vilise yhteistyöpostauksia kuten melkein kaikissa blogeissa nykyään. Jatka samaan malliin 🙂

marko sipilä verotiedot Meillä on käytössä baby björnin kantoreppu one. Ollaan oltu siihen todella tyytyväisiä ja vauvakin viihtyy siinä. Päälle laittaminenkin on tosi helppoa ja on hyvät kiinnitykset. On ollut korvaamaton apu, kun pystyy kantamaan ettei aina tarvitse vaunuja tai rattaita ahtaa mukaan. Kantoliinakin meiltä löytyy, mutta olen kokenut että reppu on helpompi.

fonecta inoa pintaa syvemmältä Kiitos hyvästä ja mielenkiintoisesta tekstistä. Toinen lapsi jos siunaantuu, aion käyttää uudelleen kantoliinaa ja, jos tarve vaatii niin ehdottomasti tuota kantoreppua! 🙂

siellä on ukki siellä on kultaa Hei ihan loistava postaus ja sain paljon uutta (tärkeää) tietoa! Kiitos:) Ensimmäistä lasta en kantanut repuissa tai liinoissa ollenkaa, mutta jos meille siunautuu lisää lapsia niin ehdottomasti kannan enemmän. Kiva pitää lapsi ihan lähellä myös ulkoillessa:) En malta oottaa!!:D

maailman maat väkiluku Voitko ottaa kuvan ja laittaa vaikka blogin facesivuille, et miten ne olkaimet oikeen laitetaan ristiin? Mä en osaa 😮

baaripähkinä finaali 2017 Laiton Facebookiin! 🙂 toivottavasti on apua.

sisustus vaniljatähdessä mäntsälässä Vinkkinä lisäksi, että esim. Youtubesta löytyy ihan videomuodossakin ohjeita ja vinkkejä kantoreppujen käyttöön, niistä voi olla helpompi saada apua repun kiinnittämiseen ja säätöön, kuin kuvista. 🙂 Manducalle ainakin löytyy monia ohjevideoita, viime kesänä niitä tuli etsittyä, kun hankittiin manduca, ja aluksi en meinannut saada sitä säädettyä niin, että olisin jaksanut kauaa käyttää kerralla. Itse innostuin tuon esikoisen kohdalla kantamisesta vasta joskus 7-8kk kohdalla, mutta jos vielä toisen lapsen saamme joskus, niin ehdottomasti harkitsen myös Tula-trikooliinaa ihan pienelle vauvalle, ja Manducaakin tulisi varmasti käytettyä monipuolisemmin.

venäjä uhkaa baltiaa ydinaseilla Meillä on rintareppu mikä saatiin lahjaksi kun esikoinen synty. Kokeilin kerran vauvan ollessa 5kk enkä todellakaan suosittele sitä kapistusta kenellekään! Kokeilu ei kestäny kun alle 5 minuuttia ja jo tuossa ajassa minulla alko sattuun aivan jumalattomasti selkään! 🙁 tuolla se pölyttyy kaapissa, en edes myy/anna tuota eteenpäin, hyi. Nyt on lainassa kantoreppu jota kupuksen kanssa käytän ja on aivan ihana! 🙂 ei selkäkipuja ja vauvaki viihtyy 🙂

märklin my world startpackung Hei, ootko päässyt kokeilemaan teillä siskollasi ollutta Stokken Mycarrieria? Oon miettinyt sitä yhtenä vaihtoehtona, mutta kokemusta kyseisetä merkistä on saatavilla todella vähän. Mies on jotenkin innostunut sen ominaisuuksista (insinöörit! :D), mutta itse en uskaltaisi ostaa, jos onkin huono.

sitchin pdf español Olen. Mielestäni siinä on aivan liian paljon säätöjä. (Vaikea saada kaikki itselleen sopivaksi) Vauvan asento siinä on myös melko pysty ja paneeli jää pieneksi jo n. 4kk kohdalla. Se ei siis tue polvitaipeesta toiseen ja lonkat eivät aukea täysin oikein kuin ihan pienellä vauvalla. Jossain kantovälinetestissä stokken repusta oli myös löytynyt huomattava määrä myrkyllisiä kenikaaleja tmv..?
En suosittele sitä omien kokemuksieni perusteella. 🙂

kathryn kuhlman wikipedia en español Kiitos vastauksesta! Itse oon katsellut juuri Manducaa, sillä halu kantaa on kuitenkin suuri, ja sillä saisi turvattua vauvan oikean asennon 🙂 Myös Tula mietinnässä, saa nähdä kumpaan päädytään!

steven seagal filmleri izle türkçe dublaj Me saatiin lahjaksi babybjörnin kantoreppu, jossa vastasyntyneelle (3.5kg alkaen) oli vauvan jaloille paikat niin että jalat ovat hyvässä asennossa. Reppu helpotti huamattavasti elämää masuvaivaisen vauvan kanssa joka nukkui päivisin vain pieniä pätkiä, vauva reppuun ja koiran kanssa kävelylle läheiseen pikku metikköön 😀 katselin loppuraskaudesta käytettynä muita merkkejä, mutta kiellettiin ostamasta mitään, muutama sukulainen oli sitte kimppalahjana tuon ostanu.

olavi virta valssi menneiltä ajoilta sanat Pakko kysyä, kun näköjään olet aiheeseen perehtynyt.. mikä olisi hyvä malli, jos vauvaa on pystyttävä kantamaan etupuolella kasvot menosuuntaan? Mietin, kun meillä oli sikakallis Manduca, mutta jäi käyttämättä, kun muksu ei suostunut olemaan (sylissäkään) koskaan kasvot äitiin päin. Sattuisitko tietämään? 🙂

färberwaid pulver kaufen Hei. En suosittelisi kasvot menosuuntaan kantamista kuin selässä tai lonkalla, mutta ergo 360 on kantoreppu joka mahdollistaa myös kasvot kantajasta poispäin kantamisen. On tämä varmasti parempi vaihtoehto kuin kapea paneelinen rintareppu! 🙂 zostań modelką z reserved

quarzo rosa proprietà terapeutiche Alkaaks sun äidin sukunimi S:llä (ja on eri ku teillä?) Mun kassalla (Turus) kävi tänään ihan sun näkönen nainen 😀

damperli kamyon şöförü arayanlar istanbul No, toivottavasti ei, koska kys. nainen unohti pankkikorttinsa kassalle :s

whippet ensimmäiseksi koiraksi Hei, mulla on sama sukunimi kuin äidilläni. Eikä ala s -kirjaimella. 🙂

kesseböhmer 320 n tuning Miksi sulla ei oo samaa sukunimeä miehes ja lastes kanssa?

bischoffinger spätburgunder rotwein 2014 Emme ole naimisissa. (vielä…) 🙂

mies vähättelee kotiäitiyttä Kiitos tästä tekstistä! Pari viikkoa sitten ostin juurikin babybjörnin rintarepun käytettynä enkä onneksi kerennyt kun vaan kokeilla sitä kotona pari kertaa mutta tämän tekstin luettuani hankin itselleni ergon.
Jos et olisi aiheesta kirjoittanut olisin tietämättömänä roikottanut lasta epämukavassa repussa pitkin kyliä! Eli kiitos! 😀

imágenes de para conquistar a una mujer Mikset suosittele lapsen kantamista kasvot menosuuntaan? Meillä 6kk ikäinen poika joka viihtyy ainoastaan kasvot menosuuntaan. Ohjeissa lukee että vasta vuoden ikäistä saa kantaa selässä. Meillä babybjörnin kantoreppu one ja ollaan koko perhe tykätty! Muuten oikein hyvä postaus mutta tekstistä saa sellaisen käsityksen että babybjörnin kantoreput on kaikki huonoja.

yllätetään yhteiskunta hanke BB one ei todellakaan ole ergonomisimmasta päästä. Vaikkakin bb on myös alkanut kehittää reppujansa parempaan suuntaan (leventämällä paneelia) on bb:n one siltikin rintareppu, koska lapsi ei siinä pääse sammakkoasentoon jossa polvet it pyllyä ylempänä. Lapsen selkä on One:saa myös aivan liian pystyssä. Kasvot poispäin kantaessa vauvan asento vielä rutkasti huonompi ja etenkin lonkat ovat koetuksella. BB markkinoi repoujaan kantoreppuina, mutta suosittelen kuluttajia tutkimaan asiaa hiamn tarkemmin… Kunnollisella kantorepulla vauvaa voi kantaa selässä (tai lonkalla) ihan jo heti kun se kantajasta tuntuu hyvältä, eikä selässä kantamiseksi ole mitään ikärajaa. Joten kyllä: mielestäni toistaiseksi kaikki Babybjörnin reput ovat huonoja, vaikkakin kehityksen suunta näyttää jo paremmalta!

camilo zuñiga instagram Kuvittelet siis olevasi kantoreppujen asiantuntija, vaikka et esim. Babybjörnin uudistettua reppua kokeillut? Siinä on monta eri kantoasentoa, myös aivan vastasyntyneelle oma..

setelistä puuttuu pala Kiitos tästä postauksesta! Olen just miettinyt, että mikä kantoväline olisi tulevalle vauvalle paras. Osaatko sanoa minkälainen se Tula on? Kumpi olisi parempi se vai manduca?

muistelen noita aikoja ilon ja surun päiviä Tulassa on vähemmän säätöjä (helpompi?) kuin manducassa. Tulasta löytyy aivan mielettömän paljon ihania kuosi vaihtoehtoja, kun taas manducassa on tylsemmät väritykset. Manducassa on aina itegroitu vauvatuki, mutta Tulaan vauvatuki täytyy ostaa erikseen jos aiot kantaa sillä ihan pientä vauvaa. Manducasta on vain yksi versio (johon ollaan kehittämässä paneelin jatkopalaa taaperolle) mutta Tulasta löytyy standardi koon lisäksi myös taapero -kokoinen reppu.
Teille paras reppu löytyy vain sovittamalla ja testaamalla! 🙂

galeana nuevo leon cabañas Kiitos tästä ihanasta postauksesta <3 Eilen lähti Manducan kantoreppu tilaukseen 🙂 Voiko tosiaan 4 viikkoisen vauvan siihen laittaa ettei ole liian pieni kannettavaksi?

auton vuosimallin selvittäminen

kärrytie 1 kurikka dixinn gate guinée Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

säteilevä kipu ranteessa

nuorten työllisyystilanne 2014

hannu lintula lääkäri

julkisen alan insinöörien liitto jil ry

se johtuu geeneistä lyrics

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä