méhari club de france Päiväkotiin!

tarinoita metsästä yle Me käytiin tänään ekaa kertaa avoimessa päiväkodissa. Tämä päiväkoti on avoinna 9-15 tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Avoimeen päiväkotiin voi tulla kuka vain alle kouluikäisten lapsiensa kanssa. Päiväkotiin ei tarvitse mitenkään ilmoittautua ja paikalle voi saapua haluaamaansa aikaan aukioloaikojen puitteissa. Paikalla on aina ohjaaja joka järjestää lapsille pientä ohjelmaa, mutta ideana kuitenkin on että vanhemmat innostuvat itse tekemään lastensa kanssa. Lapsia ei siis ole tarkoitus tuoda päikkyyn muiden vahdittavaksi.

milloin loton peliaika päättyy  Me suunnattiin päiväkotiin heti aamupuuron jälkeen ja kotiin päiväunille lähdettiin vasta puolenpäivän jälkeen. Iloksemme paikalla oli mukavan ohjaajan lisäksi ihan kivasti muitakin lapsia. Yksi tyttö oli juuri saman ikäinen kuin Adeliina ja Ade saikin hänestä kivan leikkikaverin itselleen. Adeliinan touhutessa ehdin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan juomaan aamukahvin ja voi vitsi miten hyvin päivä lähti käyntiin kuumana nautitun kahvin jälkeen! Niille kenellä ei ole lapsia, voin selventää että pienten lasten kanssa on hyvin harvinaista että äiti ehtii juomaan kahvinsa kuumana ja vielä paikoillaan istuen.
Parin tunnin leiki jälkeen Adeliina söi pienet eväänsä. Olisin voinut ottaa Adelle myös lounaan mukaan, mutta ajattelin että ruuan viivästyminen ei haittaa, jos tyttö syö päikyssä pienen välipalan. Suunnitelma toimi ja Ade jaksoi hienosti, vaikka lounas syötiin kotona kello 13, eli tuntia myöhemmin kuin normaalisti.

jalkahien haju pois kengistä

 Vauveli viihtyi myös hienosti muiden lasten ja äitien parissa.

muslimeita syrjitään rasistisesti

ulkomaiset hedelmät kuvina  Tänään ohjelmanumerona oli sormiväreillä maalaaminen. Adeliina teki vihreällä värillä paperille nurmikon ja maalasi sitten nurmikolle punaisia kukkia ja leppäkertun. Mulla ei nyt ole kuvaa, mutta maalauksesta tuli ihan huippu ja se päätyy uuden kodin lasten leikkihuoneen seinälle. Olen jo aikaisemmin ostanut Ikeasta valkoisia kehyksiä lasten taideteoksia varten. Ihanaa kun Adeliina on jo niin vanha että hänen kanssaan voi alkaa askartelemaan enemmänkin. Olen tässä vuoden mittaan kerräillyt askarteluliikkeistä materiaalia askartelulaatikkooni ja laatikko alkaa olemaan jo ääriään myöten täynnä.

maik freudenstein gmbh edermünde Huomenna avoimessa päiväkodissa on ohjelmanumerona lasten lauluhetki ja me ollaan todellakin menossa mukana! Adelle taas ikäistään leikkiseuraa ja äidille kahvia! 😉

konjenital melanositik nevüs nedir

steuern deutschland schweiz grenzgänger

Kommentit

koira tärisee ja on väsynyt 8 kommenttia

joão batista vilanova artigas biografia onko siellä kesätkin auki, höh!

latteus på svenska Oi tosi kiva idea tuo avoin päikkäri! Kuulostaa huipulta niin muksuille kun sinullekkin, ei tarvitse ihan mökkihöperöityä neljän seinän sisällä. 🙂

potilaan siirtäminen nosturin avulla Oi tuli ihan mieleen meiän 'kotipäivät', kun olin pojan kanssa vielä ihan kotosalla. Me käytiin kans avoimessa leikkimässä mutta harmikseen avoinpk suljettiin meiän kaupungissa tarhapaikkojen takia =/

tarkan seni gidi fındık kıran izlesene Mutta jokatapauksessa ihanan valloittavia kuvia =)

boule à thé ikea Missä päin tälläisiä avoinpäiväkoteja löytyy? Itse olen myös Turusta ja en oo ikinä kuullukkaan 😀

radioaktiivisen säteilyn puoliintumisaika Onko tää se nättinummen avoin päiväkoti? Näyttää ihan 😀 siellä itsekkin oon käyny, kiva paikka!!:)

the psychedelic experience timothy leary español Onko toisen kanssa ollut erilaista olla "vaan" kotona? Kun esikoisen kanssa opiskelit niin arkipäivät ei ollut vapaata.

hammaslääkäri oulunsalo kapteeni Miten tuolla päiväkodissa sit oli kun menit ekaa kertaa sinne niin oliko kaikki muut jo tuttuja keskenään siellä? 😀

vauvan herättäminen aamulla

epäsäännölliset kuukautiset ja raskaaksi tuleminen ecole normale supérieure de lyon ranking Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

parantumattomasta syövästä selvinneet

chuyện cổ tích cho bé 4 tuổi

levinneen kohdunkaulan syövän oireet

fysiikan yo koe 2014 kevät

sofi'nin dünyası kitap geniş özeti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä