sää kirkkonummi kantvik Remppaa remppaa!

väkivallaton vuorovaikutus kirja  Meidän talossa on todella paljon valkoista; keittiö on hyvin valkoinen, suurin osa sisäseinistä on valkoisia, lattiat ja katot ovat kauttaaltaan valkoisia. Siispä halusin tuoda meidän vanhempien makuuhuoneeseen hieman kontrastia valkoiselle, mutta niin että tunnelma pysyy raikkaana ja romanttisena. Tämä tyylilleni ehkä jopa rohkea tapetti varmasti jakaa mielipiteitä, mutta omasta mielestäni valinta oli oikein onnistunut!
Älkää muuten välittäkö noista oransseista teipeistä! Ne vain väliaikaisesti suojaavat listoja lattian maalilta.  

tänään on synttärit  Kuvissa tapetti näyttää hieman tummemmalta kuin luonnossa. Meillä on olohuoneessa yksi harmaaksi maalattu tehosteseinä, ja harmaa ”teema” jatkuu tämän tapetin pohjavärinä kivasti myös makuuhuoneeseen. Tapetin kukkasista löytyy samaa beigeä kuin huoneen muista seinistä. Tapetissa vahvasti näkyvä valkoinen taas sitoo valkoisen katon, lattian sekä listat kivasti mukaan koko pakettiin. Olen tyytyväinen tapettiin! Nyt se ehkä pomppaa melko vahvasti silmille, mutta kun makkariin tuodaan huonekalut; mm. sänky valkealla päiväpeitolla sekä yöpöydät, niin uskon että huoneesta tulee tosi kiva.

Kuten sanoin, tapetin pohjaväri on luonnossa vaaleamman harmaa.

pattasten koulu keittiö

die knolle bünde speisekarte Makuuhuone kuvattuna toisesta suunnasta. Vasemmalta kulku keittiöön ja oikealta olohuoneeseen.
Mä olen alusta asti rakastanut tätä alkuperäistä vaatekaappia! Sisäpuolelta hieman nykyaikaistetaan kaappia ja ovet varmaankin käsitellään jotenkin, mutta tämä on mielestäni taas yksi ihana vanha juttu, uudistetussa ympäristössä.

möller dil em 10 g  Tässä olohuoneen tehosteseinä. (ainakin minun tietokoneen näytönkirkkaudella) kuvan väri vastaa hyvin todellisuutta.
Harmaata sävyä oli todella haastavaa valita. Tuntui että kaikki sävyt taittoivat siniseen, vihreään jne… Eri valoissa värit näyttivät ihan erilaisilta! Lopulta en vain enää jaksanut tiirailla kaupan pieniä väripaletteja ja valitsin maalin uhkarohkeasti ”entten tentten” menetelmällä. Maalaushetkellä ilmassa leijui jännitys, mutta tällä kertaa kävi tuuri, sillä väri on juuri sellainen kun visioin. 

suomalaisten keskimääräinen kuukausiansio 2012 Värien ja tapettien valitseminen on ollut tosi vaikeaa, mutta toistaiseksi olen ollut tyytyväinen keskikerroksen pintoja koskeviin päätöksiini. Nyt yläkertaa on alettu levyttämään gyprocilla ja seuraavaksi edessä olisi lasten nukkumahuoneen sekä leikkihuoneen pintojen kanssa tuskaileminen. Vinkit kivoista tapeteista lastenhuoneisiin ovat tervetulleita! Nukkumahuoneeseen haluaisin jotain neutraalia, mutta leikkihuoneen seinillä saisi jopa hieman räväyttää!

eps tykittäjät nimenhuuto

Kommentit

vladimir vladimirovič putin 28 kommenttia

christina svärding yoga Mä kans etsin sopivaa lämpimänharmaata olohuoneeseen ja totesin että kaikki harmaat taittaa johonkin, puhtaan harmaata on varmaan mahdoton löytää. Valaistus muuttaa seiniemme väriä tosi paljo. Talvella seinät on liki lilat, nyt näin keväällä taittaa ruskeaan eli on just se lämpimänharmaa mitä hain. Tykkään tapetista, kyl tuon ajan talossa saa väriä olla!

pyhäinpäivän palkka pam En tykkää yhtään tapetista ja maaleista mutta eipä mun tarviikkaan.

lääkkeiden väärinkäyttö vanhuksilla Niin no, onneksi kaikki ei tykkää samasta. Muutenhan meillä kaikilla ois samanlaiset kodit! 🙂

musée d'orsay évènements à venir Onko suunnitelmissa ikkunoiden vaihto? Olen innoissani seuraillut tätä projektia ja viime remonttipostauksessa pomppasi silmään nuo ikkunat.. Selvästi ovat alkuperäiset ja haihduttavat paljon lämpöä ja näin lisää lämmityskustannuksia.

yönet ve fethet 2 Alkuun kunnostetaan vain karmit. Sitten julkisivuremontin yhteydessä vaihdetaan kustannustehokkaampiin. 🙂

oispa kaljaa mämmiä Jaahas. Tony korjasi mua, eli näillä näkymin emme vaihdakkaan ikkunoita, koska uudet ikkunat maksaisivat itsensä takaisin 47 vuodessa. Eikä me varmaan asuta tuolla niin kauan :DD

volvo 240 takaikkunan ritilä Totta kyl tuokin 😀 nehän on ihan tuhottoman kalliit vaihtaa :s ihanalta kyllä näyttää, juuri sopivasti jätetty sitä vanhaakin omaan makuun 🙂 ja nopeasti olette saaneet rempan tehtyä!

juhlapöydän konvehti hinta Eveliina miksette asu tuolla niin kauaa? Eikö asunnonosto ole yleensä ole kun omakotitalosta kysymys niin ihan loppu elämän asia? 😀

skånebil ängelholm däck Mun haaveeni on vielä joskus saada hepat omaan pihaan. 🙂 Tämän talon sijainnilla ei ole mahdollista pyörittää tallia.. Kuitenkin tällähetkellä tämä talo vastaa täydellisesti tarpeitamme.

schloss neuschwanstein öffnungszeiten neujahr No haaveita on hyvä olla, mutta kannattaa tehdä töitä sitten unelmien eteen!

en ole käynyt ulkomailla Lastenhuoneisiin löytyy tapetteja vaikka millä mitalla, niin ihania kuvioita ja kuoseja, sulosia värejä kans! Enkä nyt tarkota mitään auto- tai prinsessatapetteja, vaan tyylikkäitä. Googleen vaan hakusanaks tapetti lastenhuoneeseen ja johan löytyy! 🙂

perunan kasvattaminen sisällä Kiitos. 🙂 Alan heti googlailla. 🙂

agence immobilière de la chesnaye Ompa hauska tapetti! Vaikka en tunne sua, muutaku blogin kautta, niin jotenki aivan sun näkönen tuo tapetti.

sosiaalityön opiskelu etänä Haha. 😀 kiva!

lohikäärmeen värit arvostelu Yks ihana idea leikkihuoneeseen olisi harmaat pystyraita-tapetit. Niiden kanssa pystyisi leikittelemään esimerkiksi keltaisella piirustuspöydällä ja tuoleilla 🙂 harmaa-keltainen myös sopii juuri tytölle sekä pojalle!

hyvässä kunnossa på svenska tapettiesimerkki:

sää nykyinen sijainti feliz cumpleaños amiga carta

dokumenttiprojekti venäläiset valtaajat Huonekaluesimerkki:

valentinstag sprüche kurz kroměříž restaurace uno

mikkeller ramen københavn Tää kuulostaa kivalta idealta!!

sokrates'in savunması eflatun özeti Mun mielestä tuo sopii oikeinki hyvin. Ehkä hämää vähän nuo oranssit teipit, ku ne näyttää oransseilta listoilta. Sen takia aluksi kun katsoo niin tulee tunkkainen vaikutelma. 😀 Mutta oikeesti tosi kiva! En malta oottaa että saan nähdä lopulliset kuvat talosta..

öbb vorteilscard verlängern preis Onpa kaunista! Tykkään sun tyylistä sisustaa ja ihanaa kun olette vanhaa kunnioittaen uudistaneet taloa. Uskon, että makkarin tapetti tua juuri sopivaa särmää tyyliin ja olkkarin tehosteseinä on myös mun maun mukanen 🙂

sabah namazının kazasında ezan nasıl okunur Tapetti on kiva, mutta beiget seinät ei mielestäni sovi. On liian tunkkaisen näköinen. Valkoiset näyttäisi paremmalta mun silmään.

kun katselin sua välitunnilla majvillan.se löytyy kivoja lastentapetteja ilman mitään disney oksennuksia!:)

mariño sport punta del este Ihana tapetti! Katseenvangitsijaseinä on hyvä valinta 🙂 Oon muutenki seurannu innoissani teiän taloprojektia. En malta odottaa millon se valmistuu! 😀

tässä vaiheessa englanniksi Tässä tapettiehdotuksia lastenhuoneisiin. Oma ehdoton suosikki on jo pitkään ollu ensimmäisessä linkissä oleva muumitapetti:

iñigo errejon podemos ikea pöytälevy korkeakiilto

halvimmat renkaat seinäjoki message condoléances client

forßmann krankenhaus eberswalde Oi, miten ihania muumitapetteja! 🙂 <3

milano malpensa lentokenttä Todella kallis, mutta omasta mielestä täydellinen tapetti lapsille on Marimekon BoBoo tapetti <3 autot tietysti "poikamaisia", mutta olen ymmärtänyt ettet ole vaaleanpunaisen prinsessa unelman perään 🙂

öztürk yilmaz kim Bauhausissa näin tapetin jossa oli valkoisia ja beigejä raitoja, mutta kun katsoo lähempää niin beigeissä raidoissa oli muumeja. Kaukaa muumeja tuskin huomaa edes.

värähtelijän suurin kiihtyvyys Itse olen aina pitänyt ruudullisista tapeteista. Ehkä siis vaikka beigeä ja valkoista ruutua?

como hacer piñatas navideñas paso a paso Yleensä tykkään sun sisustustyylistä, mutta tää oli nyt eka sellainen huone josta en oikein pidä. Tapetti on ihan ookoo, mutta beiget seinät on tunkkaisen sävyiset ja lisäksi "tehosteseinät" on vähän ysäreitä jo…

työväenopisto helsinki kurssit 2016 Joo kyllä ne hevoset omassa pihassa pitää olla:-) Kallista on mutta kaalliimmaksi tulee pitää vuokralla ja sielä hypätä joka päivä. Mulla kolme lasta ja kaksi hevosta omalla pihalla ja kyllä lapset tykkää hevosista.

dc lenkkarit netistä Waude mikä koti ! Samaa mieltä että vaikka en sua tunne niin ihan sun näkönen tuo tapetti. En ymmärrä miks täytyy kommentoida että "ei kyllä yhtää kiva tapetti yms" eihän se heidän koti ole, pää asia että sä itse tykkäät ja olet tyytyväinen. Ois kamalaa jos kaikilla on samallaiset tapetit yms. -Nina

jääkiekon mm 2016 otteluohjelma u20

musta pörssi kouvola ameliyathane hizmetleri bölümü olan devlet üniversiteleri Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

heviä joulua 2015

millenium två markoolio

vesa väisänen lut

kissasta lähtee karvaa

hyvä kylpyhuoneremontti turku

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä