hieno säätää synonyymi Kuulumiset täältä kotoa!

Suuri kiitos kaikille ihanista onnitteluista! <3 Niitä oli mukava lukea sairaalassa. 🙂

klumpig på engelska

frisör knievel dresden Kotiuduimme pikkumiehen kanssa perjantaina ja tähän asti kaikki on sujunut oikein hyvin. Adeliina kävi jo sairaalassa katsomassa vauvaa ja hän on ottanut pikkuveljen hyvin vastaan. Adeliina osoittaa vauvaa ja sanoo ”baaba”. Hän osaa näyttää missä vauvalla on jalka, käsi, pää, tukka, nenä, korvat ja silmät. Ade osaa silittää vauvaa hienosti, mutta yhtään tyttö ei kyllä vielä osaa varoa vauvaa, eli aina kun Adeliina ihastelee veljeään, on jonkun oltava vieressä blokkaamassa rajummat taputtelut.

kärpät nhl vahvistukset Vauva on vielä toistaiseksi ollut todella rauhallinen. Hän oikeastaan vain nukkuu ja tuhisee, mieluiten tietysti sylissä. Aina välillä hän käy tissillä syömässä ja röyhtäisee ruokailun päälle. Öisin olen vaipanvaihdon avulla herätellyt vauvaa syömään.

ennakkonäytös star wars Oma vointini on tosi hyvä. Tietysti olen vielä vähän väsynyt, mutta on aivan ihanaa että pystyn taas hengittämään, liikkumaan ja pukeutumaan suhteellisen normaalisti. Jälkisupistukset vaivaavat välillä imettäessä, mutta ne nyt eivät ole mitään verrattuna niihin muutamaan viimeiseen raskausviikkoon jolloin mua supisteli lähes koko ajan.

vihreä tee kapselit apteekki Täällä siis voidaan oikein hyvin. Ollaan ihan vauvapöhnässä, pikkumies on aivan valloittavan ihana ja suloinen. Kunpa voisin välittää tätä vastasyntyneen tuoksua blogin kautta! 🙂

henkilökohtaisen avustajan tuntilista jyväskylä

mä maalaispoika oon laulun sanat

Kommentit

sjökvist skor jönköping 22 kommenttia

koiranpennun luovutusikä 12 viikkoa Voi että, mikä suloisuus! Ja paljon onnea vielä koko perheelle! Itselläkin vauvakuume nostaa päätään :p(esikoinen 1,4v)

sokos tampere myymäläpäällikkö Hän on kyllä niin suloinen tapaus! Paljon samoja piirteitä kuin Adeliinassa 🙂 olisi kiva kuulla ajatuksia synnytyksestä, mutta nauttikaa nyt pienokaisesta kaikin tavoin! Postauksia ehtii kirjoittaa sitten myöhemminkin 😀

säkkituolin täyte tampere Aivan ihanan hurmaava poika on kyllä teille kotiutunut 🙂 Minulla on ensimmäinen raskauteni menossa rv 38+5 ja voi kuinka kärsimättömänä täällä odotellaankin uutta tulokasta. Olisin erittäin kiinnostunut lukemaan synnytyskertomuksestasi, sillä tulen itsekkin synnyttämään Turussa.

pään vihlominen yskiessä Onnea paljon söpöstä pikkuisesta :3

mulle käy chords Voi ei, mä en kestä kuinka ihana <3 <3 tässähän tulee ihan jo vauvakuume itelle kun toi meijän 1 vee ei oo enää vauva 😉 nauttikaa pikku tuhisijasta <3

risteyksessä ohjelma arman Ihana 🙂 vauvat on niin suloisia!

valkoisia kääpiösnautserin pentuja Teinkö väärin kun en herättänyt vauvaa öisin syömään? 😀 Nyt siis jo n. Adeliinan ikäinen tyttö… Mutta että mieluummin annoin sen nukkua (ja nukuin itse) niin pitkään kuin mahdollista, eli joskus huimat 4 tuntia PUTKEEN! 😉 Ihana poika, paljon onnea!

maître des requêtes au conseil d'etat salaire Ihan vastasyntyneen olisi hyvä syödä vähintään neljän tunnin välein, joten jos vauvasi heräili itseksiin syömään noin usein ja paino nousi normaalisti niin tuskinpa mitään väärin teit 🙂 Joskus vauvoja on pakko herätellä jos eivät itse heräile öisin tarpeeksi usein. Toki kaikki vauvat ovat yksilöitä ja syöttötiheydessä huomioidaan painonnousu ja vauvan yleisvointi.

estadio ramón sánchez pizjuán Niinhän ne joo sanoo, mutta "onneksi" meidän vauva heräs viimeistään neljän tunnin päästä edellisestä heräämisestä. Oisin kyllä varmaan antanut sen nukkua vaan 😀 Jos ois siis ollut ihan hyvävointinen beibi 🙂

henkilökohtainen lisä sairaanhoitaja Hän on kyllä todella suloinen! 🙂 <3 hieman oon täällä kade, kun itsellä odotus vielä jatkuu vaikka laskettuaika oli ja meni jo viikko sitten, eikä sattunu hyvää tuurii et oltais oltu taas samaan aikaan synnäril. 😀

alkuraskauden ultrassa ei näkynyt mitään Jälkisupistukset tuli mulle kyllä yllätyksenä esikoisen jälkeen meiän 4kkn kuopuksesta!

vuokramökki koko kesäksi pirkanmaa Voi että kuinka suloinen poika! Paljon onnea teille kaikille. 🙂

carina lindemann nürnberg Täydellinen lapsi <3 onnea vielä koko perheelle!

orchideen online kaufen günstig Voi herranjestas miten valloittava pikkumies teillä onkaan! <3 ihan vauvakuume tässä tulee 😉

kebabistan istedgade åbningstider Oi , onpa suloinen pieni poikavauva! <3 Paljon onnea koko perheelle pikkuisesta! <3 Täällä jo ihan innoissaan odotellaan synnytyskertomusta ja tarinaa miten poika maailmaan päätti tullakaan. 🙂 Vauvakuume tulee tännekkin näitä kuvia katsellessa!

programme énergie nb Aivan ihana pieni siellä! 🙂 paljon onnea! Toivon sinne ihania rauhallisia hetkiä lasten kanssa ja kaikkia hyvää! <3 Tsemppiä imetyksen kanssa <3 kaipaan hurjasti vastasyntyneen imetystä 😀

oziralni zaimek nemščina voi että kun on suloinen! Täälläkin jo odotellaan synnytyskertomusta 🙂 mutta kotiutukaa ihan rauhassa ja nauttikaa pienokaisesta:) ihan itsellekkin tulee vauvakuume näitä lukiessa ;D

fuji vuorelle kiipeäminen Ihana pieni poika <3 paljon onnea pikkukakkosesta! 🙂

lääke edustajan palkka 2014 Voi miten ihana pikkumies <3

larynx pharynx trachée oesophage Suloinen pieni poika. 🙂

über sich selbst lustig machen englisch

missä ajassa pölypunkit kuolee liikuntaa nuorille helsingissä Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

pastöroidut pehmeät juustot

ässät kärpät playoff

fliessend oder fließend

quakenbrück basketball tickets

kuopion pääterveysasema remontti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä