hennalan vankileirillä olleet Kuulumiset täältä kotoa!

Suuri kiitos kaikille ihanista onnitteluista! <3 Niitä oli mukava lukea sairaalassa. 🙂

kärpät nhl vahvistukset

ennakkonäytös star wars Kotiuduimme pikkumiehen kanssa perjantaina ja tähän asti kaikki on sujunut oikein hyvin. Adeliina kävi jo sairaalassa katsomassa vauvaa ja hän on ottanut pikkuveljen hyvin vastaan. Adeliina osoittaa vauvaa ja sanoo ”baaba”. Hän osaa näyttää missä vauvalla on jalka, käsi, pää, tukka, nenä, korvat ja silmät. Ade osaa silittää vauvaa hienosti, mutta yhtään tyttö ei kyllä vielä osaa varoa vauvaa, eli aina kun Adeliina ihastelee veljeään, on jonkun oltava vieressä blokkaamassa rajummat taputtelut.

vihreä tee kapselit apteekki Vauva on vielä toistaiseksi ollut todella rauhallinen. Hän oikeastaan vain nukkuu ja tuhisee, mieluiten tietysti sylissä. Aina välillä hän käy tissillä syömässä ja röyhtäisee ruokailun päälle. Öisin olen vaipanvaihdon avulla herätellyt vauvaa syömään.

henkilökohtaisen avustajan tuntilista jyväskylä Oma vointini on tosi hyvä. Tietysti olen vielä vähän väsynyt, mutta on aivan ihanaa että pystyn taas hengittämään, liikkumaan ja pukeutumaan suhteellisen normaalisti. Jälkisupistukset vaivaavat välillä imettäessä, mutta ne nyt eivät ole mitään verrattuna niihin muutamaan viimeiseen raskausviikkoon jolloin mua supisteli lähes koko ajan.

mä maalaispoika oon laulun sanat Täällä siis voidaan oikein hyvin. Ollaan ihan vauvapöhnässä, pikkumies on aivan valloittavan ihana ja suloinen. Kunpa voisin välittää tätä vastasyntyneen tuoksua blogin kautta! 🙂

rest gertrudhof zürich

ravintola picnic töölö

Kommentit

samuli edelmann youtube vain elämää 22 kommenttia

ronna skola södertälje Voi että, mikä suloisuus! Ja paljon onnea vielä koko perheelle! Itselläkin vauvakuume nostaa päätään :p(esikoinen 1,4v)

tulipalo turku virusmäentie Hän on kyllä niin suloinen tapaus! Paljon samoja piirteitä kuin Adeliinassa 🙂 olisi kiva kuulla ajatuksia synnytyksestä, mutta nauttikaa nyt pienokaisesta kaikin tavoin! Postauksia ehtii kirjoittaa sitten myöhemminkin 😀

mañana habit meaning Aivan ihanan hurmaava poika on kyllä teille kotiutunut 🙂 Minulla on ensimmäinen raskauteni menossa rv 38+5 ja voi kuinka kärsimättömänä täällä odotellaankin uutta tulokasta. Olisin erittäin kiinnostunut lukemaan synnytyskertomuksestasi, sillä tulen itsekkin synnyttämään Turussa.

lähiöst linnaan hs Onnea paljon söpöstä pikkuisesta :3

napapiirin yläaste rehtori Voi ei, mä en kestä kuinka ihana <3 <3 tässähän tulee ihan jo vauvakuume itelle kun toi meijän 1 vee ei oo enää vauva 😉 nauttikaa pikku tuhisijasta <3

palovamma kuuma öljy Suloinen poika niinkuin Adeliinakin on 🙂 Kaikkea hyvää teille ja ihanaa kevättä! 🙂

présage funeste définition Teinkö väärin kun en herättänyt vauvaa öisin syömään? 😀 Nyt siis jo n. Adeliinan ikäinen tyttö… Mutta että mieluummin annoin sen nukkua (ja nukuin itse) niin pitkään kuin mahdollista, eli joskus huimat 4 tuntia PUTKEEN! 😉 Ihana poika, paljon onnea!

henkien kätkemä dvd Ihan vastasyntyneen olisi hyvä syödä vähintään neljän tunnin välein, joten jos vauvasi heräili itseksiin syömään noin usein ja paino nousi normaalisti niin tuskinpa mitään väärin teit 🙂 Joskus vauvoja on pakko herätellä jos eivät itse heräile öisin tarpeeksi usein. Toki kaikki vauvat ovat yksilöitä ja syöttötiheydessä huomioidaan painonnousu ja vauvan yleisvointi.

sessão da tarde de ontem Niinhän ne joo sanoo, mutta "onneksi" meidän vauva heräs viimeistään neljän tunnin päästä edellisestä heräämisestä. Oisin kyllä varmaan antanut sen nukkua vaan 😀 Jos ois siis ollut ihan hyvävointinen beibi 🙂

käsityöläisentie 25 helsinki Hän on kyllä todella suloinen! 🙂 <3 hieman oon täällä kade, kun itsellä odotus vielä jatkuu vaikka laskettuaika oli ja meni jo viikko sitten, eikä sattunu hyvää tuurii et oltais oltu taas samaan aikaan synnäril. 😀

oulun kärpät voittomaali Jälkisupistukset tuli mulle kyllä yllätyksenä esikoisen jälkeen meiän 4kkn kuopuksesta!

hinchazón en los ojos remedio casero Voi että kuinka suloinen poika! Paljon onnea teille kaikille. 🙂

koleje śląskie mapa Täydellinen lapsi <3 onnea vielä koko perheelle!

mcare oy jyväskylä Voi herranjestas miten valloittava pikkumies teillä onkaan! <3 ihan vauvakuume tässä tulee 😉

hämeenlinna poliisi uhkaili Oi , onpa suloinen pieni poikavauva! <3 Paljon onnea koko perheelle pikkuisesta! <3 Täällä jo ihan innoissaan odotellaan synnytyskertomusta ja tarinaa miten poika maailmaan päätti tullakaan. 🙂 Vauvakuume tulee tännekkin näitä kuvia katsellessa!

lähetetyn työntekijän ilmoitus Aivan ihana pieni siellä! 🙂 paljon onnea! Toivon sinne ihania rauhallisia hetkiä lasten kanssa ja kaikkia hyvää! <3 Tsemppiä imetyksen kanssa <3 kaipaan hurjasti vastasyntyneen imetystä 😀

filipenses 1 27 30 reflexão voi että kun on suloinen! Täälläkin jo odotellaan synnytyskertomusta 🙂 mutta kotiutukaa ihan rauhassa ja nauttikaa pienokaisesta:) ihan itsellekkin tulee vauvakuume näitä lukiessa ;D

azalıyor insan tükeniyor insan şarkısı Oiiij, miten suloinen pikkumies! Paljon Onnea koko perheelle <3

liceo niccolò copernico verona est Ihana pieni poika <3 paljon onnea pikkukakkosesta! 🙂

rekisteröimättömän auton vakuuttaminen

ässät kärpät playoff mitä tehdä pehmeästä tofusta Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

henriikka rönkkönen instagram

jääkiekko mm 2012

kuopion pääterveysasema remontti

ikivihreät laulut sanat

kantava seinä oviaukko

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä