heidi hammarberg irwinin tytär Keväinen viikon aloitus

Meillä oli tänään lähemmäs viisitoista astetta lämmintä ja mulla oli koko päivän yllättävän hyvä olo. Otettiin siis tästä tiistaista kaikki ilo irti!
Aamutoimien jälkeen pakkasin Adeliinan, rattaat sekä pienet eväät autoon ja suunnattiin kohti leikkipuistoa. Jätettiin auto parkkipaikalle, mahdollisimman läheelle puistoa, mutta jopa tuo puolen kilometrin käveymatka meinasi olla mulle liikaa. Supisteli älyttömän kipeästi, mutta puistoon päästyämme supparit onneksi rauhoittuivat yhtä nopeasi kuin alkoivatkin.
Adeliina oli innoissaan kun leikkien päätteeksi kaivoin laukusta mini eväät. Ihanaa miten pienestä nää lapset on onnellisia. <3

markisen günstig kaufen

lähinnä sydäntä ratkojat  Normaalia pidempi aamupäivän ulkoilu teki tehtävänsä ja Adeliina nukkuikin yli kolmen tunnin päiväunet. Minä löysäilin ja tavallisen ’päiväsiivouksen’ sijaan nukuin myös päikkärit. Iltapäivällä Tony herätti mut soittamalla ja kutsumalla meidän talolle grillaamaan.
Mukana grillailemassa olivat myös Adeliinan kummit Sohvi ja Samppa sekä Adeliinan serkut Nomppu ja Ava isänsä Topiaksen kanssa. Iltapäivälläkin oli vielä tosi lämmin, vaikka aurinko ei edes juurikaan paistanut. Lapset leikki pihalla ja olivat innoissaan tarjoiluista, eli makkarasta, nakeista ja omenapiirakasta.

 Pikku muru söi varmaan kuusi nakkia!
 Nomppu, Ava, Ade ja kummit Sohvi ja Samppa.

olympialaisten jääkiekko kokoonpanot  Tuolla meidän talolla on taas tapahtunut paljon edistystä. Kellarikerroksen väliseinät on muurattu paikoilleen ja pian päästään laatoittamaan suihkua. Keskikerroksen seinät ja lattiat on lähes kaikki maalattu. Makkarista puuttuu vielä yhdeltä seinältä tapetti, kaikkialta puuttuu listat sekä osa sähkökalusteista.
Keittiökalusteet saapuivat tänään ja huomenna keittiötä aletaan jo asentaa paikoilleen. Huokaisin helpotuksesta kun näin keittiön kaapit ja tasot. En enää millään muistanut että minkälaista tason väriä ja ovien kahvoja sitä tuli silloin aikoinaan valittua, mutta näemmä mulla oli muutama kuukausi sitten ihan yhtä hyvä maku. 😛

 Oi että, en millään malta odottaa että näen keittiön kun kaikki on paikoillaan! Muutos entiseen keittiöön on ihan huikea! Nyt meidän tarvitsee vielä ostaa kodinkoneet. Käytiin jo muutama viikko sitten valitsemassa koneet, jotta puuseppä pystyi tekemään keittiön kodinkoneiden mittojen mukaan. Jätettiin koneiden tilaaminen kuitenkin myöhemmäksi ettei niitä ole tarvinnut säilyttää tuolla rempan keskellä.

tykkimäki camping kokemuksia

Kommentit

suihkun vaihto taloyhtiö 15 kommenttia

arturo ui'nin önlenebilir tırmanışı tirad Näyttää jo ihanan keväiseltä 🙂

turtle wax liquid shine käyttöohje Täällä on jo muutaman päivän ollut tosi keväinen ilma!
Viikonlopuksi taisi kuitenkin olla taas vähän kylmempää ja sateista luvassa… :/

vakıa suresi latince Tiesithän, ettei Aden ikäiselle suositella noin montaa nakkia syötäväksi edes viikossa niiden sisltämän nitriitin vuoksi.

turvaamistoimi vakuuden määrä "Yli yksivuotiaat mutta alle kouluikäiset eivät saisi syödä makkaraa ja leikkeitä enempää kuin 150 grammaa viikossa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lapsi saisi syödä korkeintaan viisi nakkia tai 15 meetvurstisiivua viikossa.

usa typerät lait 1–2-vuotiaille suositellaan enintään yhtä makkara-ateriaa viikossa."
elättää perhe englanniksi

harri nykänen valhe Plaah, vihaan tommosta niuhottamista. Ei se Ade ois siitä mitään terveyshaittoja saanu vaikka olisi syönyt 6 normaalia nakkia. Hän kun ei varmaan niitä vetele joka viikko:) Anonyymeille sais jakaa myös sitä maalaisjärkeä:D

nimipäivät toukokuu 2015 Ei hitsi Ade on superkoomisen näkönen tossa yhessä kuvassa muovituolissa istuessaan, kun on niin kovin pieni :'D Ja sen ilme on loistava kun kattoo tuota kummitätiään (?). Näyttää ihan joltain kuvaan liitetyltä legoukkelilta, hahhaa 😀 Ihana toinen! Nuo kaikki lapset on niin söpöjä!

karmaşık sayılar konu anlatımı fem Vau onpa remontti edennyt taas paljon! En malta odottaa että näen lopputuloksen 🙂 tsemppiä ja kivaa kevättä teille 🙂

fügen zillertal ski map hyvä postaus! 🙂 luen mielelläni blogiasi, luen kyllä siskosikin blogia mutta sitä ei oikein innosta enään lukea. mukava että ostat lasten vaatteita ja myös omia vaatteitasi kirpparilta, miksipä kaikkia uutena ostamaan 😉 siskoasi en siinä asiassa ymmärrä että miksi kaikki pitää ostaa ihan uutena ja pukea lapset jotenkin muodin mukaan 😐

mikä tarkoittaa up Mä seuraan niin innolla teidän talonrakennuspuuhia! Haaveilen itse samasta, että pääsisi kunnostamaan, mutta ei kyllä löydy ketään, joka olisi noin taitava käsistään, enkä itse jaksa kauheasti puuhailla (tykkään enemmän siitä suunnittelupuolesta) eli jää ehkä haaveksi. On siis kivaa katsoa näin blogista vaan, kun edistystä tapahtuu sohvalla istumalla. 😀 Näyttää tulevan tosi kiva talo kyllä! Sulla on silmää ja miehelläs on taitoa.

vaatii päätä vadillen Ai niin ja piti vielä sanoa, että oonkin ihmetelly, miks musta on tullu näin kieroon kasvanu, mutta johtuu varmaan nitriittinakeista sitten! Ihan hyvä, että asioita tutkitaan ja saadaan lisää tietoa, mutta hengissä sitä on ennenkin lapset selvinneet. Tiedän mm. tapauksia, joilla oli aikakausia kun mikään muu kuin nakit ei kelvanneet.

dna kauppa jyväskylä keljo mistä otitte teijän keittiökalusteet? 🙂

henkilökunnalle annetut lahjat Oi miten ihanat keltaiset ulkovaatteet teidän söpöllä pienellä. Ja vau toi valkoinen lautalattia on kaunis!

vespa et4 125 akkumulátor Ihanan keltaiset vaatteet…löytäispä itekin tuollaisia kirpparilta ☺

melatin hyytelöimisaine valkoinen Miten teil on varaa?:D Siis kaikki kodinkoneet ja muut….

kaivontekijän tytär 2011 Rikas mies! Nykyinenkin talo on miehen perheen rakentama. Siinä on hyvä olla kotirouvana.

kaislan niitto hämeenlinna

baklava kesmenin püf noktaları kriisityöntekijä koulutus 2016 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

massit mesleki eğitim merkezi bölümleri

mikä lapsessa ilahduttaa sinua

millainen takki kevääksi

syylän poisto yliopiston apteekki

kebab palatsi itsenäisyydenkatu

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä