pieski małe dwa nuty na organy Yksivuotias

Adeliina on jo vuoden ja kolme kuukautta vanha. Adeliinalta löytyy paljon omaa tahtoa ja tomeruutta, mutta toisinaan hän heittäytyy äidin pieneksi sylivauvaksi. Ade on kova antamaan pusuja ja haleja, mutta kiukun tullen hän ei myöskään pelkää käyttää neljää terävää hammastaan ja kynsiänsä. Jos Adeliina ei saa käsiinsä  jotain haluamaansa tavaraa, hän kiihtyy sekunnissa nollasta sataan, mutta onneksi myös leppyy melko nopeasti. Paitsi kaupassa, siellä suuttuessaan hän jaksaa huutaa kunnes ollaan taas kotona. Melko usein kauppalistasta jää puolet ostamatta ja kassalla kiljuvaa taaperoa kainalossa roikottaessani, vannon että en enää koskaan ota tyttöä mukaan kauppaan. Mutta niin se vaan on aina otettava ja pyyhittävä hikeä otsalta. Isi kun on aina remppaamassa kotia ja meidän tyttöjen on vielä jonkun aikaa pärjättävä kaksin.
Adeliina ja serkku Nomppu pussailee <3

alejandra guzmán mi peor error para descargar  Adeliinasta on tullut tosi taitava tyttö. Hän osaa syödä ruokansa itse lusikalla ja haarukalla, eikä häntä saa enää syöttää. Maidon Adeliina osaa juoda tavallisesta lasista. Adeliinaan uppoo lähes mikä tahansa ruoka ja hän syökin samaa ruokaa meidän vanhempien kanssa. Suurinta herkkua ovat D-vitamiini sekä ksylitolpastillit, hammastahna, hedelmät ja marjat.
Ade osaa kävellä ja juosta kovaa vauhtia. Rattaissa hän ei enää viihdy millään, eikä hän mielellään pitäisi edes kädestä kiinni. On ihan mukavaa että tyttö kävelee itse, mutta edes joskus olisi kiva jos olisimme menossa samaan suuntaan..
Adeliina osaa myös puhua useita sanoja. Eniten kulutettu sana on ”koija” eli koira. Adeliina innostuu huutamaan ”koija koija koijaaaa!” aina kun näkee jonkun nelijalkaisen. Ei ihme, kun hän on Fidon kanssa ihan bestis. Fidoa pussataan, halataan, härnätään ja Fidolle heitetään leluja. Onneksi rakkaus on molemminpuolista ja Fido on aina innokkaasti mukana Aden touhuissa. Koijan lisäksi Ade sanoo ”Äijää” eli äiti, kukkuu, kiitti, moi, ”puhe” eli puhelin, ”pikku” eli pikkuveli, joo, ei, pupu, napa, koru, kakka, kukka… Oikeastaan melkein mistä vaan sanasta Adeliina osaa toistaa ensimmäisen tavun.
Viime neuvolakäynnillä joulukuussa Adeliina painoi vähän päälle yhdeksän
kiloa ja oli 76 cm pitkä.  neuvolantädin mukaan neidin kasvu on
tasaista ja kehitys hyvin ikätasolla. Seuraavalle neuvolakäynnille onkin tarvetta vasta kaksivuotiaana.

Adeliina tykkää hoitaa syntymäpäivälahjaksi saamaansa vauvanukkea.  Hän työntää nukkea nukenvaunuissa, syöttää nukelle tuttipullosta maitoa, riisuu ja yrittää pukea nukkea. Ade osaa silittää nukkea hellästi ja tuudittaa sylissä, mutta välillä hän heittää nuken koiralle ja kuljettaa nukkea maata pitkin, jalasta raahaten.
Ade tykkää legoista, vaikka ei osaakkaan vielä itse rakentaa niistä. Muiden rakennelmia on kuitenkin kiva purkaa ja kaataa. 
Yksi tytön lempileikki on ruuanlaitto. Adeliina jaksaa touhuta leikkikeittiön äärellä pitkään. Hän paistaa ruokaa pannulla ja kaataa kuppeihin juotavaa, jota hän sitten tarjoilee muille. 
Adeliina viihtyy suihkussa ja tykkää kylpeä saunan alalauteilla. Uimahallissa on myös mukavaa ja innolla jo odotellaan ensikesän uimareissuja mummin ja ukin luo mukkilaan.

kostenlos parken düsseldorf flughafen bahnhof Yöt meillä sujuvat hieman vaihtelevasti. Toisinaan nukahtaminen on hankalempaa ja Ade itkee perääni kun poistun hänen huoneesta. Joskus neiti nukahtaa itsekseen, mutta välillä hän tarvitsee maitopullon rauhoittamaan. Välillä Ade nukkuu sikeästi kellon ympäri, mutta joinakin öinä hän heräilee, kitisee ja kiipeää pois sängystään. Aamuisin Adeliina kiipeää sängystään meidän vanhempien sänkyyn pötköttelemään.
Tutille Adeliina sanoi heipat täytettyään vuoden, eikä tuttia enää ole kaivattu. Seuraavaksi meidän olisi tarkoitus jättää yömaito ja tuttipullot kokonaan pois. Nyt Adeliinalle tarjoillaan yöllä maidon sijaan pullosta  vettä, mutta melko vaihtelevalla menestyksellä.

jørgen kjønø norsk  Joka päivä on Adeliinalle pieni seikkailu ja hän oppii jatkuvasti jotakin uutta. On ihanaa seurata Aden touhuja ja nähdä kuinka pienetkin asiat saavat aikaan hampaat paljastavan aidon hymyn. Tämän pienen ihmeen äitinä oleminen on ihan paras asia maailmassa. <3

koiran ulosteen vaalea väri

álvaro morata y su novia

Kommentit

volkan konak mimoza çiçeği dinle 11 kommenttia

tahdomme elää terveinä hui ku te etenette nopeeta kaikissa tuttien ym poisjäännissä 😀 meillä vielä kaikki "vauvailut käynnissä" ja samanikänen muksu 😀 tosin on se varmaan helpompi nyt, kuin sitten kun uhmaikä alkaa :DD

näön heikentyminen huimaus Niin no me ajateltiin niin että on helpompi vieroittaa noista nyt ennen kun pikkuveli syntyy, ettei Adeliinalla tuu sitten kerralla liikaa muutoksia elämään. 🙂

hablas español definition meilläki on tutti edelleen käytössä, mut tuttipullo on jäänyt kokonaan pois 10kkikäsenä. yö syötöt tyttö lopetti 5kk ikäsenä 🙂 nää lapset on niin erikokosia saman ikäsenä. mun tyttö oli marraskuussa 7800g ja72 cm. nyt 1v 3kk kontrollissa 8kiloa tasan ja 74cm. suraavaksi meillä on 1,5v neuvola 🙂

söndagen efter nyår Voi juku, kylläpä lapset on tosiaan erilaisia 🙂 Meillä on 1v 5kk poika ja juuri puhkesi 17. ja 18. hammas! Monessa muussakin asiassa oltiin ihan eri tasoissa, puolin ja toisin pidemmällä kuin toinen 🙂 Mutta tottahan ne lapsetkin on kaikki erilaisia, kun ollaanhan me aikuisetkin. Aurinkoista kevättä teille ja tsemppiä jaksamiseen 🙂

nikon d5500 käytetty Hui teillä on monta hammasta! Ajatella että Adeliina sai ensimmäisen vasta päälle yksivuotiaana, niin kuin kyllä minäkin olen lapsena saanut. 🙂

otsaa ja silmiä särkee Onpas eriväriset silmät serkuksilla! Todella kauniit silmät molemmilla.

käänteinen alv laskutus Joo molempien silmien värit ovat hauskasti ihan ääripäistä. Nompulla tosi tummat ja Adeliinalla hyvin vaaleat.

forstinger öffnungszeiten wien 1110 Nyt on pakko kysyä, et opiskeleeko jompi kumpi sun siskoista (Niistä A:lla alkavista, ei Emilia tietenkään) yliopistossa (Turun)? Yliopistoliikunnassa mis mäkin käyn niin käy nimittäin yks semmonen tummatukkanen tyttö joka näyttää IHAN Emilialta! Tää on vaivannut mua jo pitkään 😀

barbie en español capitulos completos nuevos 2016 Ei opiskele. Joku kaksoisolento siellä siis… 😀
Ja meillä sisaruksilla on geenit jakautunut niin että me E:t näytetään toisiltamme ja A:t näyttää toisiltaan, mutta muuten meissä ei (ainakaan mun mielestäni) ole yhtään samaa näköä! 🙂

keskittävät spacerit 5x108 Onko serkuilla iso ikäero?

agustín de betancourt y molina

tilastot ja todennäköisyys (matematiikan kurssi) päivän pituus oulu 2018 Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

rekisteröityjen yhdistysten säännöt

gablerbräu hotel salzburg

väliovien ja karmien vaihto

moottoripyörien varaosat ulkomailta

kostium kąpielowy sportowy speedo

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä