anders jäderlund slu WALK IN CLOSET

pièce montée choux mariage chic
Pari vuotta sitten päätettiin tehdä meidän siivouskomerosta vaatehuoneen – koska miksi ei? Walk in closet on aina ollut mun toivelistalla ja mielestäni jokainen nainen ansaitsee ihan oman huoneen pukeutumista ja laittautumista varten! Vasen puoli on mun ja oikea puoli (jonka tyhjensin tänään) on isämiehen.

Vaikka huone on aika kapea ja pieni se ajaa asiansa. Yhdellä seinällä meillä on ikeasta ostetut vaatekaapit sekä kampauspöytä. Toisella puolella taas vaatetangot, missä säilytän pitkiä neuletakkeja, mekkoja ja kauluspaitoja.

pari sanaa lemmestä Jos huone olisi vähänkään isompi olisin myös änkenyt rahin tänne. Se on myös ollut haaveena siitä lähtien kun näin Sex and the city – leffan. Lamppua ollaan myös vaihtamassa ja olenkin jo valmiiksi ostanut kristallikruunun. Täällä vaan odotellaan että mies saisi sen asennettua, minua käskettiin kovaan sävyyn olla koskematta sähköjuttuihin, haha. Jos teillä on jotain näppäriä säilytysratkaisuja niin vinkatkaa ihmeessä!

Kommentit

gottfried böttcher youtube Jaa oma kokemuksesi

deportistas paralimpicos españoles famosos

daniel pokorný mze ternos ricardo almeida preço Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty chantilly de chocolate em pó *

boğaz köprüsünden atladı ölmedi

ulosmitatun kiinteistön myynti

blumen aspernstraße u2

ruskeasilmäiset vanhemmat sinisilmäinen lapsi

makita pyörösaha 18v

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä