virkattu neliönmallinen kori WALK IN CLOSET

diabolini 250 części
Pari vuotta sitten päätettiin tehdä meidän siivouskomerosta vaatehuoneen – koska miksi ei? Walk in closet on aina ollut mun toivelistalla ja mielestäni jokainen nainen ansaitsee ihan oman huoneen pukeutumista ja laittautumista varten! Vasen puoli on mun ja oikea puoli (jonka tyhjensin tänään) on isämiehen.

Vaikka huone on aika kapea ja pieni se ajaa asiansa. Yhdellä seinällä meillä on ikeasta ostetut vaatekaapit sekä kampauspöytä. Toisella puolella taas vaatetangot, missä säilytän pitkiä neuletakkeja, mekkoja ja kauluspaitoja.

hyviä suolaisia piirakoita Jos huone olisi vähänkään isompi olisin myös änkenyt rahin tänne. Se on myös ollut haaveena siitä lähtien kun näin Sex and the city – leffan. Lamppua ollaan myös vaihtamassa ja olenkin jo valmiiksi ostanut kristallikruunun. Täällä vaan odotellaan että mies saisi sen asennettua, minua käskettiin kovaan sävyyn olla koskematta sähköjuttuihin, haha. Jos teillä on jotain näppäriä säilytysratkaisuja niin vinkatkaa ihmeessä!

Kommentit

koiran uittaminen järvenpää Jaa oma kokemuksesi

gottfried böttcher youtube

miten eroon uhkapeleistä gerbiili häkki koko Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty deportistas paralimpicos españoles famosos *

bönders fh bund

daniel pokorný mze

työsopimuslaki ajantasainen lainsäädäntö

frankenstein 2014 türkçe dublaj 720p

blumen aspernstraße u2

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä