hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016 VAUVA DUUNIKAVERINA?

suunnitteleeko venäjä hyökkäystä suomeen blog1

maidoton levite leivän päälle Vaikka blogin nimi on pelkästään ”Desire Nyman” (koska mun mielikuvitus on niin huippu) blogin takana on kaksi henkilöä. Belle on siis mun duunikaveri, mistä olen niin onnellinen ja onhan se aivan ihanaa työskennellä sun oman tyttären kanssa. kuinka saada mies sänkyyn Mutta.. Välillä työskentely vauvan kanssa saattaa olla aika haasteellista. Ensinäkin Bellen mielestä 9-17 duuni ois aivan liian tylsää, joten tätä tehdään 24/7. Belle ei myöskään noudata perus ”yksi ruokatauko ja kaksi kahvitaukoa/8H” – käytäntöä. Yhden onnistuneen kuvan ottaminen saattaa helpostikin kestää 3-4 tuntia koska mun duunikaveri on ruokatauolla, huonolla tuulella, vetää päikkäreitä, puklaa vaatteiden päälle.. Kärsivällisyys on siis kaiken A ja O.

sonera sähköpostin salasana vaihto Tämä tarkoittaa myös paljon työskentelyä öisin ja on moni yhteistyökumppani varmaan ollut ihmeissään kun vastaan sähköposteihin aamu neljältä. Välillä ihan perus kahvikuppi ei riitä, vaikka meillä on mallia ”isoimmat mitkä Ikealta löytyy”, vaan juodaan kahvia suoraan pannusta. Olen päättänyt että bloggaaminen ei saa tulla äitiyden edelle – iphone 5s sormenjälkitunnistin ei toimi mun tärkein työtehtävä on aina äitinä oleminen.

amélie poulain streaming hd DSC00503

halmekatu 20 jyväskylä Tänään otettiin uusia kuvia blogiprofiiliin mihin pikkuneiti ei voinnut osallistua, koska hän valvoi koko yön (ei sentään duunin takia vaan meillä tehdään hampaita) ja nukkui sitten päivällä pidemmät päikkärit. Kovasti arvostellaan mammabloggaajia siitä että lapsi ei itse ole saannut valita haluaako esiintyä julkisesti somessa. Tavallaan ymmärrän tämän, mutta toisaalta nämä samat ihmiset usein kuitenkin itse päivittävät lapsistaan kuvia facebookin ja instagramiin, joka ilmeisesti on ihan fine koska seuraajamäärä on pienempi?

lpg massaaž pärnus Mun mielestä ei ole väärin näyttää lapsia somessa – voihan joku napsia kuvan sun lapsesta ihan missä vaan. Itse vedän rajan siihen että en julkaise noloja kuvia Bellestä, eikä ”alastonkuvia” (kylvettämisen yhteidessä esim). Jotkut ovat myös sitä mieltä että mammabloggaajat hyväksikäyttävät omia lapsia pelkästään lukijoiden / seuraajien toivossa. Minustakin ollaan ”kaupungilla puhuttu” että olen hankkinut Bellen pelkästään somea varten. Tähän voin vaan vastata että löytyy kyllä motivaatiota bloggaamiselle jos pelkästään sen takia lapsen hankkii – lady line jäsenyyden vuokraus on meinaan aika työläs asuste. Suosittelisin sitten mielummin vaikka uusia nike airmaxeja, ne ovat tosi suosittuja tällä hetkellä.

gravity papa roach lyrics español blog2

sisäinen markkinointi johtaminen sisäkaton maalaus pori Mitä hyväksikäyttämiseen tulee niin olen niin eri mieltä kun vaan olla ja voi. Jos äiti pystyy elättämään itsensä blogin avulla se on levinneen suolistosyövän ennuste pelkkää plussaa lapselle. Silloin äiti voi työskennellä kotona samalla kun viettää aikaa lapsensa kanssa. Lisätulot ovat myös aina plussaa, ihan jokaiselle perheelle. Mun tapauksessa todellakin pidän Belleä duunikaverina ja maksan hänelle ”palkkaa” joka kuukausi – eli laitan rahaa hänen säästötilille. Luulen että neiti on siitä ihan kiitollinen tulevaisuudessa, vaikka onkin joutunut tekemään duunia ihan synnytyksestä saakka. Haluan myös näyttää mun lapselle että olen niin paljon muutakin kuin ”pelkästään äiti” (vähättelemättä äitiyttä millään tavalla – se on työstä kaikista rankin). Tämä blogi on mun ja Bellen immobilien münchen kaufen neubau yhteinen projekti ja vaikka se välillä onkin rankkaa olla sekä kotiäiti että bloggaaja ollaan molemmat ikuisesti kiitollisia meidän lukijoista jotka haluavat seurata meidän elämää cinema glicinias aveiro preços ♥!

Kommentit

herpes på tungen symptomer 15 kommenttia
Desire Nyman

mitkä aiheuttavat lapsettomuutta Tack ska du ha Linnea, de värmer! ? o en bra sommar åt dig me! Får hoppas på bättre väder ?❤️

kurzurlaub deutschland günstig Hyvä postaus ja hyvät kuvat! Varsinkin ensimmäinen on hauska ja omaperäinen 😀 kiinnostavaa tekstiä myös, varsinkin ajatukset blogista ja vauvakuvista – aina hankala aihe puhua. Hyvä kun otat tärkeitä asioita esille blogissasi, osasyy miksi mielelläni seuraan teitä! Säästötili-idea on aivan ihana ?

Desire Nyman

kultaseppä hanhiniemi keskuskatu seinäjoki Voi kiitos! ? joo, munkin mielestä fiksu tapa opettaa pikkuneidille että työtä pitää tehdä. Ja että työstä myös maksetaan ?

mikko penttilä hahmo Hyvä postaus! Huh mitä ne ihmiset miettiikään… :/

lämpimät hanskat lasketteluun Ps. Sinulle on tulossa blogi tai miksipä ei vlogi haaste tänään blogini puolella 😉

Desire Nyman

työsuhteen irtisanomislomake pdf Innolla odottaen ??

verihiutaleiden määrä veressä Kerkeätkö ikinä olemaan läsnä lapsellesi, kun kuvaussessiot blogiasi varten tuntuu olevan ykkösprioriteetti? Lapsi varmasti ilahtuisi, jos olisit läsnä ihan aidosti hänen itsensä vuoksi, etkä aina kamera kädessä, asusteet, vaatteet ja rekvisiitta mielessä blogin vuoksi. Mitä lasten kuvien ja heidän elämän jakamisesta sosiaaliseen mediaan tulee, on tosiasia kuitenkin se, että heiltä riistetään itsemäärämisoukeus, kun kuvat kommentteineen jaetaan someen. Luot lapsellesi some-identiteetin, ennen kuin hän itse tietää mikä some onkaan. Se ei ole lapsen edun mukaista, mutta tästä olet epäilemättä eri mieltä. Suosittelen lämpimästi, että keskittyisit lapseesi ”blogityösi” sijasta. Suosittelen myös, että suhtaudut saamiisi kriittisiinkin kommentteihin aikuismaisesti, etkä heti vedä hernettä nenään ja heittäydy 5 vuotiaan tasolle. Vähemmän miellyttävämmätkin kommentit ovat osa somea.

Desire Nyman

inglesin sää lokakuussa Kuten jo blogipostauksessa mainitsin ykkösprioriteetti on aina Belle, eli kyllä kerkeän olla läsnä hänelle ? vaikka olen äiti olen myös vaimo, tytär, sisko, ystävä, koiranomistaja, talonomistaja ja yrittäjä. Ei se oma elämä lopu ihan totaalisesti, vaikka saa lapsia! ?

valkohäntäpeuran metsästys jousella Bellen jatkuvasta hymyilystä kyllä näkee että olet läsnä hänelle!

Desire Nyman

lasten vuodevaatteet netistä Tää kommentti lämmitti mun sydäntä ?❤️

sydänpotilaan suorituskyvyn arviointi Du är en bra mamma och gör de som du tycker är bäst för dej och ditt barn ?
Du har en bra blogg! Gillar att du är så ärlig och skriver på ett sätt som är enkelt och roligt att läsa! Fortsätt med det du gör.
Ha en bra sommar!

hedelmällisyyden lasku oireet

alultáplált gyerekek magyarországon avukatlar günü ne zaman Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty elsbethenstübli basel preise *

lystimäen päiväkoti kokemuksia

diplomi insinööri palkka 2017

el león que no sabía escribir

shenanigans ipanema programação

rakennushankkeeseen ryhtyvä englanniksi

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä