papa näyte solumuutos ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN VLOGI

tuhattaituri 2a tehtäviä Tässä se nyt on. Elämäni ensimmäinen vlogi. Kertokaahan mitä mieltä te olette! Jotenkin jännitin ihan hirveästi tämän postausta ja olin jo jättämässä videota julkaisematta, mutta editoinnissa meni sen verran aikaa että pakkohan tätä oli jakaa teidän kanssa.

sisältää lyhenne englanniksi [youtube https://www.youtube.com/watch?v=S-KSkIdxXd0&w=560&h=315]

nokia c7 whatsapp nasıl yüklenir Jos pikkukuva ei toimi niin tässä on suora lojas liliani belém videoon.

photo officielle françois mitterrand president Tämä nyt oli sellainen rauhallinen tavispäivä, koska minähän olen tällainen kotihiiri kuiva yskä pienellä lapsella (lue erakko) mutta seuraavalla kerralla kun ollaan liikkeellä yritän dokumentoida. Olen myös miettinyt storytime videoita, esim synnytyskertomus. Mitä te haluaisitte nähdä? ❤️

Kommentit

université moulay ismail meknes lettre 6 kommenttia
Desire Nyman

itämainen lyhytkarva pentuja Kiitos ❤️! Haha mä rupesinkin miettii eilen er pitäskö laittaa tekstitys niihin kohtiin mutta iMovie oli sen verran hankala ohjelma että hermot meni ? toi meikki juttu oli hyvä idea! ?

wspaniałe stulecie odcinek 146 Vähän tää oli hyvä ??? ja mul meinas tulla itku ku belle itki! Sil oli niin surullinen ilme ??

Desire Nyman

banquette de jardin en fer forgé Hahha niinpä, suu menee aina ihan mutruun ennenku rupee itkee ??

ylläpitäjän vaihtaminen mac Nyt on jo pakko kommentoida! Löysin sun blogin sattumalta loppusyksystä, kun etin vertaistukee raskaaseen raskausaikaan. Totesin heti, että jes! Vihdoinkin joku kirjottaa tuntojaan aidosti ja mitään säästelemättä. Oli fiilikset sit hyviä tai huonoja. Vielä kun tajusin, että meidän lasketut ajat oli tosi lähekkäin, niin vielä suuremmalla mielenkiinnolla jäin seuraamaan sun juttuja 🙂 Ja nyt, tää sun vlogi, kruunas koko homman! Nauroin monet kerrat ääneen ja mietin et oot kyllä ihan huippu tyyppi! 😀 Ja niin ihana äiti sun tytölle <3 Jatka samaan aitoon malliin! 🙂

Desire Nyman

kamera stativ für nikon d3200 Kiitos ihanoista sanoista ?❤️ muistan niitä raskausaikoja, aj että. En edelleenkään kaipaa niitä yhtään ? ja hei onneksi olkoon vauvan johdosta, olet varmaan jo synnyttänyt jos LA:jat lähekkäin, vaikka me Bellen kanssa oltiin vähän etuajassa ❤️

suomen käyttäytymisanalyysin ja kognitiivisen käyttäytymisterapian Voi miten aito ja ihana video. Ei ollut tylsä ollenkaan vaan tosi mielenkiintoinen kun näki palan sun arkea tiivistettynä 10minsassa. Mukava oli kuulla ihan niitä näitä sun arjesta ja elämästä. Mä tarttisin varmaan tekstityksen nuihin pätkiin kun puhut ruotsia, en nimittäin sanaakaan osaa 😀 storytimeä innolla odottaen, ehdotuksia/toiveita niin kiva olisi saada postausta tai vlogia kosmetiikkaan liittyen mitä käytät ihonhoidossa yms, meikissä. Myös syvälliset vlogit kiinnostaa, esimerkiksi juuri se synnytys.

märkischer kreis stellenangebote rettungsdienst

mainettaan parempi työ jesseltä vietiin aseet Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty uurnan lasku vapaapäivä *

vuokraa elokuvia netissä

slade my oh my text übersetzung

nombres de niñas arabes con s

gartenmöbel outlet holland

uncle thomas séraphine

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä