szkoda całkowita pzu ile procent ”KUN MINÄ SAAN LAPSIA EN IKINÄ ________”

niinistö ei paluuta Muistatko sen ajan ennen kun sait lapsia? Kun väitit kivenkovaa että ”sitten kun minä saan lapsia en école primaire martigny ikinä ….”. Ja miten kaikki ne joilla on lapsia nauroivat ja vastasivat ”odota vaan, kaikki muuttuu sitten”. Miten suutuit ja ajattelit että kaikki ovat erilaisia ja tahsilat genel tebliği juuri sinä olet se poikkeus sääntöön. Se ihminen joka ei muutu. Ja sitten se pieni kullanmuru syntyi ja sait ”Ahaa, nyt minä tajuan” – elämyksen ja jouduit syömään sanojasi. 

zombie elite nürnberg beyoncé au naturel ”Mun lapsi ei ikinä nuku meidän huoneessa”. Sisustettiin Kirpun huone ihan vimpan päälle ja hankittiin itkuhälytin. Ekana yönä meillä ei ollut pattereita itkunhälyttimeen ja Kirppu sai nukkua meidän makkarissa. Hän nukkuu edelleenkin meidän makkarissa, vaikka itkuhälyttimessä on pattereita.

sendrag i örat bad säckingen shopping ”Mun lapsi ei ikinä nuku meidän sängyssä.” Olin niin naiivi että luulin Kirpun nukahtavan kiltisti omaan sänkyyn. Luulin myös että olisin superäiti joka ei ikinä nukahda niin että Kirppu on mun sylissä. Sitten huomasin miten helppoa on pitää Kirppua mun vieressä, että lapsen siirtäminen omaan sänkyyn on taitolaji ja miten usein nukahdan itse vaikka Kirppu on mun sylissä. 

sytytyksen säätö 2t budakeszi vadaspark étterem szép kártya ”En jää kotiin neljän seinän sisälle homehtumaan.” Ja sitten huomasin miten haasteellista liikkuminen on vauvan kanssa. Miten paljon tavaroita pitää pakata mukaan, vauvaa pitää herättää ennen lähtöä ja ruokkia, pukea ulkovaatteet, saada turvakaukaloon kiinni ja rukoilla että hän ei saa hirveitä raivareita, kaukalo pitää kiinnittää autoon. Ja vietetään 95% ajasta kotona, homehtumassa.

sałatka gyros mieszana wielkie żarcie hyvä perheravintola helsingissä ”Haluan silti olla hyvännäköinen ja huolehtia ulkonäöstäni.” Jos minulla on housuja päällä ja kenkäni ovat samaa paria näytän mielestäni tarpeeksi hyvältä enkä ymmärrä noita tuomitsevia ”näytätpä erilaiselta” – katseita. Manikyyrit ja pedikyyrit ovat pelkkä kaukainen muisto. Mieti itse sitä skenariota että kynsilakka kuivuu ja vauva huutaa. 

duact pseudoefedriini määrä tontin neliöhinta joensuu ”Huolehdin itsestäni.” Pari viikkoa synnytyksen jälkeen meinasin pyörtyä koska en muistanut syödä tai juoda, enkä nukkunut tarpeeksi. Tämä trendi jatkuu edelleenkin. Äidit eivät ikinä nuku tarpeeksi ja äidit syövät pelkästään hyviä biisejä häihin jos ne kerkeävät. Silloinkin yleensä jotain nopeeta, mitä pystyy valmistamaan ja syömään yhdellä kädellä.

skeidar alnabru hagemøbler sideritis montana proprietà ”Koko elämäni ei pyöri vauvan ympärillä” HAHA! Tää oli mun mielestäni paras. Siitä päivästä lähtien kun Kirppu syntyi englannin suurimmat järvet kaikki on pyörinyt pelkästään Kirpun ympärillä. Aikatauluni menee Kirpun mukaan, miten hän syö ja miten hän nukkuu. Koko meidän kämpän sisustus on muuttunut koska olkkarissa on koliikkikeinu, ruokailutilassa vaunut, tutteja, rättejä ja pehmoleluja on siroiteltu ympäri kämppä.. 

ben malinen häpeän monet kasvot politesse ausbildung köln ”Pystyn jättämään vauvaa ja ottaa omaa aikaa.” En pysty menemään suihkuun ilman että ahdistaa, koska mitä jos hän herää? En pysty olemaan toisessa huoneessa, koska mitä jos hän herää? En pysty lähtemään talosta ilman Kirppua koska heti kun laitan ulkooven kiinni ikävä iskee. ”Oman ajan ottaminen” on nykyään hammaslääkäri tai muut pakolliset jutut.

nestle purina ribeirão preto trabalhe conosco Lapsi tuli ja kaikki muuttui – ja tiedättekö se on ihan okej! Tärkeysjärjestyksellä olen itse tällä hetkellä sijalla about 10 señores papis capitulo 130 (ensin Belle, mies, koira, perhe, kaverit, talo jne) ja sekin on ihan okej. Elämäni on täynnä buu klubbenia, netflixin lastenohjelmia, kakkavaippoja, yösyöttöjä, unettomia öitä, väsymystä, puklua mutta myös niin paljon rakkautta ja se on enemmän kuin okej. Jokainen äiti tietää että väsyneenä ja kärttyisenä voi myös olla onnellinen.

Kommentit

isänpäivälahja tulevalle isälle 10 kommenttia
Desire Nyman

karaoke español 2015 Haha mä en edes oo päässy vielä kumoomaan ne kuuluisat ”mun lapsi ei ikinä raivoo kaupassa”, ”mun lapsi ei syö autossa”, ”mun lapsi ei ikinä saa tahtonsa läpi vaikka se vetäis itkupotku raivarit kaupassa”. Niitä odotellessa! ?

lataa youtube videoita kännykkään Miten ihanasti kirjoitettu. 🙂

hyvä kalan syötti Niin totta joka sana! Ja vielä tulee se aika kun rukoilet että saat omaa aikaa 😀 ehkä sit ku iskee ekat uhmat :DDD

Desire Nyman

presión osmótica y oncótica Haha jep, tulee varmasti! ? nykyään oma aika on ripsihuolto, auton tankkaaminenja kaupassa käyminen. Luksusta ???

perfekt konkurrens långsiktig jämvikt Itselläni on myös vauva, joten kaikki nämä kolahti! Muutenkin pidän teksteistäsi paljon 🙂

quarter hevosten värit Ainut mikä tässä jäi häiritsemään on se kun sanot, että olet tekemislistalla kymmennentenä, niin kuin paljon sulla oikein on aikaa kun joka ikisessä kuvassa olet aina laittautunut, meikannut ja kihartanut hiukset???

helsport nordmarka 2 tält Itselläni pienen lapsen äitinä on oma ika vähissä ja usein vain hiukset ponnarilla ja ehkä jotain sävyttävää kosteusvoidetta ja mukavat vaatteet päällä 😀

Desire Nyman

zone alcools apollinaire résumé Kiitos ?! Kannattaa muistaa että someen pääsevät ne ”parhaimmat palat” eli kuvia päivistä kun olen jaksanut panostaa sen 10 min meikkaamiseen ? 90% ajasta olen ihan tavismutsi ilman meikkiä ja verrarit päällä ?

heinrich schmidt gmbh mönchengladbach Mahtava postaus. Itselläkin nuo ”en ikinä” -jutut tuntuu lentävän yksi toisensa jälkeen roskiin 😀
jim schröder helsinki

Desire Nyman

ruokarahan vähennys verotuksessa Sellaista se vanhemmuus näköjään on ? hyvä et en ole yksin tämän asian kanssa! ?

converse kengät hinta Niin totta!
Täälläkin valutettu reilun 5 vuoden aikana muutama periaate viemäristä alas. Eikä kaduta yhtään 😀

liseron des champs propriété

jokosher tutorial español luottokorttiasi ei hyväksytty Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty kaikki tai ei mitään voittonumerot *

jörgen westholm familj

trzeba marzyć matylda man

jane kønig halskæde sølv

argentina bolivia en españa

järjestyksenvalvojan palkka festareilla

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä