valentinstag sprüche für freunde lustig BELLE BLOOPERS

vorwärts vorwärts analyse Rakastan valokuvia ja ahkerasti olen dokumentoinnut Belleä. Päivittäin otan kuvia, en pelkästään tänne blogiin tai instagramiin vaan muistoksi. Belle kasvaa niin huikeeta vauhtia että pakkohan sitä on ikuistaa ❤️. Täällä blogissa olette tottuneita kuviin jotka näyttävät tältä:

kilpirauhasen vajaatoimintaan erikoistunut lääkäri tampere Mutta mitä tapahtuu kaikille epäonnistuneille kuville? Ne menevät omaan áder jános köztársasági elnök lemondott bloopers kansioon. Tänään haluan jakaa näitä kuvia teidän kanssa ja meidän ihanaa Belleä, joka ei aina ole ihan niin yhteistyökykyinen. Välillä häntä ei voisi vähempää kiinnosta. Kuten näissä kuvissa..

urbaani sanakirja jämät Usein häntä myös väsyttää..

määrällinen tutkimus artikkeli

nopeaa hyvää makeaa Välillä tulee itku..

toimittajat ilman rajoja lehdistönvapaus
Välillä ilmeet eivät ole ihan kohillaan..

horario morata de tajuña madrid Vauvojen kuvaaminen voi välillä olla aika haasteellista ja tilanne muuttuu todella nopeasti. Hyvän ja huonon kuvan välissä voi olla 2 sekunttia. En siis tietenkään tarkoituksella kuvaa itkevää vauvaa, mutta nanosekunnissa Bellen skaalaa menee näin: ”????☹️??” ja sen jälkeen taas hymyillään ja ollaan iloisia. Ja hei tarkoituksena olisi hankkia uusi kamera. Tällä hetkellä käytössä oleva Canon on ehkä surkein kapistus ikinä. Eli jos vinkkejä kameravalintaan löytyy niin otetaan mielellään vastaan! domaći rezanci za juhu recepti Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ❤️!asdis sif gunnarsdóttir 

Kommentit

myytävät huoneistot helsinki 5 kommenttia
Desire Nyman

eau florale de camomille pour bébé Kiitos ?! Nimenomaan näin! Siksi halusinkin näyttää täällä että aina ei onnistu, ja se on ihan okej ? vaikka niitä kuvia harvioin laitetaan someen 🙂

myydään käytetty kassakone Olipa mukava postaus! Kovin usein blogit ovat ”kiiltokuvaa”. Vauvojen kanssahan tuo ilmehomma menee juuri noin. Paitsi, että siihen vaihtumiseen ei mene kahtakaan sekuntia 🙂 Mutta niin se näyttää olevan isompienkin muksujen kanssa. Kun kiinnostus lopahtaa, niin sen kyllä huomaa hyvin kahdessa peräkkäisessä otoksessa.

väkevä typpihappo käyttöturvallisuustiedote Olympukset kamerat on tosi kehuttuja ja sellainen on myös omalla haavelistalla ? mulla on itselläni nyt käytössä (puhelin ku kone on rikki?) canon 600D ja se on ollu musta ihan hyvä, ja pari eri linssii siihen

hirveä henri jakso 79 Ja p.s aivan ihana belle joka kuvassa ????

Desire Nyman

chichén itzá yucatan Täytyy sitten tsekata olympusta! ??? sonyn A5000 vaikutti ihan kivalta (käännettävä näyttö ja wifi ?) mut ylikuumenee kuulemma nopsaa ??! Haha mä aina nauran näille kuville mis Belle on ihan ”nyt ei oo kivaa enää ?” ?

mitä tehdä kun koira tukehtuu

simulation impot sur le revenu simplifié charlie'nin çikolata fabrikası kitabının kahramanları Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty großer schweizer sennenhund welpen bayern *

refluksi yskä yöllä

bülent ecevit hayatı özet

toddynho preço extra

niños heroes independencia de mexico

václav klaus mladší

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä