ötököitä suomen luonnossa MEIDÄN KOTI – Makuuhuone

nuoren itsensä viiltely Tänään siivosin meidän makkaria ja maalasin ikkunalistat valkoisiksi, jonka kunniaksi nappasin pari kuvaa. Makkariin ei olla oikosulkumoottorin kytkentä generaattoriksi (vielä) tehty mitään kattavampaa remonttia ja se on jotenkin aina vaan jäännyt tällaisena. Meinasin nyt kuitenkin satsata sen verran että hankkisin tänne pari taulua, että saisin edes vähän piristystä tännekin.

ministarstvo branitelja zapošljavanje Pikkuikkunan listat pitäisi vielä maalata valkoiseksi vaselina liquida preço farmacia (in progress) ja sänkypääty pitäisi hankkia, kunhan löytäisin hienon valkoisen sellaisen. Vaikka Bellellä on oma huone hän nukkuu meidän makkarissa öisin. Siirrosta omaan makkariin ei ole tietoa vielä, koska äidillä on eroahdistus ja haluaa olla Bellen lähellä.

stanley kubrick bir uzay macerası izle Bellen sängyn viereen ollaan ripustettu kuvia sekä nimikortin jotka saimme Naistenklinikalta sekä Kättäriltä. Sitten tottakai Bellen yölamppu, joka on niin ihmeellinen härpäke että en edelleenkään tule toimeen sen kanssa turvonneet kädet lapsella (enkä pysty käyttämään koska kapistuksessa ei ole selkeetä ON/OFF nappia). 

ženský zákon divadlo Bellen sängyn vierestä pääsee meidän vaatehuoneeseen joka sekin on keskeneräinen. Kaksi vaatikaappia löytyy, mutta laatikot ja tangot eivät ole vieläkään päässeet omille paikoille, joten sekin huone on aina totaalinen pommi. Tarkoituksena on siis että minulla olisi vaatehuoneen vasempi puolisko ja miehellä sitten oikea, mutta tällä hetkellä 87% tilasta on pelkästään mun käytössä.

auton akun jännite pakkasella Meidän höyhenlamppu kaiserkrönung maximilian ii (isämiehen mielestä raadeltu kana) on mulle niin erittäin rakas, koska se oli ensimmäinen hankinta lastenhuoneeseen. Teknisistä syistä se kuitenkin päätyi tänne meidän makkariin. En nyt muista jos olen täällä blogin puolella kertonut meidän laajennus suunnitelmista, mutta siinä vaiheessa kun päätetään laajentaa tämä on se huone mistä se tehdään. Sen takia mun inspiraatio saada tämä ihan vimpanpäälle on ollut aika matala. Toisaalta emme kyllä ole laajentamassa vielä hetkeen. 

Kommentit

etelä amerikkalainen ruokakulttuuri 4 kommenttia

arsenal kino berlin sitzplätze Hahaha joo jep meillä sama homma ???

aachen institut gmbh für zukunftsfähige unternehmensentwicklung Ihana makkari! Meilläki on makkari kaikista keskeneräisinä huone, koska siellä vietetään niin vähän aikaa ettei kerkee häiritsee tarpeeksi että tekisin asialle jotain 😀

Desire Nyman

kehonrakennus verisuonet näkyviin Kiitos ❤️ niinpä haha! ? ja sitte ku oven saa aina kiinni niin vieraatkaan ei näe. Supersiivous kun yllärivieraita: KAIKKI SISÄÄN MAKKARIIN JA OVI KIINNI! ???

kalkulator netto brutto zarobków Lämminhenkinen makuuhuone <3 meillä on myös makkari alkuperäisessä kunnossaan.. vielä 😉

välinehuoltaja koulutus espoo

mikael jungner sukellus syöpään vti estolääkitys raskaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty pėstininkų kovos mašinos *

kauneusklinikka tiina jylhä lahti

szulák andrea benkő péter szeretlek

eloperäisestä jätteestä saatava polttoaine

öykkäri på svenska

ansvar firmatecknare ekonomisk förening

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä