hortensien düngen womit BELLEN RISTIÄISET

mudanças climaticas wikipedia Ristiäisiä edeltävänä yönä miehelle iski hirveä oksennustauti ja aamulla sitten äidilleni kans. Tuli vähän kiire lauantaina sitten väsätä kaikki ruuat yms itse mutta hyvin kerettiin. Sää oli mitä mainioin joten päätettiin kummitädin kanssa että voidaan juhlia ulkona ja siirreettiin kaksi pöytää meidän etupihalle ja pidettiin garden partyt.

tupakka nousee päähän Miekkonen pystyi osallistumaan ristiäistilaisuuteen joka onneksi oli aika nopea iphone 6 plus 16gb käytetty (pyydettiin erikseen papilta että olisi aika lyhyt) mutta lähti sen jälkeen suoraan nukkumaan. Belle oli aika rauhallinen koko ajan eikä pillastunut päähän tulevasta vedestä. Juhlat sujuivat siis kaiken kaikkiaan tosi hienosti.

youtube alizée j'en ai marre Nyt kun miehen oksennustauti on rauhoittunut mulle tuli aivan jäätävän huono olo, eli ilmeisesti meikäläinen on seuraavana vuorossa. Toivotaan että Belle säästyisi tältä taudilta. Pikkunen on muutenkin nukkunut melkein koko päivän tänään, oli ilmeisesti niin kivat juhlat että väsyttää vielä tänään.

sylvain tesson s'abandonner à vivre Belle sai paljon hienoja lahjoja vierailta ❤️. Nyt löytyy hammaspurkkia ja sormuksia. Me meinattiin hankkia vauvakirja Bellelle, että saadaan täytettyä kaikki tärkeät päivämäärät niin että jäävät muistiin, kuten tämä ristiäispäivä. 

oi herra luoksein jää sanat

Kommentit

yksisuuntainen tie säännöt 3 kommenttia

für etwas werben eng Ihanat juhlat ja ihania kuvia ? paranemisia ❤

mostowa art cafe kraków Ihanat juhlat ollut!onnea! Kauheeta tuo mahatauti :0

Desire Nyman

touché dictionary meaning Kiitos! Oli kyllä niin mainio sää! ? joo ihan hirveetä, tuli ihan yllättäen ja alkoi salamannopeasti ☹️ ja ilmeisesti aika tarttuvaa, kun mullekin iski nytten ☹️

kansainvälinen oikeus uta

derrick einen schönen tag noch mörder dekerta kraków auto gum Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty torni ateljee bar ikäraja *

kristalove krídlo 2015

ya resulallah ya habiballah sedat uçan

malina safety volná místa

asunto björndahl oy pietarsaari

hae testiryhmään 2018

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä