lastenneurologian poliklinikka jyväskylä BELLE 3KK – neuvola ja rokotukset

bolo de casamento com pasta americana preço Miettikää että Belle on jo 3 kuukautta! Käytiin pitkästä aikaa neuvolassa ja meidän pikkunen on kasvanut yli kilon kuukaudessa. Meidän ei enää tarvitse ravata neuvolassa joka viikko nova hilux 2016 preço e fotos (kuten alussa tehtiin) koska Belle kasvaa niin hienosti ja kaikki menee muutenkin hyvin. Tällä kertaa Belle sai rota-rokotteen ja kaksi piikkiä. Huutoaihan siitä tuli ja pikkunen katsoi minua pettyneellä ilmeellä syöpä ja nestettä vatsassa ”miten sä äiti annoit ton tädin pistää mua?!”. Onneksi rauhoittui heti autossa matkalla kotiin.

cmx siivekäs tulessa Rokotteiden jälkeen Bellelle nousi kuume ja aj että tyttö oli kärttyinen! Halusi vaan olla sylissä koko ajan eikä saannut unesta kiinni vaan silmät ihan ristissä kertoi mielipidettään kovaan ääneen. Katottiin sitten yhdessä Downton Abbeytä ja pitelin pientä ressukkaa sylissä. Kuume ei sentään poistanut Bellen ruokahalua vaan lisäsi sitä entisestään matti immonen hammaslääkäri (jos se on edes mahdollista?) ja hän on syönnyt ihan hirveitä määriä ja ko-ko a-jan! 

antikvariaatti lukuhetki jyväskylä Syömisestä sen verran että Belle syö nykyään banaania! Ihan perus banaani kelpaa, mutta piltin persikkabanaani sekä päärynäbanaani soseet eivät vielä kelpaa. Neuvolassa kyllä sanottiin että pitäisi aloittaa kasvissoseilla, joten siirrytään niihin kunhan meidän tämänhetkinen banaani – sose varasto loppuu. Pitkästä aikaa mulle tuli sellainen ”vitsi kun rakastan tätä mun elämää” – fiilis. Varmaan sen takia että como hacer una piñata cabeza de payaso a) on kevät kırtasiye malzemelerin kimyasal özellikleri b) Bellellä on kaikki hyvin ja miehensä myrkyttänyt vaimo c) mies on hoitanut tämän viikon yösyötöt. Siis kaikki yösyötöt! En ole kuukausiin nukkunut näin hyvin!

ylikypsää härkää punaviinikastikkeessa Vaikka nukunkin paljon minua väsyttää koko ajan. Mulla on ollu aika rajut menkat ja vuoto on ollut jotain ihan toista luokkaa joten varmaan sen takia. Kyllä tämä naisena oleminen on ihanaa. Ensin mulle puhkesi jäätävä määrä finnejä, sitten vatsa turposi, menkkakivut eivät lähteneet panadolilla joten jouduin siirtymään panacodiin, olen kalpea ja väsynyt, valkoiset lakanat joutuivat pesuun heti ekana päivänä.. ja miksi tamppoonien asetin aina jumittuu? En ymmärrä, enkä kestä. Onneksi piha on valmis huomenna. Tai no.. salaojat ovat valmiit.

Kommentit

école élémentaire d'application la fontaine paris Jaa oma kokemuksesi

trilogia a seleção ordem

linkin park in the end lyrics español aivovamma oireet myöhemmin Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty mafiapomo jäi kiinni *

españa provincias y capitales mapa

haluaisin asua helsingissä

luottamusmiehen tehtävät pardia

mökin rakentaminen saaristoon

kaupunginteatteri helsinki pysäköinti

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä